Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78476 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Јесте у овом тренутку се води жесток оружани сукоб између федералне војске и тексашких герилаца, потпомогнутим добровољцима из Арканзаса и Мисурија. Smile

Батали ти мене тих бајки и кафанског национализма. Тим Русима су чак Бугари и Румуни својевремено гурали прст у око и нису им дали да им прелећу преко њихових земаља и ти очекујеш да ти такви дођу и бране земљу.

Нек' се за своју постарају прво, пошто је далеко од онога каква би требала бити.

А порука је да у Србији будала, који би и мајку рођену продали, не мањка.

Ovo za Misuri i Arkanzas mediji vesto kriju  Smile. I sta velis opkoljeni smo  Smile ...... Ukrajina usla u NATO , Lukasenko ispsovao Putina  Smile . Verujem ti na rec , ovi mediji su stvarno nepouzdani .

Batali me tih bajki i kvazisalonskog defetizma .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Jeste , poslata je jasna poruka , da smo mi za razliku od Bugara budale i nismo uspeli da ispregovaramo 51% , i jos smo dali i Nis i Banatski dvor .

Nisu gasovod branili vojno , a to je cela poenta ove price . Da te podsetim , tema je ruska vojna baza u Srbiji , a argument je bio da je potrebna za odbranu gasovoda . Zasto bi bila , ako je rusima dovoljno samo da zavrnu ventile i ostave EU bez gasa ? Zbog cega da ratuju sa Amerikancima i NATO-om ? Pa nisu ni ludi , ni blesavi .

Niti je Somalija Amerika , niti Rusija , niti je Amerika Gruzija , niti Rusija . Niti su Amerikanci i Rusi ludi da zbog Srbije udju u rat .

Hkj , ako si ucestvovao na tim temama , a jesi , zasto onda pitas ? Mogao si da procitas tamo . Da li sam veci optimista , jesam . DA li za to imam pokrice ? Ako se bude radilo kako sam napisao , da . Ako se ne bude radilo tako , ne .

Zasto bih isao dole ? Nisam ni glup ni lud , oni ce otici sami kada za to dodje vreme . Moje je da stvorim uslove da odu , a to nije Ruska vojna baza , vec jaka Srbija . To nije vazalska drzava bilo kog svetskog igraca , to je jaka zemlja sama po sebi .

A vi svi kukajte nad zlom sudbinom , i i dalje cekajte pomoc od Boga , Rusa , svemiraca , ili ne znam koga , umesto da pocnemo da radimo i ustrajemo u tome dok ne postignemo cilj . Bolje je da kukamo , i da se molimo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Албанију су створиле велике силе, да би имали свог пијуна на Балкану. Ништа необично.

Велика Албанија им је обећана за време Другог светског рата и они су ти оберучке прихватили.
stvorio ju je zapad,pre Drugog Svetskog rata.Zabari su samo ti koji su im svojim kukaviclukom to na kraju i omogucili.

Створена је након Првог светског рата. Није могла остати у саставу отоманског царства, јер је оно било у расулу, а и били би одвојени од матице.

Осим тога што смо ми могли узети мањи део на северу и Грци северни Епир, стварање Шиптарије је била нормална ствар.

Citat
Исти тај Хитлер је обећао Србији и изалзак на Егеј, са Солуном, а ми смо одбили. Ко нам је крив, кад смо идиоти?
da,a narod je bas bio verovao u to,a jos vise verovao da ce to i dobiti...  Smile

Напротив народ је веровао да ћемо им јебати матер швапску, јер ко на Србина удари мора лоше проћи. Smile

Сами смо тражили рат и добили по пичци у екстремно кратком року.

А врло лако су ствари могле бити другачије и далеко повољније по нас. Зна се добро шта нам је нуђено, само да останемо неутрални. Нису чак ни тражили војну помоћ, као од Мађара рецимо.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 23:37:19 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Албанију су створиле велике силе, да би имали свог пијуна на Балкану. Ништа необично.

Велика Албанија им је обећана за време Другог светског рата и они су ти оберучке прихватили.

Исти тај Хитлер је обећао Србији и изалзак на Егеј, са Солуном, а ми смо одбили. Ко нам је крив, кад смо идиоти? Мада није поента ни у узимању туђега, већ о чињеници да нама тај рат није ни требао и да смо га сами тражили, а да и дан-данс многи у Србији кукају на Немце и нацизам.

Кукајте бре ђедовима својим. Они су се бусали у српске груди јуначке 27. марта.

Smile ..... Hitleru se moglo verovati na rec . A kad taj potpise to je kao u kamen uklesano .  Smile
D(J)edu kukaj ti , ako ga Nemci nisu streljali , posto nije prihvatio njihovu fer ponudu .  Smile

27 mart su organizovali Englezi , potkupljena je oficirska elita i politicari , dzakove para podelio je Jevrej Simo Alkalaj , saradnik engleske obavestajne sluzbe .
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 23:40:42 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold

(*,)
pre cete vi tamo, verujte mi!

Ne daj im Kamaro  Smile .... Ti ides na izgradnju brze pruge Murmansk / Anhangelsk / Severnij Poljus  Smile ......

Ostale neistine ne vredi ni komentarisati  Smile ... Solidno  glumis Srbina  Smile ..... Samo malo preglumljavas s vremena na vreme ..... Recimo to udaranje glavom o zid vise prilici Bosnjaku ...  ili srbokatoliku .... pa cak i nervoznom i uplasenom Hazaru .....
hahahhahaha, brate ti si sjebo i onog pajsercica halila sa izjavama.
srbokatolik?  Smile Smile Smile
cim sam protiv usranih rusa, ja sam katolik i bosnjak?
veruj mi, da jesam ja bih ruse voleo vise nego amere. ti su rusi uradili mnogo za te hrvate npr.!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Hkj , ako si ucestvovao na tim temama , a jesi , zasto onda pitas ? Mogao si da procitas tamo . Da li sam veci optimista , jesam . DA li za to imam pokrice ? Ako se bude radilo kako sam napisao , da . Ako se ne bude radilo tako , ne .
Citat
Hkj , pisao sam o tome vise puta na temama o Kosovu , pa mozes da pogledas , i kratko i opsirno .
Citat
pa,nema sta da gledam.i sam sam pricao o tome.
izvini.zaboravio sam da sam ti bio postavio pitanje u vezi tvog vidjenja resenja za Kosovo...zaboravi taj moj deo.
Citat
A vi svi kukajte nad zlom sudbinom , i i dalje cekajte pomoc od Boga , Rusa , svemiraca , ili ne znam koga , umesto da pocnemo da radimo i ustrajemo u tome dok ne postignemo cilj . Bolje je da kukamo , i da se molimo .
1.ne mesaj Boga i obicne ljude.nisam zadrti vernik,ali mi ovo sluti na temu o Bogu,a tih je vec dovoljno,a i ovde zvuci kao obicno ismevanje.
2.pa,dokle god je ova zemlja podeljena i puna raznorazne prljavstine,nece biti uslova za tako nesto.
uostalom,ispravi me ako gresim,ali mi sami,osim glasanja na referendumima i izborima,i ne mozemo tu nesto mnogo da uradimo,vec samo nase diplomate.jedinos to preostaje je da radimo svoj posao kako treba i nadamo se da ce diplomatija ubuduce ici bolje.
Citat
стварање Шиптарије је била нормална ствар.
stvaranje Siptarije?da
stvaranje usrane ideje o Velikoj Albaniji?ne
proterivanje Srpskih porodica sa Kosova od strane Zabarskih picki i ustupanje tih kuca Siptarima?ne.
Citat
Осим тога што смо ми могли узети мањи део на северу и Грци северни Епир
Citat
Напротив народ је веровао да ћемо им јебати матер швапску, јер ко на Србина удари мора лоше проћи. Smile

Сами смо тражили рат и добили по пичци у екстремно кратком року.

А врло лако су ствари могле бити другачије и далеко повољније по нас. Зна се добро шта нам је нуђено, само да останемо неутрални. Нису чак ни тражили војну помоћ, као од Мађара рецимо.
i ti zaista mislis da bi posle zavrsetka rata nama dali da zadrzimo te teritorije?
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 23:44:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

decice poznavanje istorije vam je na nivou!
od te govnarske rusije srbija moze samo da ocekuje poslednju lopatu zemlje na nasem pogrebu!

nama ostaje samo sam amerika, zemlja u kojoj posle srbije zivi najvise srba na svetu, zemlja preko cijeg glavnog grada treba da udjemo u evropu gde istorijski i geografski pripadamo.

I ti nam malo o pajserima ..... Srbine  Smile ...... Ti Amerikanci su ubili 4500 Srba a 15 000 osakatili pre 10 godina .
Citat
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 23:48:11 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Територије су небитне. Битан је народ. Не занима мене нешто што није наше. То смо уосталом и одбили.

Да смо могли држати језик за зубима и да смо имали само мало одговорније људе према свом народу и држави, уместо гомиле превртљиваца и плаћеника, данас би Срба било више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
I ti nam malo o pajserima ..... Srbine  Smile ...... Ti Amerikanci su ubili 4500 Srba a 15 000 osakatili pre 10 godina .
nisu bas 4500,al 3000 sigurno jesu.al,ovako ili onako,svi razumeju poentu.i svi dobbro znaju za sline slucajeve umiranja ili teskih oboljevanja od silnih bombi i smeca koje su nam delili te 99te...
Да смо могли држати језик за зубима и да смо имали само мало одговорније људе према свом народу и држави, уместо гомиле превртљиваца и плаћеника, данас би Срба било више.
slazem se...
« Poslednja izmena: 18. Jun 2009, 00:01:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31

Citat
Kуша, па зар ти није јасно да су Еуропејци по природи ствари мазохисти, најбољи су им пријатељи они који им баце највише осиромашеног уранијума на главе. Могу да се кладим да кад затворе очи пре спавања помисле: ех, да је бар био обогаћени.  Smile
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.