Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88602 puta)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
LG 
igranje stalkera na najmanjoj rezolucije 'mucenje',efekat radijacije je tad najizrazeniji,
posle 30 min. igranja zabolite glava Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img][email][/email]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Igrao sam igru malo kod ortaka(nemogu na mom raspalom kompjuteru)i jako mi se svidela.Ortak je zavrsio igru i na kraju(isto je pisalo i u svetu kompjutera)kao pozelis da budes bogat i nesto se valjda rusi na tebe i pogines.Jel to jedini kraj igre ili imas vise izbora,ovo samo pitam za ortaka.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pricali smo vec o tome...al nema problema-za tebe SHAKI-UVEK!!!
igrica ima 7 zavrsetaka,verovali ili ne...i ja sam bio napravio semu kako otprilike izgleda (bukvalno) "racvanje" i putanje i price...
znaci kod monolitha ima 3zavrsetka,onda 2 idu na jednu tajnu laboratoriju,i takodje ostaju jos dva-jedan u vidu toga da li ces vratiti kontrolu covecanstvu i dugi je neki sa nekom frakcijom(mislim isto su Monolith-frakcija,ali imas nesto da im pomognes).sad sam malo umoran,a i one vase pohvale na"Putin vs Bus' su me totalno poslale u nebo  Smile  Smile,a i celu noc sam se cepao na kutku za gamere,pa cu ti poslati odma sutra...pozdrav i jos jednom hvala na pohvalama!! Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 04:33:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pozdrav
Imam jedan veliki problem
Kada udjem u labaratoriju po dokumenta vrata se zatvore i napada me neka "vatra"
Po pravilu trebalo bi da padnem u san i nesto sanjam pa kad se probudim vrata se otvore ali to se ne desava
Ja stojim na spratu i cekam cuda ali nema sanse.Znam da drugi izlaz ne postoji pa jel moguce da je to neka greska
I ako moze da mi neko posalje svoje snimljene igre posle toga bio bi mu vjecno zahvalan
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Kada udjem u labaratoriju po dokumenta vrata se zatvore i napada me neka "vatra"

Колико знам требаш убити ту ватру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
tako je...hhmmm,zavisi u kojoj si laboratoriji...mada vidim da ocigledno pricas o X18...da,treba da pucas u tu vatrenu loptu koja kulira tu Smile i da se popnes u nazvacu je"kontrolnu"sobu iznad...tu uzmi dokumenta i loadovace ti se intro...
posle samo pali istim putem nazad-nema novih mutanata,ali ce te cekati vojska...medjutim,i to se moze lako zaobici-kad se penjes uz stepenice ubij onog prvog-jer ti stvarno stoji na putu,ali za ove ostale-samo proviri,nadju putanju(imas da predjes 4metra do vrata) i bukvalno protrci kroz njih... znaci samo pogledaj gde je izlaz,i prosprintuj kroz njih...ako si brz,pa ne samo da te nece ubiti,nego ce ti mozda skinuti u najgorem slucaju 5%healtha...mislim to je sigurno bolje nego da bezveze pucas na njih,pa da te rane ili ubiju...ja sam se bio pitao kako da prodjem,a da ih ne ubijam i ne ranjavam sebe,i video sam da stvarno mogu samo da proletim pored njih,udjem u load-zonu i pobegnem im...nece te pratiti...posle samo poubijas bandte koje ti se nadju na putu,vojsku ostavis na miru,i sprintujes ka jugu Darki Walleya ka onoj zatvorenoj kapiji i prodjes kroz nju...i eto te u Cordonu...

e,da!ja imam gomilu-ali gomilu saveova,tako da mogu uvek da ti dam bilo koji...
sve ukupno ima ih...negde oko 630... Smile Smile Smile mislim,ne lazem-pise podatak...
pa ti smo reci koji ti treba i javi...i ne brini-svi su sa 100%health,svi kvestovi predjeni,dovoljno muncije... Smile

znaci,ljudi,jos jednom vam ponavljam: 
imam 630 saveova iz S.T.A.L.K.E.R.a!!!svi su dobri,sa dobrom hronikom,100% healtha,na bilo kom nivou,na bilo kom questu,sa gomilom municije,5vrsta oruzja i municija za svako od njih,gomilom para i odlicnim statistikama...
ko zeli neka se javi!!!rado cu mu poslati!!!znaci samo recite... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 18:19:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Sensation
 Smile Smile Smile
Wow, nisam znao da postoje ovako verni igrachi. Ipak, ova igra i zasluzhuje to.
Svaka ti chast Hkj.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
hvala,hvala...  Smile

"Volim i ja vas..." Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Hvala ti jarane puno ti hvala
Iz prvog puta sam presao ali nemam pojma kako jer sam i prije isto pucao u vatru ali nista se nije dogadjalo
Jos jednom puno hvala
Ako bdem zapeo opet cu se tebi obratiti i ja sam veliki fanatik stalkera ali ovo nisam nikako mogao da predjem
Ako imam puno para hocu li igru noci zavrsiti na najbolji nacin???Posto sam cuo da ima 9 nacina da se zavrsi
I da te pitam koje je bolje oruzije Hekler(viper 5)ili kalasnikov???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
i o tome smo vec pricali...al nema problema...igrica ima 7 zavrsetaka... svi koji nisu pohlepne,ili gramzive prirode/hronike se lepo zavrse...tj,najbolji su oni gde postupas dobro...a sto se tice oruzja naravnoda je kalasnjikov bolji od vipera... onaj najmanji,najslabiji kalasnjikov je mozda za nijansu,malo slabiji od vipera,ali svi ostali(ak 74,obokan...)kalasnikovi su bolji...i svakako u setu oruzja uvek nosite kalasnjikov,tj-nesto sto koristi onu zelenu municiju-obokan,mali kalas,ak-74...jer je to najrasprostranjenije oruzje u ZONI...obavezno po 300 metaka i kalas...
za pare se ne brini-ne kupuj oruzja!! sva dobra-solidna,pa cak i neka fantasticna se mogu naci po ZONI...kupuj samo ono sto mislis da neces opet/skoro naci...znaci ne kupuj ono sto se moze naci i imaces dovoljno para!!!ja imam 100.000...jedino odela su vredna kupovine,ali rekoh-samo ako su jednistvena...kao SEVA odelo-ono je najbolje za ZONU...ja ga imam...flasteri,vecina oruzja,medikitovi,municija za obicna-ne specijalna/experimentalna oruzja,vecina odela...sve se moze naci po ZONI...jedino treba kupovati stvari tipa...prigusivac,scope(mada i toga svega ima...),artifakte koji imaju negativne efekte batalite Smile...treba ih uskladjivati i uravnotezavati sto godina...zato nostie samo one retke,koji imaju samo pluseve...ukoliko zelite-mogu vam dati najbolju tabelu sta treba nositi od opreme;spisak misija;savove;savete...samo recite...verujte mi(sad ne hvalim sebe-hvalim igricu...ovo kazem iz dobre namere),ako pratite moja uputstva i savete,mnogo cete vise uzivati u igri...jer znam svaki nacin da se bilo koja misija uradi,kakvo je pruzje za koje uslove...znaci-ne ustrucavajte se i recite bilo sta sto vas zanima...ili sto vam treba... Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 11:05:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.