Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:36:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ruter speed stream model 5681  (Pročitano 4059 puta)
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
pa rijesi to ovim gore programima, ne moras na ruteru da podesavas nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
pa necu da moj komp bude server nego da to ruter odradjuje
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Od cena nista ne znam napamet. Idi do netiksa, bio sam pre par dana, imaju sve i svasta. Samo trazi neki router koji moze da ogranici protok. Imam jedan router koji to moze ali kosta 100 e ali sam siguran da imaju mnogo jeftinije..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
zvao sam ih i ne mozete da verujete kako su ne ljubazni posle par pitanja i njegovog jaooo jaooo i duvanja covek se odluci da mi kaze(nisam ga smarao jer i ja ne volim smarace) ima jedan tp_link 115  evra ima to ali ima samo 4 porta sto meni nije dovoljno pa sad me zanima da li na takav ruter mogu da stavim svic 8 portni i da nas 4 imamo net a ovi ostali tj njih 3 budu sa nama u lokalu?
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Na telefon se obicno javljaju najgori buljasi u netiksu... U najboljem slucaju ti se javi onaj mrsavi sto krimpuje UTP po ceo dan. Idi direktno tamo.

Citat
ima jedan tp_link 115  evra ima to ali ima samo 4 porta sto meni nije dovoljno pa sad me zanima da li na takav ruter mogu da stavim svic 8 portni i da nas 4 imamo net a ovi ostali tj njih 3 budu sa nama u lokalu?

Moze, uzmi jedan 4-portni router i 4-portni switch (allied telesyn moze da se nadje za 1200 din.)..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
hvala hvala Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
uzeo sam svic ali izgleda da ruter koji ja imam ne podrazava to da nakacim nas 4 na svic a svic povezem sa ruterom tj kad sam pokusao samo je jedan ima pristup netu a ostali ne.radio sam i rucno podesavanje ip protokola ali nece samo jedan moze da ima net.jel ima neko resenje ili da prodam ovaj ruter koji uzgled ok radi ne mogu da se zalim ali ipak mi ne zavrsava ono sto mi treba.hvala?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
hm,morao bi da se patis to bas da ispodesavas...morao bi svakako ja mislim da uzmes jos jedan racunar koji bi sluzio kao server,iz prostog razloga sto ti na tom ruteru,na koji planiras da nakacis 4 racunara koji bi imali pristup netu imas 4 IP adrese i taj drugi svic ne moze da ih "prihvati" istovremeno,tj trebalo bi da iz switch-a ide u tu jednu server masinu,kojoj bi dozvolio izlaz na net,a posle tek razgranao od nje mrezu ka ostalima,a ove druge racunare koje planiras da drzis samo u LAN-u povezes na ovaj prvi i zabranis im izlaz na net.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
pa jednostavno knfigurisi ruter ako taj ruter ima konzolu za podesavanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
hvala na pomoci ima konzolu ali ja sam promenio sifru i zaboravio je Smile Smile ali nema veze izgleda da svic koji sam uzeo nece da radi sa ovim ruterom a ko zna zbog cega jer sam ga danas probao na drugi ruter i radio je ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:36:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.