Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:59:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusima "nije potrebna demokratija"  (Pročitano 6392 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Русија је демократскија држава од ЕУ, која још нема званично ни свог председника, али и тако обезглављена вршља по Балкану, прети, наређује, бомбардује непослушне и заводи терор ''демократије''.
Каква је то европска демократија, да Србији отима део територије

Svako radi u svom dvoristu sta oce, Rusi isto tako, nista bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Lepo se kaze da Rusija nije ono sto neki znaju. Lepo se objasnjava da mozemo na njhovo trziste, ali ako smo konkurentni u robi sa zapadom.
I oni su u istoj situaciji. Nikada neke demokratije nije bilo, pa dosla fol neka demokratija komsomolskih bogatasa, koji pokradose svu bivsu imovinu.
E sada posto imaju energente koje prodaju kao sirovinu ima lufta za neki socijalno pravedniji zivot.
Naravno da im ne treba ta i takva demokratija. Sasvim razumljivo.
Pitanje je sta posle?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
pitaj amere oni su tu negde,otprilike oko posle  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
shkorpion

Kakko neko moze da prodaje najbocinij program za 2000 evra po komadu...

Brate nisi realan, amerikanci kradu naftu od iraka za dzabanu, uteruju harac polovini drzava na ovoj planeti, nista oni bolje ne bi ziveli od rusije da posluju normalno!

Tako da  Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2009, 17:26:52 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
shkorpion

Kakko neko moze da prodaje najbocinij program za 2000 evra po komadu...

Brate nisi realan, amerikanci kradu naftu od iraka za dzabanu, uteruju harac polovini drzava na ovoj planeti, nista oni bolje ne bi ziveli od rusije da posluju normalno!

Tako da  Smile
Pa zato smo mi tu da srusimo imperijalizam. Mozda na stakama, neki nov izum tajnog oruzja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Lepo se kaze da Rusija nije ono sto neki znaju. Lepo se objasnjava da mozemo na njhovo trziste, ali ako smo konkurentni u robi sa zapadom.
I oni su u istoj situaciji. Nikada neke demokratije nije bilo, pa dosla fol neka demokratija komsomolskih bogatasa, koji pokradose svu bivsu imovinu.
...
Za 20-30 godina u Rusiji neće biti ni jednog komsomolskog bogataša, nego će kompanije držati ljudi koji su danas u menadžmentu. Imaju Ruje strategiju, formiranu još osamdesetih. Sve to ide po planu. KGB koliko god da je bio brutalan, toliko je i zapošljavao najbolje kadrove. To je klasičan sistem dobijanja "partnershipa" za dobre menadžerske rezultate koje imaš i na zapadu. Imaš ti već dosta kompanija koje ne drže oni koji su akumulisali kapital, nego inženjeri koji su im vodili firme. A anketa je besmislena. Pitaj ti sad nezaposlenog bilo gde na svetu dal je za komunizam ili kapitalizam ... znam da znaš šta bi reko. Sad je ekonomska kriza i uopšte je porastao rejting levice svuda na svetu. Smešno je očekivati da se to nije desilo i u Rusiji, gde imaš pola stanovništva koje je odraslo u komunizmu i sad ga malo žulja kapitalizam. Zato je za Ruse i bolje da nema demokratije u punom smislu te reči, jer bi bile veće šanse da se ponovo vrati neki komunistički režim. Dok sve bude držao KGB, nećeš komunizam ponovo videti u Rusiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
...
Za 20-30 godina u Rusiji neće biti ni jednog komsomolskog bogataša, nego će kompanije držati ljudi koji su danas u menadžmentu. Imaju Ruje strategiju, formiranu još osamdesetih. Sve to ide po planu. KGB koliko god da je bio brutalan, toliko je i zapošljavao najbolje kadrove. To je klasičan sistem dobijanja "partnershipa" za dobre menadžerske rezultate koje imaš i na zapadu. Imaš ti već dosta kompanija koje ne drže oni koji su akumulisali kapital, nego inženjeri koji su im vodili firme. A anketa je besmislena. Pitaj ti sad nezaposlenog bilo gde na svetu dal je za komunizam ili kapitalizam ... znam da znaš šta bi reko. Sad je ekonomska kriza i uopšte je porastao rejting levice svuda na svetu. Smešno je očekivati da se to nije desilo i u Rusiji, gde imaš pola stanovništva koje je odraslo u komunizmu i sad ga malo žulja kapitalizam. Zato je za Ruse i bolje da nema demokratije u punom smislu te reči, jer bi bile veće šanse da se ponovo vrati neki komunistički režim. Dok sve bude držao KGB, nećeš komunizam ponovo videti u Rusiji.
Lepo receno. Nesto poput kineskog modela. Pitanje: sta kad nestane logistike? A nestace.

ja bih bio voleo da su kod nas bili odgovorni ljudi da to ucine, pa makar ostali komunisti na vlast.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2009, 18:08:05 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pa nije kineski model, nego klasičan kapitalizam. Došao ja u Rusiju, dali mi prvu gajbu na periferiji Sočija. Ustanem prvi radni dan i odem na stanicu busa. Tamo pijani Rus, smrdljiv ko da je iz šahta izašao cima te za rukav i traži za pivo. Dođem drugi dan, ista scena ... Treći dan, ulazim u bus i vidim kako drugi Rus napolju letvom satire pijanicu. Raja u busu kul ko da se ništa ne dešava. Na poslu pitam kolegu Rusa, inženjera koji dobro govori srpski, što se tako odnose prema onima koji su na margini. Kaže baja bukvalno ko ga jebe kad neće da radi i živi ko čovek. Znači nađi posao ili umri negde, ali gledaj da se zavučeš negde da ne smrdiš drugima. Nema te komunističke Rusije više nigde. Tačno je da ih država dotira preko struje i grejanja, ali sve ostalo moraš da zaradiš. Tamo i penzioneri moraju da rade, jer su penzije koje su zaradili u socijalizmu često nedovoljne za prosto preživljavanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Ма демократија је само празна, пренадувана реч, те фамозне демократске земље су изразито репресивне, рецимо када је  синдикат у Лондону  шездесетих правио велике али мирне протесте, изашла је полиција и измлатила их ко волове, исто је тако и у Немачкој, Америци, наша земља је у погледу слободе, једнакости и људских права у стварности много испред тих који о тим стварима непрекидно прде, а то што педерима не дамо да прошетају је више ствар морала него људских права.
А што се тиче Русије, завођење демократије у њој смо могли видети за време Бориса Јељцина, Русима таква демократија једноставно није потребна....
« Poslednja izmena: 21. Okt 2009, 19:08:00 od Vruha »
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Pa nije kineski model, nego klasičan kapitalizam. Došao ja u Rusiju, dali mi prvu gajbu na periferiji Sočija. Ustanem prvi radni dan i odem na stanicu busa. Tamo pijani Rus, smrdljiv ko da je iz šahta izašao cima te za rukav i traži za pivo. Dođem drugi dan, ista scena ... Treći dan, ulazim u bus i vidim kako drugi Rus napolju letvom satire pijanicu. Raja u busu kul ko da se ništa ne dešava. Na poslu pitam kolegu Rusa, inženjera koji dobro govori srpski, što se tako odnose prema onima koji su na margini. Kaže baja bukvalno ko ga jebe kad neće da radi i živi ko čovek. Znači nađi posao ili umri negde, ali gledaj da se zavučeš negde da ne smrdiš drugima. Nema te komunističke Rusije više nigde. Tačno je da ih država dotira preko struje i grejanja, ali sve ostalo moraš da zaradiš. Tamo i penzioneri moraju da rade, jer su penzije koje su zaradili u socijalizmu često nedovoljne za prosto preživljavanje.
Pa ne sumnjam ja da ce oni uraditi nesto od sebe. Ali jebi ga, mogli bi na tu energetsku snagu malo vise.
Mislim ono, konkurentni sa necim sto zivot znaci, jer su pare za hladni rat za dzabe bacene.
Sada kad je sve globalno, mogli bi malo vise u naucna istrazivanja da konkurisu potrebama obicnog coveka, kao vuca (kola), nove tehnologije u gradjevinarstvu. Za hranu da ne govorim. Oni ne bi trebali zrno klope da uvoze, nego da izvoze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:59:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.