Karta je netacna...ne samo da se te zastave i baze ne bi videle nego se ne bi videle ni te evropsle zemlje...
Ti imas iskrivljenu sliku svetu...2/3 svetske populacije zivi u aziji...ima vise oruzja resursa i vojske nego sve druge zemlje zajedno...
Ali nije to ono sto je najvaznije...najsvetliji ljudi na planeti zive u aziji...
Svet nece poci tim vasim putem...
Moze to da vam se svidja ...da vam se ne svidja...sednite na stolicu u nekom sobicku isplacite se...
Pa se onda vratite da se igramo...
Do tad...sjebali ste 500 milijardi za dva dana...i niste mrdnuli iz nule...
Ceka se panicna reakcija sheholdera i totalna rasprodaja budzasto...
Kreten mode
Zabole mene za Aziju, ja ne zivim u Aziji. I to ako se desi, nek se desi, to ne menja sta sam rekao. Rusija je opkoljena, i obruc se polako iz godine u godinu zatvara, a ti nastavi da budes dileja i da lupas gluposti.
I da, naravno, nisi imao sta da odgovoris na onu listu. Dakle, sedi, cuti i pokri se usima, ili nastavi da duvas tu nitro farbu.
Džaba i to. Njemu bi jedino vredelo da pređe na drugi mozak pošto je ovaj očigledno spržio.
Dzabe, i taj ce biti ko jaje na vrelom motoru. Nego, ajde da svrsavamo na Rusiju. Mislim ono, ja ne navijam za USA niti driblam nesto ovde o tome koliko su Ameri superiorni, ali jebem mu misa, dokle bre vise. I pri tome zestoko negiranje da je situacija chupava. Ali dobro.