Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88536 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.20
hkj
interesuje me dali postoji mogucnost da se inplementira nemacki jezik u igru (srpski sigurno nema), tako bih bar nesto razumeo. malo mi je bez veze da igru odigram na horuk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
hmmm...hhmmm...HHMMMM!!!....do djavola,bre! Smile!mislim da nema.to stvarno ne bih znao,MADA!!!,mada,mladi moj buduci stalkeru,preporucio bih ti da odes...<<e sad!,kako napisati neki sajt a da dnidosa torimodera to ne shvate kao lamurek...??? Smile  Smile  Smile  Smile>>...preporucio bih ti da odes na onaj sajt sto u svom imaenu ima rec "igra"i "mesto(spot)" na engleskom...(ovi gramaticki slalomi me podsecaju na pismeni iz srbe u 5.kada sam se sam od sebe bio totalno navikao na latinicu,pa kad bih bio nesiguran oko nekog slova,onda isao zaobilaznicama... Smile("...i nameravam da se upisem na ono sto dolazi posle gimnazije,ali necu da ga napisem tacno sta je jer cu pogresiti..." Smile Smile))
inace,dosta dobar slucaj kod S.T.AL.K.E.R.a jeste taj sto je igra vrlo,vrlo kompatibilna,tako da se pojavilo gomila patcheva(od kojih vam ja ne bih preporucivao da uzemete one koji su"cheatovi"jer je stalker jedna od igri zanimljivijhi bez sifara...)medju kojima je dosta vezano za sitnije bagove.takodje,koliko se secam,vecina tvorioca i tata-mata za tehnicko-programske stvari STALKERa se nalazi bas tu,tako da,da sam na tvom mestu,otiso bih i pitao nekog na forumu.ako ne bude uspeha,sta da ti kazem...greota Smile!! mada,meni je i lepse da slusam ruski... Smile naleta sam usput na"bezij",'ne mi spacaj","za mnoj"...vecinom su to usputni komentari,ne nesto vazno...ali razumem te.
"krasnoii amrii slava!!!" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
sta bude,nek bude...sajt se zove                 spot.com
                                              www.game\xA0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.20
@hkj

hvala u svakom slucaju. snasao sam se (trebao sam to uraditi pre postavljanja ovog posta), ukucao sam u google "S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl german" i dobio sto sam trazio. preko torrentspy sam skinuo fajl "gamedata.db9" tezak 77MB i inplementirao (zamenio postojeci). sve radi kako treba, pricaju nemacki sa ruskim naglaskom a usputni komentari se odvijaju na ruskom. ma ovo je fantazija kad sve razumes.

jos jednom hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
"pricaju nemacki sa ruskim naglaskom a usputni komentari se odvijaju na ruskom. ma ovo je fantazija kad sve razumes."
znam... Smile kad asm prvog dana video kako lik vadi gitaru iz dzepa i krece da peva/ju i po deset razlicitih pesama...,ili kad jedu,kad spavaju(ima u cordonu),kad se javi refleks,pa lik koga upucas u glavu opali mahinalno rafal,oruzja,jeza,verodostojnost...ta igrica me je i navukla na Cernobilj!sad se tome dosta bavim,i uskoro cu otvoriti i neke teme u vezi toga,a sto se tice stvarnosti,mogu da vam kazem da znam skoro celu pravu i skoro celu izmisljenu ZONU i da su Pripjat uradili skoro isto ko u stvarnosti...Google Earth... Smile
tako,da,kao sto rekoh-najdetaljnija i ipak najbolja igrica koju sam igrao...
"thank,you-come again"...tehnicka podrska hkj.inc radi non stop(al malo sutra),pa nas kontaktirajte za pomoc... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.20
hkj! zabrinut sam za tebe. sticem utisak da si se na stalker navukao ko narkos na heroin. igra jeste sjajno odradjena i odusevljava me ali sam misljenja da ne treba preterati.
savet: izmedju pucanja uzmi malo vremena da nesto i opalis Smiley.

cujemo se kad zaglavim

pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
naravno!vec sam kupio i zastitna odela! Smile
salim se,ja ne igram dosta igrica,ali zato one koje volim bas,bas doktoriram...vise volim da budem probirljiv,ali i da sve znam...
vama na usluzi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bolje jedno vruće pivo, nego čet'ri ladna...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava BIH/Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K750i
Šta da kažem, na staroj grafičkoj (nvidia 6600 gt 256mb) igra je izgledala prosječno, međutim sad na novoj (8800 gtx 768 mb DDR3) to izgleda već prekrasno. Naravno prelazim je opet. Kakav li će biti kraj...

By the way Ghost Recon: Advanced warfighter 2 je odličan.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 00:36:58 od Zmajuga »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
nVidia N6600 GT-najkvalitetnija igracka graficka ikad proizvedena za svoje vreme!ona je postavila nove standarde!ako ima SilentCool i 256mb DDR3,moze itekako da se ravna sa ATijevim X1650.na njoj i igram i igracu S.T.A.L.K.E.R. i sve ostalo vec  godinu dana i toiliko cu jos najmanje i igrati.moze da se izbori sa svakom igricom.
inace,jos nesto da znate:S.T.A.L.K.E.R. IMA 7 zavrsetaka... potvrdjeno.pa vi vidite... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG G2
ja sam video onaj kraj kad dodjem do onog ne znam sta je kao neki kristal i tu me pitao da zamislim zelju i odjednom se nalazim u livadu neku i to je kraj-neka priroda
kako izgledaju ostala 6?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.