Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88679 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
pricali smo vec o tome...al nema problema-za tebe SHAKI-UVEK!!!
igrica ima 7 zavrsetaka,verovali ili ne...i ja sam bio napravio semu kako otprilike izgleda (bukvalno) "racvanje" i putanje i price...
znaci kod monolitha ima 3zavrsetka,onda 2 idu na jednu tajnu laboratoriju,i takodje ostaju jos dva-jedan u vidu toga da li ces vratiti kontrolu covecanstvu i dugi je neki sa nekom frakcijom(mislim isto su Monolith-frakcija,ali imas nesto da im pomognes).sad sam malo umoran,a i one vase pohvale na"Putin vs Bus' su me totalno poslale u nebo  Smile  Smile,a i celu noc sam se cepao na kutku za gamere,pa cu ti poslati odma sutra...pozdrav i jos jednom hvala na pohvalama!! Smile

Meni je ortak rekao da nemoze da se prodruzi Monolith frakciji.Kaze da cim im pridje pucaju na njega.On je mislio da je igra linearna,kaze nemoze da nadje mesto gde se igra deli.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa.to je zato sto se i fizicki deli...znaci ias stepenice koje vode na 2 sprata, dva moguca postupka koja mozes preduzeti kada nadjes tajnu laboratoriju(pa,cemu on misli da mu sluzi onaj "DEkoder"sto je dobio u misiji i sto tegli celu igru...?),onda dva moguca postupka kada u tajnu laboratoriju ulete monolithi-da bezis ili da ih poubijas i takodje-da sve ukupno-vratis kontrolu ljudima... ima dosta mogucih zavrsetaka...provereno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Hkj pomagaj brate
Zapeo sam u gradu pripay(ne mogu sad da se setim imena)
Bio sam dobio zadatak da nadjem sicred stach u pripayu i kad sam ga nasao pise na nadjem tajnu labaratoriju ili tajna vrata ali nema nigde tih vrata.Prevrnuo sam i nebo i zemlju i opet ih nema
Mozes li pomoci???
Samo jos da kazem igra je fantasticna,citav dan sjedim pored kompijutera i buljim u ekran ali sa uzivanjem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa,ta laboratorija se nalazi u Cernobilju!  Smile u load-zoni "Chernobyl Interior"...

znaci(al tek kada stignes u Cernobilj-unutrasnjost...to je pri kraju igre,sinko...) ukoliko zelis takav zavrsetak-sa laboratorijom,treba da ndjes merdevine u jednoj od hala i pones se...Monolithi ce te tamo juriti i ponesi dosta granata jer su hodnici relativno uski...a oni su djubrad koja treba pobiti... Smile
naci ces uskoro vrata i tu(automatski-samo klikni F) ces ukucati sifru...moraces da sacekes malo da se "ucita" a za to vreme,gamdi raznih vrsta  Smile ce upadati i zesce smarati sve po redu...poubijaj ih, i pali napred...uskoro ces biti u kontrolnoj sobi... znaci-to se odnosi na Chernobyl-interior... i nemoj odma da palis ka CAEZu(cernobilju)...uzivaj malo u Pripjatu-za sve obozavaoce exoskeletona-obidjite Lenjinovu statulu u Pripyatu...(onu sto nije srusena),ali pazite se anomalija...iznenadice(mada i otezati) vas sadrzaj...  Smile pozdrav!  Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 23:39:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Evo i ja predjoh ali nista mi nije jasno
U onoj labaratoriji ima ih ko mrava ali FT 200M cini cuda
I sve ja to pobijem,dodjem kod onoga cojveka i nakon malo caskanja imam dva izbora da saradjujem ili ne
Kod prvog izbora,kad pristanem da saradjujem igra se zavrsava, mnogo toga ostane nejasno...Gde on ide???
Sta se desava sa zonom?...itd
Kod drugog izbora kad odbijem saradnju,pojavim se iza cernobilja i svuda oko mene je radiacija.Aj sto je radiacija nego sto citav ekran pobjeli ne vidis prst pred okom a kamoli kuda ides a energija se naglo spusta.Postoji li neki izlaz?Ima li smisla dalje igranje?
I jos da te pitam kad sam usao u sobu i porazbijao one "lampe" pisalo je
task filled
Wisgranter(tako nesto)
Kakva je to misija?
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 16:44:08 od Luka_Brazi_47 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Hkj  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
@Luka_Brazi_47

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
heeem...odakle da krenem...kada izaberes da saradjujes s onim likom,tu se zavrsava igra...on ti isprica stvari o ZONI i o tovjoj proslosti,a ako izberes da NE saradjujes,onda ces se naci napolju...treba da utrcavas u one teleportove i na kraju ces dopeti"na pravo mesto"... Smile

a,sto se tice misije"Wish granter"-nju dobijas kada predjes i iskljucis brain scorcher...a razlog zasto je Pisalo:"Task Failed" jeste to sto si mogao da izaberes opciju da budes bogat,a izabrao si nesto drugo...jednomrecju:nisi uzeo"ponudu" wish-grantera...znaci-pise ti "failed",ali u stvari je to vise smernica...znaci-mora tako da pise-jednostavno ti kaze da nisi izabrao taj put,nego neki drugi...nemoj da te to brine...  Smile Smile Smile

e,a usput,gde si nasa FT200?mislim,znam malo tu pusku,ali jedino sam je vidjao u areni kada sam bezbroj puta preko savea ubijao onog lika granatama...pa?  Smile

(samurai-dobro,de,pa pisao je poslednji put juce...zato nije strasno ako budu dva zaredom... Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kakve teleportove???
Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 00:09:15 od Luka_Brazi_47 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
cekaj!-gde se ti sada nalazis/kakva je situacija?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.