Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 87950 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson K610i
Stalker je sranje.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Tel.Me Your.Number
Al sam ispizdeo jebeni pištoljčić ne može da ubije čoveka metkom u glavu uz to metak uopšte ne ide u tačku već negde iznad. Dobijem zadatak da dođem u kućicu neku i spasim Foxa, prvo sam se jedva provukao preko pro-Ruskih carinika. I sad kad sam došao do te kućice treba dovojicu za 2 sekunde da ubijem da ne bi ukokali Foxa a kudravi pištoljčić neće da headshotuje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
nemas nista drugo  Smile
baci bombu sta te briga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja bih ti preporučio da ti lepo probaš ili Shadow of Chernobyl ili Call of Pripyat ali obavezno uz odgovarajući Complete mod.
Complete mod bundle za Call of Pripyat
Complete mod za Shadow of Chernobyl

Lost Alpha niti je iko ovde igrao dosad (pa ne znamo da ti pomognemo) niti znamo kako je to sve odrađeno. Koliko je teško, kako izgleda, šta sve ima... Kolko znam, vrlo su ozbiljno pristupili vraćanju atmosfere i izazova, što može da bude frustrirajuće za nove igrače.

Zato mislim da ti je najbolje, ako te nije već smorilo, da probaš Call of Pripyat uz pomenuti mod bundle ,koji sadrži sve one najbolje modove koji peglaju sve negativne strane i daju mnogo više mogućnosti. Ne moraš da brineš da ćeš nešto propustiti jer Call of Pripyat je po priči jako slabo povezan sa Shadow of Chernobyl i uopšte ne zavise jedan od drugog. I za kraj, CoP je zadnji naslov u franšizi, i kod njega je grafika dosta bolja i ispeglani su svi bagovi i nedostaci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
cop je najbolji deo
i najlaksi
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Motorola 
Ma,pustite čoveka,nemojte ga navlačiti.Možda se ostarilo i ne može se više... Smile Dobije se ekcem od nervoze čak i pri igranju Flappy Bird-a , kako onda istrajati kroz sve ove :

http://stalker.wikia.com/wiki/List_of_mutants

Možda od sada samo Simsi i nešto sa roze jednorozima... Smile

( evo,odradih " reverse psychology " tretman , sa´će vidimo šta će od svega ispasti )
« Poslednja izmena: 30. Apr 2014, 22:13:30 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
( evo,odradih " reverse psychology " tretman , sa´će vidimo šta će od svega ispasti )

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Tel.Me Your.Number
A dobro ja mislio da je ovo nešto staro što ste vi obrtali pa su samo doradili neke stvari.
Imam pušku za koju nemam metke, čini mi se da sam mogao negde metke da kupim al tuki nisam očekivao ovakav izazov odmah. Sad sam lagano ušao i pričao sa jednim od ovih bandita i on mi traži neki fleš da mu donesem koji sam predhodno našao u fabrici, ja sam očekivao da crveni na radaru budu neprijateljski raspoloženi. Pogotovo zato što me ovi nisu hteli pustiti kroz barikadu.

Torivoje nećemo da se vređamo Smile
Ubio sam nekoliko ovih prvih kerova čini mi se da im je meso ili beše oko (?) vredno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ne,kolko ja znam, Lost Alpha koristi ShoC kao bazu,ali je dodato toliko da je maltene igra za sebe. Jer su ubacili sve one u kodu zaboravljene modele, teksture, mape i kvestove.

Što se municije tiče, da,u početku municija za velike igračke ume da bude retka ili skupa.

Što se tog pojavljivanja na radaru tiče, ako su crveni na radaru, ali možeš da im priđeš bez konflikta, to znači da su pripadnici frakcije koja je po defaultu neprijateljska prema tebi ALI da ta određena grupa neće da te napadne. Recimo, banditi koji su grupa za sebe, vojnici s kojima može da se razgovara bez konflikta, plaćenici koji su se odmetnuli od glavnog vođe,itd... Naravno,takve grupe su u igri relativno retke.
Inače,u početku izbegavaj kontakte s vojskom jer će da te sahrane. Posebno izbegavaj onu rampu na jugu ispod Kordona. Tu uvek ima Specnaza koji će da te ubiju za sekundu. Plus tu su i mine.

I da... Taj što ti je tražio, ako se zove Nimble, on nije bandit nego Stalker. Banditi se razlikuju od takvih Stalekra po tome što imaju maske preko lica i duge crne kapute. Mislim, čisto da znaš, da ne napraviš sebi sranje bezveze.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2014, 01:16:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.