Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88557 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Ljudi pa dajte neki link za skidanje tog filma,bas sam zainteresovan da ga skinem,a nigde da nadjem neki dobar i proveren link pa da skinem,ako neko ima neka ga okaci.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ljudi pa dajte neki link za skidanje tog filma,bas sam zainteresovan da ga skinem,a nigde da nadjem neki dobar i proveren link pa da skinem,ako neko ima neka ga okaci.
paaa,neeemmaaaa ih mnogooo!!!  Smile Smile i ja isto cekam da mi ortak potrazi link,cim cujem ,javicu ti...jebes ga,cuvaju ga verovatno u kinotekama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
E jbg,bas steta,gde god sam se raspitivao niko ga nema.  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ma,sigurno ima gomile primeraka(cuo sam da su ga malo i doradili 90'ih),nego Rusi nisu toliko otvoreni,a i vecina prepametnog naroda ovde se lepi za americko mumlanje u filmovima,pa ih mrzi da slusaju Ruski...
naci ce se...ipak je bio popularan film... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
I ja se nadam da cega neko pronaci,nije mi uopste bitno kolko bi to bilo veliko za skidanje,neki mi skida kolko treba al nek ga samo skine da i to odgledam. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N80
jel zna neko bilo kakav link za skidanje filma stalkera?cuo sam da je jako dobar. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Kao sto vidis Igore nema niko nikakav link,vecina nas bezuspesno trazi da to skine ali ga nema kao da je u zemlju propao. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ne tugujte,stalkeri...
pojavilo se nesto vise informacija o Clear Skyju...

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, is the stand-alone prequel for S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, a first-person shooter computer game by Ukrainian developer GSC Game World. During E3, it was reported that the game will consist of a 50/50 mix of old remade levels and totally new areas to explore. Also the game engine is reportedly being updated to v1.5 and will have DirectX 10 support. The AI is to receive an overhaul to accommodate the new "faction wars" feature, this will give players the opportunity to lead one of the eight factions to become rich and dominant.

The current tagline appears to be, as of writing, "What awaits you S.T.A.L.K.E.R, in the Zone that changed?"

Known details

According to an article in PC Gamer UK[1] and from a page on the GSC Game World Website:[2]

* The player assumes the role of a mercenary whose goal is to kill the Stalker Strelok. It is confirmed that you can't kill Strelok. But the player will be able to see him in the game, and the storyline is directly tied to him.
    * Rather than having a linear plot (as with Shadow of Chernobyl), the story focuses on an AI-driven faction war, where groups are fighting to gain control of new areas formed by a landscape-reforming blowout. Territorial wars, territory capture, and fan-created missions will be included.
    * You can join one of eight factions and lead them to victory. Confirmed factions that are joinable are the Bandits, Duty, Freedom, Clear Sky and Final Day. Other factions included will be the Loners and the Ukrainian Military.
    * The game is still set in the Zone, so around half of the game's locations will have already featured in Shadow of Chernobyl (Prypiat, the Agroprom Research Institute, the Red Forest and the Chernobyl Nuclear Power Plant are confirmed locales). The entire gaming Zone will consist of 50% completely new areas, and 50% twisted, pre-Shadow of Chernobyl versions of old areas, as well as some removed ones. One of the new locations is the Swamp, which will be large.
    * There will be more anomalous activity than in the previous game (with new and more varied anomalies). The anomalies, artifacts, and their detectors will be greatly varied. For example, the detector will be a device that is held in one hand, while the other holds a small firearm, like a handgun. Long-barreled weapons such as rifles cannot be held at the same time as the detector. New mutants have been added, and old ones have been enhanced. Blowouts possibly going to be included (uncomfirmed).
    * The AI will be able to throw grenades. When the NPCs throw grenades, a yellow icon appears on your HUD, warning you. The developers decided to do this after a lot of people had trouble avoiding grenades.
    * Beside the use of grenades, NPCs have become much more intelligent; they coordinate and work very well in groups, interact in groups, and with the player. At the Igromir gameshow, no one (including the developers) were able to kill more than two of four bandits armed with AKS-74Us and Sawn-Off Shotguns before dying.   Smile Smile
    * The AI now has day and night routines. Since smart terrain for the AI has been expanded, now the world can be physically interacted with.
    * Weapons and armour will be repairable, and both will have a new upgrading system. There will be more new unique weapons. It will be possible to upgrade them very extensively in all categories by the player. Finding such weapons will be much more difficult. More ammo types (unconfirmed reports of 7.62x39mm hollow point and FMJ round being included). New weapons are of course planned to be added.
    * There will be many more areas and locations, and there will be multiple paths to and through them. Fast travel is to be added to allow easier travel between areas. You can pay an experienced Stalker, like Guide from Shadow of Chernobyl to lead you through a short, but very dangerous path full of hazards from one area to another, in order to avoid having to run through the entire level.
    * The engine has had a mass of modifications, almost to the point of being completely overhauled. The lighting has been almost completely overhauled (e.g. the nights will be darker and there is completely dynamic lighting, all light sources can be altered, shot, or diverted), and volumetric light has been added. The engine will support DX9 and DX10. The variety of animations has been greatly expanded. Enemies can blind-fire now and use cover in more ways than in Shadow of Chernobyl. The game will have more realistic looking weapons and more detailed player models and water effects. Your view focuses on your weapon when reloading, the background becomes blurred. Parts of the landscape will be destructible. There will be more dynamic objects
    * The developers are considering adding vehicles into multiplayer and though female characters are not officially planned, it is possible that they might appear over the course of development.
    * One new mutant has been confirmed, the "Marsh Bloodsucker", who will be invisible. This bloodsucker was seen in the swamplands level, and has the ability to grab NPCs and the protagonist and throw them high into the air, before taking them back into the swamps to eat.
    * The game will be available for both retail and digital download, but the digital download will be exclusively from Steam.

video sam neke crteze(vise artwork) kako ce izgledati neki nivoi...ljudi,ja se sve vise plasim ove igrice,a opet me sve vise privlaci...   Smile Smile Smile previse realnosti,previse...ima da nosim rukavice i bundu dok budem igrao,da se ne bih sledio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
KAd mozemo ocekivati da se kog nas pojavi. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
KAd mozemo ocekivati da se kog nas pojavi. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
ah,to KAD pitanje...
kad,kad,kad,kad....?uvek najvise postavljano pitanje...
pa,trebalo je da izadje krajem januara,ali su je odlozili za kratko...mislim da sam negde(casopis,ne net) bio procitao da ce se pojaviti tokom marta...dobro,cak i da pretpostavimo da je opet nesto uzmu da je dorade,siguran sam da cemo vec 3.aprila moci da uzivamo u njoj...jer,maltene se vodi kao ekspanzija,zato sto je mnogo toga i "fizicki" i programski nadovezano na Shadow of Ch. ...samo se nadam da ce da ubace neku ribu...samo to,sunce mu!!!!bolje i malo riba da ubace nego gomile vozila,pa makar bila do jaja uradjena...kada prodjes sve one nakaze,psihopate,anomalije i paranoju u raznim load-zonama,treba ti neko,pored debeljka u baru i onih Ruskih terminatora da te oraspolozi i da snage...  Smile  Smile
mislim,tehnicki i ne bi morali,jer ipak u vojsku idu muskarci,u igrici nema onoga da neki stanovnici-civili i dalje zive u ZONI,a i sem toga,to je vecinom muski svet,ali opet,nekada riba ume da bude najjaci lek za rane...  Smile Smile
e,da to me podseti!!!
naime,posto mi ovde dobro znamo da se ZONA stalno menja u igri,i da se ne ponavljaju(predvidaju) kakav ce se stash gde nalaziti i koga ubiti da bi ga otkrio,tokom dva toka igranja(prelazenja) mozete naici zaista na sve i na velike razlike u nekim stvarima...
ja sam,pored brojnih drugih tekstova naisao na nesto sto izgleda opisuje(ne tvrdim da postoji,samo kazem da pominju...) neku devojku u Pripyatu...
evo,napravio sam shot,da vidite o cemu se radi...zanima me je li iko vas ikada naleteo na ovakav tekst?i da li ste otkrili nesto vise,makar i nevazno?znam da nema zena u igri,ali sta je onda znacenje ovoga?najava istih u Clear Skyju,zamka,ili samo uobicajene prazne misli nekog stalkera? (malo da dramatizujem...  Smile) ne,ozbiljno,ako neko zna nesto o ovome,neka javi.drugi put kad sam prelazio,poubijao sam/pretreso ponovo iste likove,i jos dosta njih(mislim na Monolithe i vec-mrtve stalkere u Pripyatu kod kojih  sam nasao ovo...) i nije bilo toga...

i da-posto nisam snimio drugi deo poruke,a verovatno vas zanima sta je posle bilo (  Smile Smile),nista posebno-ona ga je kao pitala za pomoc,on kaze kako je u sebi govorio kako bi sve uradio za nju,i onda,kolko se secam taman krece sa njom sa autobuske stanice pesaka do nekih naucnika,njenog tima,da joj pomogne i onda valjda nesto zabljesti,i pogleda da bi viedo kako nema nikoga oko njega...(nije sigurno...mrzi me sadda ulazim u igru opet.ali ono sto je sigurno je da nije sanjao-secam se.)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ss_gg_06-05-07_10-57-46_(l11_pripyat).jpg
(166.6 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 15. Feb 2008, 22:08:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.