Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88970 puta)
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Ok probacu i ja na forumu jedino nisam nikad pretrazivao onaj Red Forest kad krenem za elektranu.  Prosao sam jednom  kroz ogradu i ubio nekoliko zombija a zatim me spopala nekakva prividjenja koja mogu da me rane a ja ne mogu da ih pobijem.  Ako je neko otkrio sta ima tu neka postuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Ma nema nista posebno u Red Forestu,ja sam to prerazio uzduz i poreko i nema nista posebno osim nekih retkih artifakta i anomalija,kad krenes ka elektrani u red forestu ima jedan sporedni putic koji na desnoj strani koji se odvaja od glavnog i tamo skroz gore se takodje mogu pronaci zanimljive stvari ali ni tamo nema nesto sto bi uticalo na neko novo resenje.
One utvare u obliku duhova se mogu ubiti ali se na njih samo bezpotrebno trosi municija,najbolje ih je izbegavati jer odmah nakon izbegavanja nestano.
Evo vec par dana se okrecem po svim tablama nebih li iskopao nesto novo ali zasada nista. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ali neodustajem,idemo dalje Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ljudi,citajte malo postove... Smile Smile
ja sam vec bio nabrajao i objasnio sve moguce zavrsetke na ovoj temi nekoliko puta... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
E a taman sam uspeo da nadjem jos 3 zavrsetka. Dobro da kazem sta sam uradio. Sva tri su kod WishGrantera
1. Mankind needs to be Controlled, jednostavno sam ubijao sve redom i Lonere i Duty i Freedom otiso do WishGrantera i to je to, a pare sam sve namerno potrosio tako da nisam imao ni 200
2. I want to rule, slicno kao i predhodno osim sto nisam ubijao Lonere a ubio sam i vodje Duty i Freedom. Neznam za pare nisam imao nista kao i predhodnom resenju"
3. I want to the zone to dissapear, totalno drugacije od predhodnih krajeva bio sam dobar sa svima imao sa Exelent reputaciju i prijatelj sa obe frakcije. Lovu isto nisam imao (kad god sam dolazio do Wishgrantera sa preko 50000 uvek mi je kraj bio I want to be.. rich). Ostalo sam sve probavao dva dana al nista. Mozda zato sto sam sva tri nastavljao od pozicije ispred Red Forresta, nisam igrao ispocetka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Sada se verovatno pitate koja konfiguracija tje pokrenuti ovo chudo?! Evo liste:
(Moram napomenuti da ovo nije igra za igrache sa slabim kartama)

AMD Athlon 64x2 4800+ or Intel Core 2 Duo, 1Gb RAM, 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectXR 9.0c compatible 256MB (Geforce 7800, for example).

Minimal System Requirements:

System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 10000 MB
Other: nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600

Recommended system requirements:

System: Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent
RAM: 2048 MB
Video Memory: 256 MB
Other: nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1950

Low detalji ? (sudeci po ostalim screenshotovima nisu)

Sto se igre tice nisam igrao ali po screenshotovima (kako tvojim tako i drugim) grafika izgleda prejadno i ako je grafika zaista takva kao na screenshotovima onda je usput i preeeezahtjevna. Pa ta igra izgleda k'o da je stara 5 godina.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 18:12:55 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
Sada se verovatno pitate koja konfiguracija tje pokrenuti ovo chudo?! Evo liste:
(Moram napomenuti da ovo nije igra za igrache sa slabim kartama)

AMD Athlon 64x2 4800+ or Intel Core 2 Duo, 1Gb RAM, 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectXR 9.0c compatible 256MB (Geforce 7800, for example).

Minimal System Requirements:

System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 10000 MB
Other: nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600

Recommended system requirements:

System: Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent
RAM: 2048 MB
Video Memory: 256 MB
Other: nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1950

Low detalji ? (sudeci po ostalim screenshotovima nisu)

Sto se igre tice nisam igrao ali po screenshotovima (kako tvojim tako i drugim) grafika izgleda prejadno i ako je grafika zaista takva kao na screenshotovima onda je usput i preeeezahtjevna. Pa ta igra izgleda k'o da je stara 5 godina.
Ti bas zesce lupas gluposti da grafika izgleda prejadno jer si zakljucio po screenshotovima,instaliraj igru pa odigraj bar malo pa onda daj strucno misljenje,mislim da ko god je igrao ovu igru nece odvaliti da je grafika jadna i nesto slicno tome,igra je na zavidnom nivo,cak i mnogo bolja od nekih novijih,u igri je sve odlicno odradjeno i nemam nikakvih zamerki,ja neznam dal ti ocekujes da u igri bude suncano vreme posle nuklearne katastrofe,da pticice cvrkucu na zelenom drvecu,da je priroda lepo nasminkana i slicno. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Alo breee,nelupaj gluposti..... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3

Ti bas zesce lupas gluposti da grafika izgleda prejadno jer si zakljucio po screenshotovima,instaliraj igru pa odigraj bar malo pa onda daj strucno misljenje,mislim da ko god je igrao ovu igru nece odvaliti da je grafika jadna i nesto slicno tome,igra je na zavidnom nivo,cak i mnogo bolja od nekih novijih,u igri je sve odlicno odradjeno i nemam nikakvih zamerki,ja neznam dal ti ocekujes da u igri bude suncano vreme posle nuklearne katastrofe,da pticice cvrkucu na zelenom drvecu,da je priroda lepo nasminkana i slicno. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Alo breee,nelupaj gluposti..... Smile Smile Smile

"Ti bas zesce lupas gluposti da grafika izgleda prejadno jer si zakljucio po screenshotovima"

izgleda da imas problema sa zakljucivanjem ali ne trebas zato svoje zakljucke pripisivat meni

Retardirani ne tvrdim da je grafika jadna jer nisam igrao (sto sam i napisao) nego AKO je takva kao na screenshotovima onda je jadna.  "ako je grafika zaista takva kao na screenshotovima" AKO

Ako ti grafika na screenshotovima ne izgleda jadno onda stvarno...

"Alo breee,nelupaj gluposti....."  Smile  Smile  Smile Umjesto da drugima govoris da ne lupaju napravi sljedece:  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ma ti si nas idol.... Smile Smile Smile Smile Smile
Otkud ti uopste ideja da diskutujes i komentarise neku igru koju NISI igrao,ova tema kao sto vidis ima za sada 33 stranice i tu su svi koji su je komentarisali i igrali i niko je nije pljuvao i nesto pametovao kao ti.
To bi bila ista fora kao kad bi ja sada otisao na teme gde se komentarisu sportske ili strateske igre koje nikada nisam igrao i poceo tamo da prosipam gluposti kako je u igri ruzna grafika i slicno,a igru nisam video kako izgleda.
Ccccccccccc,nakon 33 stranice noramlnog komentarisanja ove igre dodje jedan pametnjakovic da prosipa svoje misljenje o igri koju nije igrao. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Bravo Bizmark-e ... Bizmarka za predsednika
Igra je zakon, atmosfera nevidjena, ništa bolje nisam video od nje (mozda samo Bioshock) ali njega sam tek poceo i posle pola sata se vratim u Stalkera. Inace stavio sam prekljuce 1.0004 patch i igra pici ko luda nema vise pezveznog seckanja ali izgleda da su izbacili ubrzavanje vremena. Kinta je sad malo problem dva sata sam igrao i nisam uspeo da skupim za Stalker Suit 60000. Inace sad moze da se kupi na pocetku a na tavanu iznad Wolfa je Marc Suit.

Bizmarke ako ga nisi skino skini obavezno. I da stare pozicije prave problem pola mi rade pola ne pa sam poceo iznova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Ma zavrsio sam ja igru bezbroj puta i igrao sam sa svim mogucim patchevima i lepo se vide promene,stare snimljene pozicije su bile skoro svakom problem da se ucitaju sa novim patchom,pre par dana sam krenuo u jednu drugu varijantu cisto radi ispitivanja mogucih zavrsetaka,skino sam sa neta neki cheats koji pokrenes pa onda igru i sa njim imas besmrtnost,neograniceno nosenje stvari,neograniceno trcanje i slicno,inace u igrama nevolim varati ali ovo sam uradio jer sam je zavrsio vise puta i nasao samo tri zavrsetka a sada idem na princip besmrtnosti i ubijam sve sto mi se nadje na puto,nema oprostaja za nikoga pa da vidimo na kraju dali ce to nesto mnogo uticati na zavrsetak.
Igra kakva god bila nekom moze da se svidi ili ne ali mislim da nije nimalo korektno da neko hvali ili ocrnjuje igru a da je pri tome uopste nije igrao. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.