Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88559 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung S7220
Ja imam slicnu konfiguraciju am2 3800 geforce 7600gs 1gb rama ali opet mi neradi perfeknto na normalnim detaljima.Neznam kako tebi uspeva?!?!
Igra trazi dosta RAM-a i brz H disk... mislim da bi ti 2 GB pomoglo...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e71
Ako ovo bude ikom trebalo postoji jedna komanda na tastaturi koja ubrzava vreme u stalkeru. Ja sam je slucajno pritisnuo i tako se mucio dok je nisam slucajno opet pritusno. Uglavnom znam da nije bag!!!!  Smile Smile Smile

hkj emoras slati save game resio sam problem.
IP sačuvana
social share
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja mislim ne znam...ova N6600GT je sudoviste od GeForsea...znao sam ja da ce ona dugo razbijati sve igre kad asm je kupio pre 8meseci,ali jos i da ih razbija na high i to da se komp ne zagreje ni iznad 48stepeni,a ona sam iznad 40...mislim,svaki dan me odusevljava...preporucujem je svima cak i sada,i kao sto rekoh-moze da parira i Atijevom X1650pro,i jos mnogima...Cudoviste...256MB DDR3,500mhz,HDTV,SilentCool(bez ventilatora)...a ostalo: 3.2Ghz Intel Celeron 64-bit i GB RAM Kingston.ali 6600...ludilo...
inace,lepo sto jos jedan covek danas bejase slobodan i ostade da uziva u STALKERu... Smile  Smile
"Protect and serve..."  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
e,naleteo sam na neku glupu emisiju na HAppy TV(valjda...mislim da je bilo nesto drugo-dobro,poenta je ne pratim HappyTV Smile ) o igricama i prikazivao se filmic sa nekom pucnjavom...i ja kazem vidi sto mi ovo lici na STALKERa,a prepoznao bih odma pejzas da jeste,i gledam,gledam i kad ono -JESTE!!!mislim,jeste isti engine.i ja gledam,pa cekaj,koje je ovo mesto-znam celu ZONU napamet,i ne mogu da prepoznam,i na kraju filmica posto poroka sve likova pise kao: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky...videcu da saznam vise o ovome...verovatno ce biti neka ekspanzija,ali koliko sam video,cak i da jeste exp. i isti izgled-izgledalo je prilicno spektakularno i jos je sad neka mars-muzika u pozadini...
videcu sta ima...a,ako je lepo-jedva cekam i da probam!buahaha!!javicu vam,ili vi javite ako nesto saznate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Да чуо сам неке приче да раде наставак који ће се дешавати пре овог STALKER-а.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
evo,ovako:znaci to ce biti najverovatnije ekspanzija i radice se o...Makljazama!!!buahahaha!!!!  javascript:void(0);
javascript:void(0);javascript:void(0);
javascript:void(0);javascript:void(0);
javascript:void(0);
evo opis:(bice jos):

E3 07: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Hands-On
We hit sunny Santa Monica to get our hands on the next S.T.A.L.K.E.R. game.
By Andrew Park, GameSpot
Posted Jul 12, 2007 8:08 pm PT
SANTA MONICA, Calif.--Ducking out of the summer sun into one of the biggest video game press events of the season could net you hands-on time with the S.T.A.L.K.E.R. prequel, Clear Sky. It worked for us. The new game from GSC Game World will still take place in the "exclusion zone" outside of the irradiated ruins of Chernobyl after the fictitious second nuclear meltdown that occurred in the previous game, Shadow of Chernobyl. However, the prequel takes place about a year before the events in the previous game and puts you in the role of a totally different character, who may actually end up being an enemy to the protagonist of the original game.

Click to enlarge.
In Clear Sky, you'll play as a mercenary who can work with any of the different factions of stalkers--the paramilitary scavengers who comb the wreckage of the exclusion zone in search of valuable, irradiated artifact items that can be sold for cold, hard cash. By allying with a specific faction, you can help that group complete the game by gathering the artifacts and fending off rival stalker factions and irradiated monsters. However, conditions were apparently different in the exclusion zone a year ago--radiation conditions were such that artifacts are invisible to the naked eye and can be found only with a detection gadget that must be held in hand at all times. This means that when you're close to finding an artifact, the biggest weapon you can carry will be a pistol in your other hand. If you're taking heavy fire and need to equip a two-handed weapon such as an assault rifle, you won't be able to find the item.
We played through a brief, prebuilt mission specifically created for E3 in which we came charging through the Ukrainian wilderness to join a stalker squad camped out in a ruined two-story building that might've been a bathhouse. The new game will apparently feature an all-new texture engine built on DirectX 10 architecture, though we weren't able to see DirectX 10 code at this year's E3. Once we met up with the group, we had a chance to compare the original game's character models to the new game's models. The Clear Sky character models are far more detailed, with higher-resolution textures that render the rumpled cloth of the stalkers' bodysuits much more realistically.
We ran through part of the mission, which required us to weave through the bombed-out second floor to take out enemy stalkers who were entrenched behind various cover points, pinning down our allies. We ran up flights of stairs bounded by walls of shattered bath tiles, piles of bricks, and loose wooden crates to get the drop on our enemies by ducking beneath cover, leaning behind walls, and looking down the sights of our weapons to zoom in slightly on our foes. The game will model different physical properties for different surfaces in the world--some objects, such as crates, will be fully destructible by gunfire, which means that flimsy cover won't really be cover at all once heavy fire starts. We were given continuous mission updates as we picked off each enemy soldier to move on to the next one until we'd finally taken them out. There will probably be plenty of intense gunfights in the new game, just like in the original.
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky is apparently scheduled for release in the early part of 2008, though no North American publishing partner has been announced. Even though developer GSC Game World had worked with THQ on the original game, the studio is actively negotiating with a variety of partners to bring the game to market.

za sada se malo zna o igri,a zna se da ce se rednaj odigravati godinu dana pre Shadow of Cherobyl...isto u ZOni.moguce je cak da semo tumaciti lik Streloka,mada mnogi misle da iako povezana sa SoC,clear sky ce biti onaj deo gde mozemo isprobati sva oruzja,pucati i raditi kvestove poput racija,evakuacija itd...jednomrecju: Deathmatch u kombinaciji sa Stalkerisanjem.. Smile .svi je dosta hvale i zeljno iscekuju i dosta je prisutna na game-sceni...seta samo sto izlazi tako kasno...no,dobro-ovakvi screenshotovi i ovakvi deathmatchevi i pucacine su vredne cekanja...vremenom ce biti jos informacija,a zasad se zadovoljimo i nasim Shadow of Chernobyl...  Smile  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

stalker-clear sky.jpg
(490.2 KB, 1280x800)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
bice jos toga...a mislim da su ove stare zgrade uradjene inspiracijom mnogih crkvi srusenih za vreme prave evakuacije,tj oni vole da rade lokacije realisticno,sto se video sa Pripjatom,tako da onda pretpostavljam da su to crkveni ili istorijski kompleksi sruseni/zaboravljeni tokom evakucaija...(pazite petokraku na zgradi...)
vraca vas u Oblivion,zar ne...   Smile

prequeal_screen_03b.jpg
(562.11 KB, 1680x1050)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
evo malo wallpapera iz Shadow of Chernobyl...

stalker_wallpaper.jpg
(653.08 KB, 1600x1200)
stalker_wp.jpg
(452.38 KB, 1600x1200)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

disconnected from server !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Somewhere on the Net..
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia N95 8GB
e ljudi pomagajte. Smile Smile Smile
ubio sam par Duty likova i sada kada dodjem u Rostok svi pucaju na mene zato sto sam ubio te likove.btw ubio sam ih kod neke farme blizu misije -kill stalker- ili -master stalker-.moze li Duty nekako da zaboravi na ta ubistva jer nisam znao da ce me kasnije svi ganjati zato sto sam ih koknuo..? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O_o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
kako to da ti kazem,sinko...

NE....  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
moje saucesce... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.26 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.