Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruski pjesnik i radikal Edvard Limonov pucao po Sarajevu (video)  (Pročitano 16932 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Optuzujemo vas zato sto mi ne mozemo da ga iskoristimo jer nema Srba u federaciji da bi ga pokrenuli a zasto ih nema pa to ti odgovori ti to najbolje znas.
A sad ga ne mozemo iskoristiti ni u BIH paramentu jer nas Lajcak zajebava zajedno sa vama.
A vi svoj svaki put iskoristite u Republici Srpskoj. Pa  ti pocni pricu i teloranciji i td...
Nema Srba u Federaciji, pa ja ne znam da li je ovo neinformiranost ili bezobrazluk. Kao što znaš Parlament Federacije ne može raditi bez zadovoljenja nacionalne zastupljenosti, znači ima Srba u Parlamentu, ali to što se oni vama ne sviđaju jer ne skaču za vrat državi, to je vaš problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
U federaciji ima srba. To su hrabri ljudi koji principijelno veruju u mogućnost zajedničkog života i koji su pod velikim pritiskom fašista sa obe strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
U federaciji ima srba. To su hrabri ljudi koji principijelno veruju u mogućnost zajedničkog života i koji su pod velikim pritiskom fašista sa obe strane.
Molim lijepo, u sarajevu još egzistira SKD Prosveta, na čijem je čelu dekan mog fakulteta prof. dr. Mirko Pejanović, koji je takođe bio poslanik u Parlamentu FBiH
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung S7220
Cek nistarxx kad si zadnji put vidjeo da su Srbi u Parlamentu FBiH pokrenuli neko nacionalno pitanje!? Ustavni sud RS malo - malo pa raspravlja o ustavnosti pojedinih pitanja... Srbi nemaju nikakve, ama bas nikakve politicke moci u Federaciji BiH.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 11:29:51 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Cek nistarxx kad si zadnji put vidjeo da su Srbi u Parlamentu FBiH pokrenuli neko nacionalno pitanje!? Ustavni sud RS malo - malo pa raspravlja o ustavnosti pojedinih pitanja... Srbi nemaju nikakve, ama bas nikakve politicke moci u Federaciji BiH.
Vlado Srbi sjede u Parlamentu Federacije, glasaju kao i svi ostali poslanici, ali nije naš problem što  vi niste zadovoljni njihovim radom. Na kraju  krajeva možda nisu imali ni potrebe da pokreću zaštitu nac. interesa, ko zna. Vama samo smeta što nisu huškači, tipa Duduka, i što pokušavaju da izgrade BiH, a ne da je ruše
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Za te u parlamentu ne znam, za one koji su na univertzitetu znam da im je vrlo teško. Tihi ih preko svojih pulena muči i smešta im stalno. S druge strane pošto nema dobrih kadrova moraju da ih zadrže bar do 2015. dok im se ne otčepi bolonja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung S7220
Vlado Srbi sjede u Parlamentu Federacije, glasaju kao i svi ostali poslanici, ali nije naš problem što  vi niste zadovoljni njihovim radom. Nakraju  krajeva možda nisu imali ni potrebe da pokreću zaštitu nac. interesa, ko zna. Vama samo smeta što nisu huškači, tipa Duduka, i što pokušavaju da izgrade BiH, a ne da je ruše

Ma­njak Sr­ba u usta­vu

Od stal­nog do­pi­sni­ka: Sa­ra­je­vo
Da Sr­ba go­to­vo da i ne­ma u Fe­de­ra­ci­ji BiH vi­še ni­je ni­ka­kva no­vost. To do­ka­zu­je či­nje­ni­ca da pred­stav­ni­ka ovog "kon­sti­tu­tiv­nog" na­ro­da ne­ma do­volj­no ni za for­mi­ra­nje ele­men­tar­nih de­lo­va za­ko­no­dav­ne vla­sti. Jed­no­stav­no na pro­te­klim iz­bo­ri­ma ni­je iza­bran do­vo­ljan broj srp­skih po­sla­ni­ka ka­ko bi se for­mi­rao Dom na­ro­da Par­la­men­ta Fe­de­ra­ci­je BiH.
Ustav Fe­de­ra­ci­je BiH pro­pi­sao je da deo par­la­men­ta ovog en­ti­te­ta bu­de Dom na­ro­da u ko­jem će bi­ti po 15 pred­stav­ni­ka sva tri kon­sti­tu­tiv­na na­ro­da. Me­đu­tim, ni ove go­di­ne, baš kao i po­sle iz­bo­ra 2002. go­di­ne ne­ma do­volj­no po­sla­ni­ka ko­ji se iz­ja­šnja­va­ju kao Sr­bi. Pre če­ti­ri go­di­ne bi­lo je sa­mo osam Sr­ba, a ove go­di­ne iz­gle­da da će ih bi­ti još ma­nje.
Pred­sed­nik Srp­skog gra­đan­skog ve­ća iz Sa­ra­je­va Mir­ko Pe­ja­no­vić za­to je upu­tio otvo­re­no pi­smo svim stran­ka­ma ko­je su osvo­ji­le man­da­te u Fe­de­ral­nom par­la­men­tu u ko­jem tra­ži da se Ustav BiH pro­me­ni.
- Po­sto­ji opa­snost da dr­ža­va do­đe u si­tu­a­ci­ju pa­ra­li­ze vla­sti - ka­že Pe­ja­no­vić. - Uve­ren sam da su par­ti­je sve­sne ko­li­ko je štet­no za FBiH ako se ne po­štu­je Ustav.
Za­ni­mlji­vo je da Kan­ce­la­ri­ja vi­so­kog pred­stav­ni­ka me­đu­na­rod­ne za­jed­ni­ce za BiH za vre­me ru­ko­vo­đe­nja Bri­tan­ca Pe­di­ja Eš­da­u­na ni­je pred­u­ze­la ni­šta da se če­tvo­ro­go­di­šnje kr­še­nje usta­va pre­ki­ne ili na ne­ki na­čin re­ši. Za­to bi sva­ki za­kon ko­ji je do­net u Par­la­men­tu FBiH bio ne­u­sta­van i mo­gao bi­ti obo­ren na Ustav­nom su­du.
Osim kr­še­nja usta­va, ovi po­da­ci ja­sno do­ka­zu­ju da su Sr­bi u Fe­de­ra­ci­ji BiH u ko­joj ih je pre ra­ta bi­lo sko­ro 700 hi­lja­da bu­kval­no et­nič­ki oči­šće­ni, jer uko­li­ko ih na li­stu ne sta­ve ne­ke dru­ge par­ti­je ne mo­gu bi­ti iza­bra­ni.

Izvor: Novosti

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Pa šta se čeka što ne podnesu zahtev za poništenje tih zakona? To je odlično oružje u situaciji u kojoj je sad Srpska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Za te u parlamentu ne znam, za one koji su na univertzitetu znam da im je vrlo teško. Tihi ih preko svojih pulena muči i smešta im stalno. S druge strane pošto nema dobrih kadrova moraju da ih zadrže bar do 2015. dok im se ne otčepi bolonja.
Zašto im je teško, nisam čuo da se iko žalio?

@vlado
Hajde se dogovori sam sa sobom, ima li Srba ili ih nema u organima vlasti FBiH.Jer jednom kažeš ima ih, ali oni su tu kao ikebane, a sada hoćeš da kažeš da ih nema Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 17:57:09 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6630

Sarajevo nije bilo branjeno opsadom, Srbi u Sarajevu su tom opsadom dovedeni u nemogući položaj zbog koga su mnogi poginuli a skoro svi napustili grad.
sto je danas dovelo da u Sarajevu,koje je vazilo za jedan on njalepsih gradova na prostorma bivse juge,dans zive ludi iz raznoraznih vukojebina sirom Bosne....vrlo je malo starosedelaca...
jer je vecina onih koji su vredeli napustili taj grad...sto muslimana sto srba sto hrvata...
tuzno!!!
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.