Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 03:03:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.O.S  (Pročitano 15763 puta)
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Smile

kavex

Ne analiziraj ljudima logove, posto ocigledno to ne umes i savetujesim da brisu regularne sistemske unose.
Ako sam posle 7 strana trazila log, uradila sam to verovatno zato sto na prethodnih 7 strana niste uradili nista kako treba.
Ali posto vidim da mi ne dozvoljavate da isti analiziram, niti onaj kome je receno od strane moda da zakaci novi log ne ceka moderatora da isti i pregleda, nastavite da se sprdate svi zajedno.
Puno srece.

molim te nemoj da se ljutis,vidis da sam u govnima do bola...kako da pokrenem repair ili format iz BIOSA a ne iz windowsa??Ljudi pomozite,nije vreme za svadju..
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
Apple 15
Decko... koja je ovo opomena da ne pises post za postom....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Decko... koja je ovo opomena da ne pises post za postom.... Smile
Izvinjavam se miss anea..Nece se vise ponoviti..

Dobro ljudi kasnije se svadjajte i grdite me,trenutno su mi vezane ruke,bukvalno nista ne mogu da uradim,nece da formatira windows.HEEEElLLLPPPP
« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 01:24:02 od MikiPreic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73
Umeš li da boot-uješ windows iz BIOS-a? Ako ne umeš,pogledaj ovu temu ...http://forum.burek.com/index.php/topic,172195.msg2282587.html#msg2282587

Gospodo moderatori forumi i postoje da bi ljudi komunicirali i pomagali jedni drugima...Munkaze,treba ti dva dana da analiziraš log a čoveku je frka,ja sam pokušao da pomognem šta sam znao...bolje se pozabavite sa ovim bolesnikom Aurelius80 što nas spopada ovde umesto da nas opominjete...hvala
« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 01:27:27 od kavex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Umeš li da boot-uješ windows iz BIOS-a? Ako ne umeš,pogledaj ovu temu ...http://forum.burek.com/index.php/topic,172195.msg2282587.html#msg2282587

Gospodo moderatori forumi i postoje da bi ljudi komunicirali i pomagali jedni drugima...Munkaze,treba ti dva dana da analiziraš log a čoveku je frka,ja sam pokušao da pomognem šta sam znao...bolje se pozabavite sa ovim bolesnikom Aurelius80 što nas spopada ovde umesto da nas opominjete...hvala
Hvala ti puno brate na ppomoci.Sad mi je jasno kako da pokrenem inst sa BIOSA.Javljam vam sutra sta sam uradio.Thanks svima na pomoci,pogotovo tebi kavex..Do sutra..Pozz

E majke mi ovaj aurelius je debil nevidjeni,nisam se odavno ovako nasmejao..A odgovor moderatora je velicanstven u svakom pogledu..Zz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10

Gospodine, kao sto sam vec rekla, ruke su ti odresene, pomozi coveku.
A to koliko meni treba da analiziram jedan log, to nije tvoj probelm. Tvoj problem je log ovog decka kome si rekao da obrise 10 regulanih sistemskih unosa. Ako ti je receno da nesto ne radis 100 puta, i ako posle tih 100 puta ti to i dalje radis, ti nisi relevantan da meni prebacujes bilo sta. Ni sada ni nikada.
Izvoli, pomozi.

Jos jedan off-topic tema se zakljucava.

NIKO nije duzan da trpi ovo sto ja trpim ovde. Ni vas sto me kritikujete zato sto ste sami sebi zakuvali corbu, ni ovo drugo sto trpim i moram da citam i brisem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i

Gospodine, kao sto sam vec rekla, ruke su ti odresene, pomozi coveku.
A to koliko meni treba da analiziram jedan log, to nije tvoj probelm. Tvoj problem je log ovog decka kome si rekao da obrise 10 regulanih sistemskih unosa. Ako ti je receno da nesto ne radis 100 puta, i ako posle tih 100 puta ti to i dalje radis, ti nisi relevantan da meni prebacujes bilo sta. Ni sada ni nikada.
Izvoli, pomozi.

Jos jedan off-topic tema se zakljucava.

NIKO nije duzan da trpi ovo sto ja trpim ovde. Ni vas sto me kritikujete zato sto ste sami sebi zakuvali corbu, ni ovo drugo sto trpim i moram da citam i brisem.

Ljudi imali li neko neki savet...Ne pomaze format,ne znam sta da radim...
« Poslednja izmena: 22. Dec 2007, 12:35:40 od MikiPreic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i
Ovako ako imas neke podtke vazne na c particiji uzmi izvadi hard disk odnesi kod druga ukljuci i kopiraj fajlove
pa posle format c

i daj novi log
imam i jos jedan predlog mozda da iz task manager-a u New Task ukucas msconfig i poslednja opija u nizu Start up da iskljucis sve
da li se od moderatora slaze sa ovim predlogom

mozda to pomogne
« Poslednja izmena: 22. Dec 2007, 13:29:25 od milicik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Vazno:nekim cudom mi je ipak komp prijavio u kom grmu lezi zec..Naime prijavio je da nedostaje jedan vazan file(windows root<system 32<dll.   nesto tako)..I komp trazi da se reisntalira kopija ovog fajla..da li postoji neka mogucnost da nadjem negde ovaj file a da ne moram da reinstaliram widnows???

P.S.Ne mogu da reinstaliram niti formatiram widnows iz azloga sto stalno prijavljuje gresku...Tako da ce morati neko sa vecom strucnom spremom morati da pomogne...

P.S.2 Munkaze molim te budi razumna,pusti sad ponos,daj malo pomozi ovde..Please...
« Poslednja izmena: 22. Dec 2007, 13:56:52 od MikiPreic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
Googlaj, uglavnom mogu da se nadju ti dll fajlovi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 03:03:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.