Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruski avion oboren na granici Turske i Sirije  (Pročitano 43128 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Pa sad ce da im proteraju gradjevinske kompanije iz Rusije, poljoprivredne... Imace ogromnu direktnu stetu, plus su dali Grcima za pravo ako im sruse avion uskoro ili Sirijcima.
to zvuci kao da bi od takvog postupka samo turci imali stetu a dobro znas da nije tako. rusija je vec u velikim ekonomskim problemima. da ne spominjem to da je turska vojna velesila i za grcku i za siriju. drzava sa mozda najjacim konvencionalnim naoruzanjem u natou posle amera
Тигар од папира ко и ЈНА. Шиљиљи киту, а држава се распала изнутра.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Pa? I Rusija je velesila za Tursku pa nece uraditi nista posebno povodom ovoga. Rusija ce da ima problem u vezi toga ali samo dok ne nadju druge izvodjace radova, to ce nasim da dodje ko naruceno. Smile
moja poenta je da ovaj postupak turske ima direktne veze sa ostalim aktivnostima rusije koje ameri ne odobravaju. ovo je hladni rad ispocetka, mada nizeg intenziteta, tako da to sto je rusija velesila za tursku nije narocito bitno. iza turske koja ni sama nije za potcenjivanje stoje ameri

Тигар од папира ко и ЈНА. Шиљиљи киту, а држава се распала изнутра.
turska se ne sastoji od 6 republika i dve pokrajine
« Poslednja izmena: 24. Nov 2015, 16:21:02 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Стајали су и иза Јужног Вијетнама.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Стајали су и иза Јужног Вијетнама.
poredis babe i zabe
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Citat
15.30 Ruski mediji pišu da je sin predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, Bilal povezan sa teroristima koji su oborili SU-24. Na društvenim mrežama se širi fotografija na kojoj je Bilal sa poznatim teroristima koji se povezuju sa Islamskom državom, piše ruski TV kanal LifeNews. Dalje se navodi da predsednikov sin sarađuje sa teroristima koji u Tursku uvoze jeftiniju naftu, a ruska vojna intervencija u Siriji je ugrozila ovu saradnju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Dabisha, i iza Grka stoji cela Evropa. Nemas dobru poentu, ovo nije naredjenje stiglo od Amera, vidis da svi peru ruke od Turaka.
Verovatno su mislili da je Sirijski avion.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Dabisha, i iza Grka stoji cela Evropa. Nemas dobru poentu, ovo nije naredjenje stiglo od Amera, vidis da svi peru ruke od Turaka.
Verovatno su mislili da je Sirijski avion.
moguce

mada ne bih bas rekao da iza grka stoji cela evropa
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Napad Turaka na Grke u bilo kom smislu je automatski napad na sve nas na Balkanu koji smo Turke oterali pre 100 godina. To je valjda jasno kao dan. Turci su sa svih strana okruzeni neprijateljima, bukvalno nemaju ni jednog prijatelja da se granice sa njim. Cak i u sopstvenoj drzavi imaju 15 miliona neprijatelja. Ovo je bila bas velika i glupa greska.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Citat
16:23 - PENTAGON: OBARANjE AVIONA NIJE U VEZI SA RUSKO AMERIČKIM MEMORANDUMOM

Pentagon saopštava da je memorandum o sprečavanju konflikata u vazduhu u Siriji nema veze s incidentom s avionom Ruske Federacije.
16:22 - ANALITIČARI: TURSKA NIJE OŠTEĆENA STRANA

Ergun Babahan, politički analitičar, bivši glavni urednik lista „Sabah“: „U ovom slučaju Turska nije oštećena strana i ne može da se poziva na petu tačku ugovora NATO-a, prema kojoj se oružani napad protiv jedne zemlje smatra napadom na sve članice. Turska je oborila avion i neće moći da progura svoje planove u Savetu NATO-a Trenutno Ankara pokušava da spreči Kurde da preuzmu kontrolu nad severnim delovima Sirije. SAD i EU ne podržavaju planove Turske za stvaranje zone zabrane letenja nad sirijskim nebom, jer će ih to koštati milijarde dolara. Osim toga, jasno je da oni neće slati kopnene trupe u Siriju. Mislim da će umesto zatvaranja vazdušnog prostora nad Sirijom Savet NATO insistirati da Turska ne zateže odnose sa Rusijom.
16:20 - RUSKI POSLANICI: TURSKA POMAGAČ TERORISTA

Poslanici Državne dume Rusije iz Komunističke partije Ruske Federacije Valerij Raškin i Sergej Obuhov predlažu da se u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija pokrene pitanje o odgovornosti Turske, kao i da se ona proglasi pomagačem terorizma. Zahtev će biti upućen predesedniku i šefu diplomatije Rusije.
16:07 - ERDOGAN SAZVAO HITNI SASTANAK BEZBEDNOSNIH SLUŽBI

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan sazvao je za večeras hitni sastanak bezbednosnih službi povodom obaranja ruskog vojnog aviona.

Sastanku će prisustvovati najviši turski vojni zvaničnici, čelnici obaveštajnih službi, premijer Ahmet Davutoglu i određeni ministri, objavio je "Si-En-En Turk".

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Napad Turaka na Grke u bilo kom smislu je automatski napad na sve nas na Balkanu koji smo Turke oterali pre 100 godina. To je valjda jasno kao dan. Turci su sa svih strana okruzeni neprijateljima, bukvalno nemaju ni jednog prijatelja da se granice sa njim. Cak i u sopstvenoj drzavi imaju 15 miliona neprijatelja. Ovo je bila bas velika i glupa greska.
i turska i grcka i bugarska su u natou
inace, turska moze u nekoj blesavoj alternativnoj realnosti vojno da porazi sve komsije zajedno. spisak komsija zaista nije vojno impresivan.
a dugacka morska obala cini da je za tursku ekonomski donekle nebitno sto ima pomalo neprijateljski nastrojene susede

izmena: ah, zaboravio sam na iran. sada mi sve komsije zajedno vec deluje ozbiljno
« Poslednja izmena: 24. Nov 2015, 16:38:50 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.