Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88116 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Tel.Me Your.Number
U kakvo sam to ja društvo upao? Smile
Oslobodio sam ovog pedera i sad je počeo da ide negde, ja ne znam da li da ga pratim Smile
Stižu mi poruke od onog prvog ali nekad ne stignem da pročitam, ima li to negde zapisano pa da naknadno mogu da pogledam? Počeo sam da klikćem na onoj mapi i izbaci mi bug splat reko' ajd dosta za danas.

Inače lete neki helikopteri i stalno se čuje zvuk elise koja ide na živce. Ja reko daj da opalim koji metak da vidim kako će da se ponašaju ono se okrete prema meni i raspali mi raketu u glavu. Smile

Još uvek radim kvestove za ovog prvog mada nisam baš nešto dugo igrao. Počinje se otprilike negde blizu crvenog kruga a ovaj plavi deo sam istražio, odnosno imao kvestove tu.

I zašto vi kao veliki zaljubljenici u Stalkera ne obrćete ovo nego mene huškate? U čemu je fora?

Još jedna stvar naleteo sam na žensku da radi let's play pa vam eto malo zanimacije Smile
https://www.youtube.com/watch?v=tA0KFLeSeeM

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mapa2.JPG
(101.01 KB, 832x483)
« Poslednja izmena: 01. Maj 2014, 02:07:17 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
To je to,navuko se!       Smile

Poruke bi trebalo da su snimljene negde na PDA. Probaj da nađeš, trebalo bi da ima ''istorija''. Doduše,nekad ume da bude zbrljana. Valjda je sređena u Lost Alpha.
Da,helikopteri uzvraćaju ako pucaš na njih.  Smile Duuuh...  Smile

Oko te Rostok fabrike ti ne mogu pomoći jer se nije pojavljivala u dosadašnjim igrama. Postojala je u kodu ali nije stavljena u upotrebu. I sama mapa/svet je definitivno izmenjen u odnosu na originalnu iz Shadow of Chernobyl.

Citat
I zašto vi kao veliki zaljubljenici u Stalkera ne obrćete ovo nego mene huškate? U čemu je fora?

Kad se navikneš na Far Cry 3 sa svom svojom zajebancijom i tropskom lepotom, teško se vraćaš u sumornu i opasnu Zonu, ma koliko si vremena proveo u njoj.  Smile  Smile Al ne brini, pridružiću ti se ja uskoro.  Smile  Već me udarila nostalgija.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2014, 02:42:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Motorola 
Još jedna stvar naleteo sam na žensku da radi let's play pa vam eto malo zanimacije Smile

Eto,ženska gura i ne buni se,a ti samo nešto kukaš ! E,Srbijo,Srbijo... Smile

U kakvo sam to ja društvo upao? Smile

Ma,to ovi mlađi besprizornici...Sačekuju slučajne prolaznike i zamajavaju ih.

Neki ćete da poginete,a neki ćemo i da zakrpimo igru prvom zakrpom najavljenom za današnji dan.

-----------------------------------
Aj´sada ozbiljno.Da si pročitao razgovore sa autorskim timom,sve bi bilo jasnije (iznuđeno objavljivanje,dodatne zakrpe koje slede...).Niko nije insistirao da počneš ovo - da mi je došao neko ko nema pređašnjeg iskustva,zasigurno mu ne bih predložio da zagazi u nešto o čemu i sam znam veoma malo.Na stranu što je trebalo da startuješ onako kako ti je hkj predložio (sa "Complete" modom).
« Poslednja izmena: 01. Maj 2014, 02:56:46 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
 Smile

Btw...

Citat
Počeo sam da klikćem na onoj mapi i izbaci mi bug splat reko' ajd dosta za danas.

Wait,what...?

P.S. Ima još jedan razlog što se ne vraćam u ZOnu još. Od pre godinu dana na mobilnom mi je zvuk za primljenu poruku isti kao i ovaj u Stalkeru.  Smile (kao što rekoh,jednom kad se navučeš...  Smile ) Tako da kad budem igrao ima stlano da tripujem da mi je stigo SMS.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Maj 2014, 02:54:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Tel.Me Your.Number
Na neko od ovih dugmića sam kliknuo, igra krešovala i izbacilo mi nešto za prijavu bug-a, jes čuo nekad za bug splat? Samo što nije ovako izgledalo ali to nije ni bitno.

Inače, hkj nemoj mnogo da se nadaš... kao što si i sam rekao svet je isuviše sumoran. Prolazio sam kroz neke podzemne hodnike i osećao sam se kao da sam u Half Life-u, a u HF-u je sve sumorno, nigde civilizacije, napuštene raspale kuće, kanalizacija, radijacija, mutanti i tako u nedogled. Još kad trčim pa me žbun uspori grrrrrr. Da nabavim municiju za ovu mašinku i da odem do neke druge lokacije pa ćemo da vidimo. Inače bilo je oko 19:00 sati u igri znači pada mrak, šta da radim, čini mi se da sam video neku vreću za spavanje u inventaru. Pretpostavljam da treba da kliknem na nju i ona mi izbaci koliko hoću da kuntam?

Znači za ovaj Complete mod mi treba CoP? Aj videću to kad ovo batalim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Motorola 
Znači za ovaj Complete mod mi treba CoP? Aj videću to kad ovo batalim.

Lasere,mala napomena oko "Complete" moda.Priča kaže da je Pavel Dolgov (autor dotičnoga) najbolji posao odradio modujući prvi deo trilogije,tj. "Shadow of Chernobil".Njegov mod za nastavke nije naročito cenjen,tvrdi se da ima mnogo boljih (ako imaš hardver da to ispratiš).
   Inače,fokus "Complete" moda je na "graphics overhauling" i peglanju bagova (uz par sitnijih novododatih).Razlog zbog koga podržavam hkj-ov savet da kreneš od njega je taj što će ti tako iz vizure biti uklonjena ružnjikava originalna grafika , pa ćeš se iz cuga koncentrisati na atmosferu/radnju igre.Tako ćeš već za dan-dva znati nastavljaš li,ili bataljuješ zauvek.

-------------------------------------------------------------------------------

Odgledah sinoć (na preskok) 2-3 nivoa one male koju je Laser okačio.Priznajem da volim ženske gejmpleje ("muških" igara),pružaju mi mogućnost da sve sagledam iz drugačije perspektive.Shodno tome,zabavljah se i sa WTFSexyHeadphones-kinjom,čak i više no što je pristojno...naročito dok je gledah kako tamani svoj sopstveni tim,pitajući se sve vreme gde joj je ekipaSmile  Ne uzeh joj ovo za zlo,delovalo je šarmantno ( tačnije,sve dok se ne prisetih navale ovdašnjih ženskinja na vojnu gimnaziju/akademiju  Smile ) .
   Ono što iz njenog prolaza (za tih četrdesetak minuta) primetih su :

- ozbiljno izmenjene (neke do neprepoznatljivosti) mape
  - novi ( i agresivniji stari ) tipovi mutanata

« Poslednja izmena: 01. Maj 2014, 11:15:33 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
lepo sad sve ja vas nabijem na onu stvar
sad moram da instaliram prvi deo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
@Fredi - Ahaha,čitam tvoj post i reko ''to je to,njega je smorilo'' i onda pređem na drugi red i vidim ''aaaa,ipak se navuko!''  Smile

@Lasere - Aaa,da,viđao sam to nego nisam znao da se tako zove.  Smile Što se atmosfere tiče, razumem te skroz. Igra je jedna od najjezivijih ikada. Čak je i originalni SoC, bez modova i zakrpa, bio užasno jeziv i izazovan,a mogu da mislim kako je sad u Lost Alpha gde su sve to pojačali i otežali. Jbg,kažem ti, tako je i zamišljena kad je stvarana.Da, klikom na vreću za spavanje pojavljuje ti se mali ekran da biraš koliko ćeš da spavaš. Naravno, poželjno je da to obaviš negde u nekom zaklonu.

@Obojica - Ima tri igre u franšizi STALKER : Shadow of Chernobyl (2007) ; Clear Sky(2008) i Call of Pripyat(2010).  Isto tako,za sve tri igre ima i odgovarajući Complete mod, koji je fan-made bundle najboljih modova upakovanih u jedno. Tu su patchevi, nove teksture, dodaci i još što šta što jako pegla sve negativne efekte i veoma obogaćuje igru.

Ako vam ne smeta malo starija grafika i loading screen između delova mape, probajte prvo Shadow of Chernobyl uz njegov Complete mod. Ako oćete bolju grafiku, bez loading screen-ova i bolju tehničku izvedbu, onda probajte Call of Pripyat uz njegov Complete mod. Ne morate da brinete oko kontinuiteta i priče jer nema nikakvih bitnih elemenata koji povezuju SOC i COP.  Ako se pitate u kom delu sam ja najviše uživao, to je onda Call of Pripyat. Uz Complete mod,naravno.  Smile

Evo vam direktni linkovi sa besplatnim download-om : Shadow of Chernobyl Complete , Clear Sky Complete , Call of Pripyat Complete . Znači, prvo instalirate samu igru (SOC,CS ili COP) i onda odete na ovaj link, skinete odgovarajući mod za nju, instalirate,i to je to. Ako se pitate da li vredi skidati modove - da,vredi. Igre postaju mnogo bolje s njima.

Eto,to bi bilo to valjda. Tu sam ako treba još neka pomoć.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Maj 2014, 13:21:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Tel.Me Your.Number
Da već si spominjao to na predhodnoj strani i ko što rekoh nastaviću još malo ovo da prošetam do još koje lokacije. Kuntanje mi pretpostavljam samo povećava glad i žeđ?

Inače koja je poenta igre? Da postaneš najbolji стакр? Smile

Torivoje probaj ovaj kod umesto crtica.

Kod:
[hr]
Iliti:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Da,trebalo bi da ti spavanje poveća glad. Tako je barem bilo u CoP Complete,pa je verovatno i ovde.

Poenta igre je u starom SoC bila da dopreš do centra Zone,do Černobiljske elektrane i takozvanog wish-grantera koji leži u njoj. Smiley I,da... imaj u vidu da igra ima nekoliko mogućih krajeva,tako da ono... znaj da sve što radiš ima posledice po kraj. Ranking sistem ne utiče na samu priču već na to kako će te drugi u Zoni doživljavati. Da li će ti davati popuste, kvestove,itd... Jednomrečju, respect.

Inače, još jedan savet - ne moraš da srljaš u rešavanje kvestova ako još uvek nisi ''ojačao''. Ja sam uvek u početku radio lake kvestove i provodio sate samo istraživajući po Cordonu i Garbage-u,rokajući se sa banditima i prodavajući njihovo oružje zato što sam prvo hteo da skupim pare i da se dobro opremim pa tek onda da idem dalje u opasnije predele. Dakle,nemoj da žuriš sa velikim kvestovima nego prvo bleji malo tu, traži stasheve, pljačkaj bandite,prodaj plen i slično. Pa onda kad se opremiš, onda idi napred. Biće ti lakše tako.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Maj 2014, 14:04:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.