Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruski pjesnik i radikal Edvard Limonov pucao po Sarajevu (video)  (Pročitano 16920 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
U federaciji ima srba. To su hrabri ljudi koji principijelno veruju u mogućnost zajedničkog života i koji su pod velikim pritiskom fašista sa obe strane.
Molim lijepo, u sarajevu još egzistira SKD Prosveta, na čijem je čelu dekan mog fakulteta prof. dr. Mirko Pejanović, koji je takođe bio poslanik u Parlamentu FBiH
Ha mirko Pejanovic olicenja Srpstva i branioc Srpskih interesa on brani samo svoju guzicu.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 13:41:18 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Za te u parlamentu ne znam, za one koji su na univertzitetu znam da im je vrlo teško. Tihi ih preko svojih pulena muči i smešta im stalno. S druge strane pošto nema dobrih kadrova moraju da ih zadrže bar do 2015. dok im se ne otčepi bolonja.
Zašto im je teško, nisam čuo da se iko žalio?
Zato sto ih niko ne cuje niti ikoga interesuju!!!!!!!!!!!!!!!!!1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
U federaciji ima srba. To su hrabri ljudi koji principijelno veruju u mogućnost zajedničkog života i koji su pod velikim pritiskom fašista sa obe strane.
Molim lijepo, u sarajevu još egzistira SKD Prosveta, na čijem je čelu dekan mog fakulteta prof. dr. Mirko Pejanović, koji je takođe bio poslanik u Parlamentu FBiH
Ha mirko Pejanovic olicenja Srpstva i branioc Srpskih interesa on brani samo svoju guzicu.
To je tvoje mišljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
To je misljenje Srba iz RS u kojem ja zivim i onih koji su se vratili u FBIH pitaj nih da li glasaju za Pejanovica i slicne likove Jugoslovensko -Titoisticke provincijencije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Citat
I to je tačno. Trupe Izetbegovića i njegovih bandita nisu birale ratne položaje nego su uzimale civile za taoce.

I pucala na decu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
To je misljenje Srba iz RS u kojem ja zivim i onih koji su se vratili u FBIH pitaj nih da li glasaju za Pejanovica i slicne likove Jugoslovensko -Titoisticke provincijencije.
Nisam znao da su te izabrali da govoriš umjesto njih, pa onda čestitam ti na uspjehu.

Citat
I to je tačno. Trupe Izetbegovića i njegovih bandita nisu birale ratne položaje nego su uzimale civile za taoce.

Ko je pucalA na decA Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citirani autor: Gale10 Juce u 13:50:34
ja nisam video nigde da čovek puca po kućama,a i ako je je pucao po kućama to ima toliki efekat na toj daljini isto koliko i kad ja pucam na veselju u vis pa mogu ameri da kažu da sam u tom trenutku gađao njihov satelit
ovde je jedini problem što je čovek bio u poseti srpskoj vojsci samim tim dao podršku srpskoj strani

Odavno smješniji  post nisam pročitao, vidi se da si prošao bezbroj ratišta.
Citat

pa ispričaj nam ti kako je bilo strašno kad je pjesnik otreso rafal po kućama u sarajevu evo mene i sad neka jeza prolazi kad se setim toga... Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 20:20:57 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Nisam znao da su te izabrali da govoriš umjesto njih, pa onda čestitam ti na uspjehu.

Citat

Izetbegoviceva banda...

Ako su banditi pojedinacno, onda su zajedno banda... ne?

A, konkretno... pucali su dva puta na moju drugaricu koja je u tom trenutku imala 11 godina...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citirani autor: Gale10 Juce u 13:50:34
ja nisam video nigde da čovek puca po kućama,a i ako je je pucao po kućama to ima toliki efekat na toj daljini isto koliko i kad ja pucam na veselju u vis pa mogu ameri da kažu da sam u tom trenutku gađao njihov satelit
ovde je jedini problem što je čovek bio u poseti srpskoj vojsci samim tim dao podršku srpskoj strani

Odavno smješniji  post nisam pročitao, vidi se da si prošao bezbroj ratišta.
Citat

pa ispričaj nam ti kako je bilo strašno kad je pjesnik otreso rafal po kućama u sarajevu evo mene i sad neka jeza prolazi kad se setim toga... Smile
Taj rafal, dva nisu bili strašni, nakon silnog granatiranja par rafala ti dođe sitno. Smile

Citat

Izetbegoviceva banda...

Ako su banditi pojedinacno, onda su zajedno banda... ne?

A, konkretno... pucali su dva puta na moju drugaricu koja je u tom trenutku imala 11 godina...  Smile
Koja je to Alijina banda, ima li ta jedinica ime?
A, konkretno...u Sarajevu je ubijeno 1024 djece, kako bi onda ja trebao da zovem srpske vojnike koji su držali grad u okruženju?

« Poslednja izmena: 26. Okt 2007, 10:25:17 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nisam ja njihov glasogovornik situacija u kojoj se nalaze govori mi jasno sta o njima misli vlast u FBIH.
Jer pogledaj situaciju Srba u Grahovu Drvaru Glamocu struju imaju po 2-3 sata vode 2-3 sata  ako j euopste imaju  izolovani od svjeta.
Pogledaj Srbe u Sanskom mostu zive od centra 200 m  a nemaju jos uvjek struje kuce im se ne vracaju  stanovi takodje.
Pogledaj stanje Srba u Tuzli Maglaju  Zenici Zavidovicima
maltretiranja napadi na Crkve izolovanost po bilo kojem pitanju nema struje nema vode nema telefona nema puteva
I ti mi pricas jesam li ja njihov glasogovornik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.