Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 77292 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
Руска база у Србији? Слажем се. Па да се сударе са Америма и Шиптарима на Косову и отерају окупатора тамо одакле је и дошао. Зеза нас само декларација о војној неутралности, али то се час окачи мачку о реп. Smile
Те глупости жутих о војној неутралности којима покушавају да следе Јосипа Броза и његово балансирање између две велесиле неће донети ништа добро Србији. Америка је толико заокупљена сопственим проблемима да јој не пада на памет да насрне на Русију, евентуално гурне напред неку од својих марионетских држава да провери колико су Руси спремни, као прошле године оног мајмуна Сакашвилија, али они се директно никада неће сукобити са Русијом. Нису још од Кубанске кризе ... али да не ширим причу, о томе други пут, најсигурнији смо ако су руске војне базе на нашој територији, а није лоше да имамо и нешто мало руског нуклеарног потенцијала - и да се за то зна...Зато... што пре дође до руско српске војне сарадње, пре ћемо се извући из овог блата у коме се Србија дави.

Превентива - то је оно што представљају руске војне базе за нас. Најсигурнији начин да Србију, док не ојача и стане на своје ноге, нико више не уцењује и не распарчава.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 22:28:25 od Настасја »
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
A jel neko pitao Ruse, jel oce oni da otvore baze kod nas, i da li se Rusija po tom pitanju izjasnila???

Poslovicno sam oprezan u komunikaciji sa moderatorima foruma sa Balkanskog  poluostrva , al vodio sam neke preliminarne razgovore .  Smile

Smile .... samo sam pritisnuo neko dugme  Smile ......
Притиснуо си дугме "цитат" изнад  сопственог поста. Ништа страшно.  Smile
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6131
дајте људи, не лупајте глупости....шта је бре свама????? какви бре руси!!????.....ви сте трсили мајке ми моје... ти нам ликови никад помогли нису, каква црна њихова помоћ у "ослобођењу" Косова...где живите бре ви??? видите ви да њих заболе уво и за вас и за Србију...само своје интресе гледају, боле њих уво за неку братску љубав....

они ће нешто да нам помогну??!!!..нису нас доста малтретирали током прошла два века, па би и сад још мало.......

и Србију су од турака ослободили Карађорђе, Милош и Михаило Обреновић, малим делом и Милан, мада је он имао само да стави тачку на оно што су ови пре њега већ исписали....никакви руси нису нама помогли да се ослободимо турака, а поготово Црној Гори нису помогли...помогли су само Бугарима....
сви остали су се сами ослободили.....

него мени није јасно, колико треба мрзети Србију, а слепо волети Русе, па да не видиш и не цениш труд и крв свог народа, него више цениш нерад, и неактивност другог народа....

Превентива - то је оно што представљају руске војне базе за нас. Најсигурнији начин да Србију, док не ојача и стане на своје ноге, нико више не уцењује и не распарчава.

сем Руса??? јел тако??? да нас нико не уцењује и не распарчава сем Руса????
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 22:43:08 od Зека »
IP sačuvana
social share
- "Завршну реч нећу дати ја, завршну реч даће неко други, онда када ни мене ни вас небуде било!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)                  

- "Ви ћете убити хиљаде, убићете десетине хиљда, утамничити стотине хиљада, али знајте никада нећете убити нити утамничити жељу мога народа да гради државу као што је демократска Америка!!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33

сем Руса??? јел тако??? да нас нико не уцењује и не распарчава сем Руса????
Руси нас никада нису распарчавали и само уз њихову помоћ ова земља ће поново бити цела - не знам зашто ти то смета -  али знам да су зато сепаратисти који имају одређене планове, апсолутно против руског присуства у Србији.... Ал сепаратисти ће да извисе - нека окаче своје планове мачку о реп кад Руси буду овде.
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Smile .... samo sam pritisnuo neko dugme  Smile ......

Sad moram nesto napisati  Smile.... Evo ide .... Rusija je zajedno sa Crnogorcima pobedila Francuze , u vreme Napoleonovih osvajanja ....  i terala ih od Cetinja do Korcule ..... a ubili su i dva francuska generala ( ajd sad ih ubij majcin sine ) ...  Smile ..... DakleM , Napoleonovog generala Delgorga ( pretka De Gola ) ubili su ko ... ko da je obican konjevodac  ...... Francuzi to pisu Delgorgues  Smile..... Srbi i Rusi kad su zajedno  neko mora da najebe ....

Jel Zeko sta pisao u medjuvremenu ......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
дајте људи, не лупајте глупости....шта је бре свама????? какви бре руси!!????.....ви сте трсили мајке ми моје...

они ће нешто да нам помогну??!!!..нису нас доста малтретирали током прошла два века, па би и сад још мало.......

....никакви руси нису нама помогли да се ослободимо турака, а поготово Црној Гори нису помогли...

Jeste  Smile ..toga sam se i plasio .....
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 22:50:23 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6131

Руси нас никада нису распарчавали и само уз њихову помоћ ова земља ће поново бити цела - не знам зашто ти то смета -  али знам да су зато сепаратисти који имају одређене планове, апсолутно против руског присуства у Србији.... Ал сепаратисти ће да извисе - нека окаче своје планове мачку о реп кад Руси буду овде.

а шта ћемо са Великом Бугарском???? јел знаш ти шта су тад уопште Руси покушали???? а шта ћемо са тим што се од свих светских земаља, САМО РУСИЈА, и то јавно и званично, побунила против идеје Кнеза Михаила о словенском царству на Балкану?????
а шта ћемо са Косовом??? што нам нису испоручили оне ракете што је онај идиот Слоба платио???? АЛО БРЕ, ви причате о њиховој војној интервеници у нашу корист, а они нису хтели да нам дају ракекте КОЈЕ СМО ПЛАТИЛИ!!!!...што су се повукли ко мали мрави са Косова 1999????...зато бре што их заболе уво за нас, они се само преко нас инате и такмиче са западом!!...и опет кад буде нека фрка, опет ће нас искористити нас за игру са западом......
IP sačuvana
social share
- "Завршну реч нећу дати ја, завршну реч даће неко други, онда када ни мене ни вас небуде било!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)                  

- "Ви ћете убити хиљаде, убићете десетине хиљда, утамничити стотине хиљада, али знајте никада нећете убити нити утамничити жељу мога народа да гради државу као што је демократска Америка!!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
Srbi i Rusi kad su zajedno  neko mora da najebe ....
Зато сви и стрепе од нашег савеза, од Руско - Српске Федерације која ће се простирати од Јадранског до Јапанског мора. Па нек онда неко од ових НАТО смрадова покуша да прелети српско небо без наше дозволе, олош фашистичка. Smile
IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

а шта ћемо са Великом Бугарском???? јел знаш ти шта су тад уопште Руси покушали???? а шта ћемо са тим што се од свих светских земаља, САМО РУСИЈА, и то јавно и званично, побунила против идеје Кнеза Михаила о словенском царству на Балкану?????

Laz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Frizider
Citat
Зато сви и стрепе од нашег савеза, од Руско - Српске Федерације која ће се простирати од Јадранског до Јапанског мора. Па нек онда неко од ових НАТО смрадова покуша да прелети српско небо без наше дозволе, олош фашистичка.

Mamicu im ja njihovu Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.