Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88494 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e71
Za primjer sekunde idu ko sati, lik mi je tako svaki sekund gladan i umori se cim napravim dva koraka!!!!!! Nekad ide normalno a ponekad tako poludi. Mislio sam da to ima neke veze sa igrom.
IP sačuvana
social share
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Za primjer sekunde idu ko sati, lik mi je tako svaki sekund gladan i umori se cim napravim dva koraka!!!!!! Nekad ide normalno a ponekad tako poludi. Mislio sam da to ima neke veze sa igrom.
"UU!!Sunce mu kalaisano!!! Smile  Smile" to jos nisam video...hmm.... Smile Smile
ja bih proba da stignem/loadujem/udjem do neke tacke koja loaduje filmic ili camer-intro,tako da bi mozda moglo to da resi stvar...aj,probaj to(ili reinstalacija,ali sem te mogucnosti>>>probaj da vidis da li  ti je to na svakom saveu koji loadujes ili samo na nekim-ako je na svim,znaci da je problem u Enginu-igranju igre:ako je samo na nekim,znaci da se bio javio bug...
i ja imam poneke bagove(al max.3)u Pripjatu...kako da kazem...drugi put posto sam usao u Pripjat,saveovi nece da mi rade,a svugde drugde oce...
znaci recimo to ovako:iz dvorista(cela zona sem Pripjata,znaci Bar,Brain Scorcher,Cordon,DW,X16,Agroprom) u kom mi savovi rade,usao sam u kucu(Pripjat) i tamo savirao i to radi.vratio sam se u dvoriste i saveovi rade,ali kad sam opet usao u kucu,saveovi napravljei posle tog,drugog ulaska ne rade,dok ako izadjem iz kuce opet,treci put u dvoriste i stari saveovi rade i ako napravim nove i oni rade.ali dokle god se vracam u kucu,savovi napravljeni posle 1. ulaska ne rade...
nadam se da ste shvatili sta sam hteo da kazem...jaoj,koliko je recima nekad tesko opistai nesto... Smile
znaci bio sam jednom u P.i saveirao i ti savovi mi rade uvek,a otkako sam napustio jednom pripjat,i vratio se u druge delove,svi saveovi i novi i stari napravljeni u zoni rade,ali oni novi napravljeni u pripjatu ne rade...pa,ako neko ima neki savet,nek da.neverovatno ja da sam cak bio restartovao Windows(hard disk),ne zbog STALKERA,naravno,nego usput,i da ni tada taj bag nije nestao...da bih sacuvao ista pre CAEZa,moram ili da izadjem iz load-zone Pripjata ili da uzmem stari save...
AvahC,videcu da nadjem nesto...dotle probaj ovo sto sam napisao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e71
Evo reinstaliro sam igru ali i dalje je problem isti. Kazem ti to mi se desilo vec par puta u igri ali prestane kad zavrsim misiju. Sad sam zavrsio misiju u labaratoriji (mrzi me sad ulaziti da vidim tacan naziv) ali nije prestalo. Ima jedna jaka stvar: gledati u nebo kako se u par minuta smeni dan i noc, sunce pici ko ludo.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
"gledati u nebo kako se u par minuta smeni dan i noc, sunce pici ko ludo. "  Smile  Smile  Smile hahaha...
hmm,znaci da je problem najverovatnije u Enginu,tj. radu igrice....da,to sam i sam video:bugova u STALKERunema mnogo,ali zato kad se pojave ni restartovanje Windowsa ni reinstalacija igre nece pomoci...
ne vredi,tesko da cu naci nesto...ukoliko imas vremena i zivaca,idi na Gamespot,tamo je dosta razvijen ako ne forum,onda bar broj patcheva i kontakata,pa probaj nesto...jebaga!!!sad ces da se smoris od igrice...ko zna kako se zivotinje ponasaju... Smile ono,cas su agresivne kao u noci,cas setaju okolo i zavijaju... Smile ili stalkeri...hehe...
nista,probacu i dalje,ali sumnjam da ce biti ista...steta.pogledaj gamespot,ili probaj drugi primerak/CD/proizvod...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ZTE
sto se tice bugova ja sam se odusevio jer mi nije nijednom zakucala ili pukla, neigram mnogo druge igrice sem dote pa i nisam kompetentan ali AI u stalkeru je meni nesto najbolje sto sam video u pucacini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma,znam-igrica ce mozda(meni ne-sigurno) nekome zakociti,ali ce se jednom u 191241274 slucajeva desiti da se izbaci ili blokira...a i kao sto si sam rekao-AI je jedan od njboljih ikada napravljenih...mislim kako te opkoljavaju dok te pucaju i kako su koordinisani...nedna od 5njaboljih igrica koje sam ikada igrao...zasada je takodje igrica sa ubedljivo najboljom akcijom/radom pucanja oruzja i komplikovanosti AI reakcija kao i performansi oruzja...mislim,pored gomile realnih faktora ubaceih,poput vetra,trzaja,kvara,zanosenja oruzja,jos su se stili da dodaju i trosenje,blokiranje i najbolju balistiku ikad vidjenu...mislim,kao sto rekoh:najbolji FPS koji sam igram jos otkako igrm igrice 8godina...ma,uostalom znate sve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e71
hkj ako imas save game da mi posaljes nikako mi se neprestaje igrati. Naso sam x16 dokumente i trebam ih predati berkeepu (iz tog djela ako mas slucajno).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
imam sve... Smile aj se strpi samo malo...bicu na forumu veceras i reci cu ti ovako sta ima iz tog dela...ako ne,dodji opet kad oces,pa pogledaj,i onda cemo da se dogovrimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 125
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Palm Treo 650
Igra je super, kod mene na Visti radi neprikosnoveno

Moja konfiguracija:

M2N32 WS Professional
AMD2 3600, 2GB ram, 7600GS 256 ram
IP sačuvana
social share
Iako mnogo uzeto je, mnogo ostaje; mada više nismo one snage što u dane drevne zemlju i nebo pokretaše, ono smo što jesmo.
Premda još nam junačka srca vrijeme i usud oslabiše, volja i dalje snažna osta da sežemo, tragamo, nalazimo i ne ustuknemo !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e71
Ja imam slicnu konfiguraciju am2 3800 geforce 7600gs 1gb rama ali opet mi neradi perfeknto na normalnim detaljima.Neznam kako tebi uspeva?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.