Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Руска војна база у Србији  (Pročitano 78365 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Qtek 小米
Ако ви европејци не желите неутралну Србију, самим тим што сте изабрали савезништво са западом, е.у. и нато-ом, зашто би ''друга Србија'' изабрала неутралност када нам је лашке да опструишемо ваше гажење српске нeзависности, тако што ћемо имати подршку Русије. Најмање Срба је за ткз 'неутралност' која подразумева прекид сарадње са Е.У., али и са Русијом. Чак не постоји ни странка која подржава нешто попут тога.
Преко наших леђа се већ води хладни рат, али први пут смо изабрали погрешну страну, т.ј. окупаторе. Зато кад већ морамо да будемо између две ватре, боље је да будемо са савезницима.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Нема тог домаћег, а и руског политичара који може да уништи вишевековну жељу српског и руског народа да живимо у заједници.

Ако режимски медији кажу да је 60 или 80 % Срба против нато-а, онда је јасно да су веће шансе да постанемо члан ЗНД, него Е.У., а нато тек да не спомињем.

Нема ниједног политичара на овој планети ни шире који би могао да покида све оно што постоји између наша два народа.
Уосталом, откад сам видела како је Тадић заиграо казачок после одласка у Москву (Путин је рекао да га позовемо на рапорт и то смо са задовољством и учинили), не сумњам да ће све доћи на своје... значи руске војне базе у Србију, а НАТО нека купи пинкле и осваја Звездане стазе...
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ma kad je bre u istoriji Srbija bila neutralna? Nikada, osim za vreme Josipa Broza kada je bila nesvrstana a što je opet bio dogovor velikih sila u Teheranu i na Jalti.

Priče o neutralnosti su obična nebuloza. Ko je ikada na Balkanu bio neutralan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ghost,

Ponavljaš priče rekla kazala. Uzmi pročitaj malo prave istorijske literature, a ne rekla kazala priča iz popularne štampe i propagandnih serijala.

Ko je organizovao i sproveo solunski front? Britanci i Francuzi.

Ko je školovao i obučavao srpsku vojsku pre Prvog svetskog rata? Francuzi.

Ko nam je dao najveću pomoć u parama tokom Prvog svetskog rata? Amerikanci, preko kraljevog izaslanika, srpskog oficira jevrejskog porekla Davida Albale.

Ko je opremio i obukao srpsku vojsku koja je oslobodila Srbiju u Prvom svetskom ratu? Britanci i Francuzi.

Ko je komandovao delom savezničkih i francuskih jedinica na solunskom frontu? Vojvoda Mišić.

Zahvaljujući kome je Banat pripao Srbiji a ne Rumuniji na Pariskoj konferenciji? Američkom predsedniku Vilsonu i njegovom prijatelju Srbinu Mihajlu Pupinu.

Ko je nudio Srbiji izlazak na more do Splita posle Prvog svetskog rata? Amerikanci, Britanci i Francuzi.

Nema rekla kazala, nema jer sam ja to od rane mladosti citao samo zbog postovanja prema dedi i mnogima iz familije koji su bili solunski ratnici....
Sve sto si naveo ima i drugi stranu medalje...
Pupin, bolje receno zene su druga prica....
Francuska je izdala Srbiju u WWI ne jednom. Procitaj malo ti nesto od izjava nasih vojvoda.
To sto je pomagala, ali i kocila otvaranje fronta, je bilo samo sa ciljem da njeni vojnici ne ginu....bolje nasi. Pomagala je i kada su Rusi pretili... Skolovanje i lecenje je imalo za cilj stvaranje jake struje koja bi pomogla da se Francuska na Balkanu pocne ponasati kao prava sila umesto porazene nemacke... Proracunato i providno!
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
Ko je ikada na Balkanu bio neutralan?
Хехе, добро питање. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Нема тог домаћег, а и руског политичара који може да уништи вишевековну жељу српског и руског народа да живимо у заједници.

Ако режимски медији кажу да је 60 или 80 % Срба против нато-а, онда је јасно да су веће шансе да постанемо члан ЗНД, него Е.У., а нато тек да не спомињем.

Pa mislim da bi za članstvo Srbije u ZND morao da se održi referendum, pa ako je većina na referendumu za ruske vojner baze u Srbiji to treba prihvatiti.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa mislim da bi za članstvo Srbije u ZND morao da se održi referendum, pa ako je većina na referendumu za ruske vojner baze u Srbiji to treba prihvatiti.

Слажем се. На основу података којима располажем, сигурна сам да је то најбжи (краћи чак и од овог којим ми русофили идемо) пут до руских војних база у Србији.

А због чега су нам руске војне базе неопходне... да подсетим заборавне...ХОЋУ ДА ОНО ШТО ЈЕ СРПСКО ПОНОВО БУДЕ СРПСКО...

Ne dam zaboravu

Ne spavam,
umorne oči ne zatvaram,
ne dam snu da krilima zaborava
dodirne moje očne kapke.

Budan sam jer znam,
da oni koji pričaju
uspavanke za narode,
mom pamćenju o glavi rade.

U meni žive sjećanja
Na Kosovo i prije Kosova,
Na slavu i careve
Na bune i ratove

U meni zvone zvona gračanička
Kroz mene teče Bistrica,
Na prstima nosim zemlju s Kosova
U njedrima srce Oblića.

Ne dam zaboravu da mi donese mir,
ne dam ni jedno moje sjećanje,
ni jedan ožiljak sa moje duše
za sva blaga njihova.

Ako bih dao,
da mi ukradu pamćenje,
zvonjava da mi utihne,
Bistrica presahne,
prah zemlje kosovske s’ prstiju da spadne,
stalo bi mi srce u njedrima.

I ne bih bio ja,
nestao bih u kaljuzi sivila
medju mlionima sivih lica
koja pristaju na zaborav.

Ne dam, jer ja jesam
potomak Milošev, Lazarev. Djordjev,
Ne dam, jer ne mogu i neću da budem
Ničiji i nečiji, kad znam kome pripadam.

Prijete mi da će mi oduzeti mjesto,
ukinuti pravo na parče neba,
ako ne zaboravim ko sam
I zašto sam to što jesam.

A ja nedam zaboravu,
Da pomuti moje pamćenje
Da izbriše moja sjećanja
Da uguši kucanje u njedrima

Ne dam po cijeni da ostanem sam,
da se borim sa neljudima - naučio sam.
da robujem još pet vijekova,
ali ću da ostanem ja.

« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 22:06:29 od Настасја »
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
kuku sad cemo imati i ruske balalajke pred spavanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ghost,

Ponavljaš priče rekla kazala. Uzmi pročitaj malo prave istorijske literature, a ne rekla kazala priča iz popularne štampe i propagandnih serijala.

Ko je organizovao i sproveo solunski front? Britanci i Francuzi.

Ko je školovao i obučavao srpsku vojsku pre Prvog svetskog rata? Francuzi.

Ko nam je dao najveću pomoć u parama tokom Prvog svetskog rata? Amerikanci, preko kraljevog izaslanika, srpskog oficira jevrejskog porekla Davida Albale.

Ko je opremio i obukao srpsku vojsku koja je oslobodila Srbiju u Prvom svetskom ratu? Britanci i Francuzi.

Ko je komandovao delom savezničkih i francuskih jedinica na solunskom frontu? Vojvoda Mišić.

Zahvaljujući kome je Banat pripao Srbiji a ne Rumuniji na Pariskoj konferenciji? Američkom predsedniku Vilsonu i njegovom prijatelju Srbinu Mihajlu Pupinu.

Ko je nudio Srbiji izlazak na more do Splita posle Prvog svetskog rata? Amerikanci, Britanci i Francuzi.

Nema rekla kazala, nema jer sam ja to od rane mladosti citao samo zbog postovanja prema dedi i mnogima iz familije koji su bili solunski ratnici....
Sve sto si naveo ima i drugi stranu medalje...
Pupin, bolje receno zene su druga prica....
Francuska je izdala Srbiju u WWI ne jednom. Procitaj malo ti nesto od izjava nasih vojvoda.
To sto je pomagala, ali i kocila otvaranje fronta, je bilo samo sa ciljem da njeni vojnici ne ginu....bolje nasi. Pomagala je i kada su Rusi pretili... Skolovanje i lecenje je imalo za cilj stvaranje jake struje koja bi pomogla da se Francuska na Balkanu pocne ponasati kao prava sila umesto porazene nemacke... Proracunato i providno!

Čoveče da li si ti svestan da smo tada bili poštovana i uvažena država čija je zastava stajala rame uz rame sa najvećim evropskim silama. Idi u Imperijalni ratni muzej u Londonu. Srpska zastava stoji na ulazu odmah pored Francuske i Britanije kao država saveznik. Tad smo bili neko i nešto u svetu.

Bili smo i poštovani i uvaženi i nuđene su nam teritorije jer smo bili saveznici.

A sada nas niko ne zarezuje ni dva posto. A priča o komedijaškoj a la Koštunica neutralnosti, kako možemo sami, i emotivne priče o tome kako su nas bombardovali 1999. godine pa zato ne smemo sa njima će nas lepo zacementirati u zapećku i blatu u kome se sada nalazimo.

Naravno da se velike sile ponašaju proračunato. Svaka pametna država se ponaša proračunato i tako gradi sebe i zastupa svoje nacionalne interese. A ne iz emocija i kada se popije par rakija u kafani.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 22:13:53 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kuku sad cemo imati i ruske balalajke pred spavanje Smile
Е, боље би ти било да ми ниси споменуо... Smile Сад ће ме комшије најурити из зграде кад одврнем руску химну, па српску, па онда све ово редом...

IP sačuvana
social share
Волим Русију и Путина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.