Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 08:51:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija neće uložiti veto  (Pročitano 35026 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@malecka
Ja sam to procitao.
Sve je tacno, samo sto ima jedna stvar.
Napisano je tako, kao da Rusi lezu i ustaju misleci samo na Srbiju i Srbe.
Dakle prvo Srbi, pa posle problemi sa Japanom, Kinom, Indijom, islamskim elementom sa bliskog istoka, Nemackom, Englezima i sve ostalo bi moglo da saceka.
Koristi se izraz Rusi, kao da su svi rusi ovoga sveta izlazili na referendume na kojima odlucuju da pomognu ugnjetenim bracama Srbima.
Cinjenica je da su sve te stvari di Ruskog monarha dolazile jednom ili dva puta. Ostalo su radili ruski chausi, koji su bili zaduzeni za Balkan i koji su u zavisnosti ko ih je bolje potkupljivao (Bugari, Grci, Rumuni), odredivali sta ce do cara da stigne a sta ne.
Cuvena prica sa Karadjordjem koji je krenuo kod cara i dobio od izaslanikaa jednu sablju, jer car nikako u godinu dana nije nasao pet minuta da ga primi.

Ipak dobro proizilazi da bi trebali da vodimo proevropsku politiku preko Rusa. Izgleda, da bi tako najbolje prosli.
Postoji jedna druga opsanost, Doci ce dan i situacija kada ce nam Rusi reci: dajte to Kosovo.
Isto kao sto su Karadjordju rekli: prestani da se tuces sa Turcima, sad moras biti prijatelj sa njima.
Najblizi su nam, ali ne totalno pokoravanje.
To bi bila sustina.
Ima tu mnogo da se diskutuje ali ne sa ljupcem, koji je evidentno zaslepljen njihovom ljubalju i totalnom odanoscu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ako neko misli da moze da se osloni samo na nekog sa strane da se brine o njegovoj buducnosti, taj se malo za.ebo!

Da su nasi stari tako razmisljali danas bi mi svi bili Turci!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Najbolji je primerFrancuza, koji su uvek bili oponent amera u evropi. Cuveni i izvikani Kushner, kaze: nema jednostrane nezavisnosti. Mislim da je to jaci samar Siptarima od ruskog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
A onda ode na KiM i ljubi se sa Siptarima na ulici!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
@malecka
Ja sam to procitao.
Sve je tacno, samo sto ima jedna stvar.
Napisano je tako, kao da Rusi lezu i ustaju misleci samo na Srbiju i Srbe.
Dakle prvo Srbi, pa posle problemi sa Japanom, Kinom, Indijom, islamskim elementom sa bliskog istoka, Nemackom, Englezima i sve ostalo bi moglo da saceka.
Koristi se izraz Rusi, kao da su svi rusi ovoga sveta izlazili na referendume na kojima odlucuju da pomognu ugnjetenim bracama Srbima.
Cinjenica je da su sve te stvari di Ruskog monarha dolazile jednom ili dva puta. Ostalo su radili ruski chausi, koji su bili zaduzeni za Balkan i koji su u zavisnosti ko ih je bolje potkupljivao (Bugari, Grci, Rumuni), odredivali sta ce do cara da stigne a sta ne.
Cuvena prica sa Karadjordjem koji je krenuo kod cara i dobio od izaslanikaa jednu sablju, jer car nikako u godinu dana nije nasao pet minuta da ga primi.

Ipak dobro proizilazi da bi trebali da vodimo proevropsku politiku preko Rusa. Izgleda, da bi tako najbolje prosli.
Postoji jedna druga opsanost, Doci ce dan i situacija kada ce nam Rusi reci: dajte to Kosovo.
Isto kao sto su Karadjordju rekli: prestani da se tuces sa Turcima, sad moras biti prijatelj sa njima.
Najblizi su nam, ali ne totalno pokoravanje.
To bi bila sustina.
Ima tu mnogo da se diskutuje ali ne sa ljupcem, koji je evidentno zaslepljen njihovom ljubalju i totalnom odanoscu.

Pa sto Karadjordje ne ode kod Austrijanaca i onako su bili poslovni partneri i "veliki" prijatelji,nego Ruskom caru.
Mada treba razumeti Karadjordjeve marifetluke politicke.Bog visoko,Rusija daleko,trgovati se mora...

A o zaslepljenosti,

Ni manje ni vise od zaslepljenosti i ljubavi od ovdasnjih prema Nato-u,Sad-u i Euniji.
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Sad Srbija potpuno kontroliše tih 15% teritorije, preostali Srbi se slobodno kreću po toj "srpskoj" teritoriji, srpski jezik se slobodno upotrebljava na tih 15% "srpske" teritorije itd.

Baš hvala Rusiji što nam čuvaju 15% "srpske" teritorije. Blago nama, mi ne treba da brinemo za budućnost dok nam je Rusija naklonjena.

Мени је њихов став да је КиМ део Србије најближи и тренутно су једини који то јасно и гласно говоре. А видећемо ја и ти шта ће са њим бити.
За мене је то сада окупирана територија.

Шта да радим кад ми није до одрицања било ког дела територије Србије за разлику од тебе? Шта да радим кад иако познајеш историју не дозвољаваш себи да поверујеш да се ствари мењају? Шта да радим кад имам став супротан од твог "патриотизам је болест"? .........
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@ljubac ne moras ni ovako: dosao Vronjski sa dva dobrovoljca, zbog zenske otiso u smrt, a ti pises Ruske trupe nas oslobadjale Smile Smile Smile
Odjebi, bilo je i toga, ali na more srpke krvi par kapi ruske. Znamo mi to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa nece valjda Rusi da ratuju za nasu slobodu???

Od ruskih oficira je bre formirana nasa vojska prema tome  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ljubo, lepo je što se trudiš, ja sve ove istoriske činjenice znam, i za Černjajeva i za ostale ruske dobrovoljce. Mi ovde diskutujemo o zvaničnim rusko-srpskim odnosima, na nivou država, a ne na nivou pojedinaca.

Rusija, kao država, nam je do sada nanela mnogo više štete, nego koristi. Na stranu dobrovoljci, oni nisu zvanična Rusija već pojedinci.

Prvo, sa Velikom Bugarskom su nam stvorili mržnju i netrpeljivost između dva bratska pravoslavna naroda, koja traje sve do današnjih dana.
Samo da te podsetim da su se Srbi i Bugari 500 godina pod Turcima ispomagali i ponekad zajednički opirali turskim hordama. Nikakvih problema nismo imali. I onda Rusija stvori megalomansku Veliku Bugarsku na štetu Srba i delom Grka.
Time je stvorena "zla krv" između ova dva naroda i netrpeljivost koja traje već već 130 godina.

Drugo, ni u XX veku nismo imali mnogo sreće sa zvaničnom Rusijom (SSSR). Svi znamo za rezoluciju IB i ostale pokušaje zvanične Moskve da uspostavi kontrolu nad našom zemljom.

To je problem sa Rusima. Ako ti danas pruže prst, sutra ti otkinu ruku do lakta.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nisu Rusi stvorili animozitet sa bugarima vec Austrougarska.
Pa to je bar notorna stvar!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 08:51:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.