Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 10:18:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija neće uložiti veto  (Pročitano 35179 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Rusija ne treba da stavi veto zato sto na Kosovu nikad nece biti boljeg zivota, ako ostane u srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@Tiger, ja sam vec napisao da ste iskoristili maksimalno sansu koja vam je data.
Samo lud covek bi rekao da je snite trebali iskoristiti. Poenta mog pisanja je da mi Srbi nismo znali da iskoristimo neke trenutke niti da pregovaramo gde treba.
Ovo nije off. Vidi zbog cega. U to vreme nas vrli predsednik izjavljuje: ne znamo da radimo ali znamo da se bijemo.
Kako smo bili ponosni. Nas predsednik kaze: Srbi su strvine, ne vole da rade, al kada se napiju biju i ne znaju koga ali biju.
Onda u isto vreme,puch u Rusiji. Odmah salje cestitke puchistima. Verovatno je ocekivao da ce mu Jeljcin tapsati.
Ovaj Ruski veto, mogao si citati moje predjasnje postove, nije zbog ruske ljubavi prema zlatnoj kasiki cara Dusana.
Ovde je borba za hiljade milijardi dolara u sledecih 100 godina. Kosovo se naslo, pa se sada otkacinje tacka po tacka.
Malo kosovo, mali stit, malo Irak, malo Iran, malo afganistan, malo Ukrajina malo svega, dok Rusi ponovo ne zauzmu svoje mesto super sile gde traze opet malo vise torte. Ta isplata dugova i svega sto imaju, je rezultat zajednicke politike Rusije i Amerike.
Cutali su ko pizde na rat u Iraku u Afganistanu. Dogovaraju se oko Irana. Ali hoce batchuska malo vise slaga, i dobice ga.

Sto se tice Croatie, gledaj malo realno stvari, jer vidim da nisi zadrt. Ionako je sve gotovo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja znam da Tudjman nije valjao,da je mogao biti bolji u toj poziciji od njega..ali nije bilo drugoga...za sve sto je on pocinio u ime Hrvatkse to HR danas odplaciva,zato imamo i novo komponovane bogatase itd,zato nam je zemlja i vracena unazad...kao i u Srbiji je slicno....nemogu toliko da se bavim politikom u HR mogu da ti pricam jedino kako sam ja prozivio sve,kako vidim stvari danas,i kako se ovdje na zapadu to prica,a vjeruj mi da barem u Njemackoj i malo sire se prica da je Slobo i ta politika koje je se radjala u Srbiji u 80-im dovelo do dogadjaja na Balkanu,naravno HR i SLO je to dobro doslo, samo rat nikome ovakav kakav je bio nije dobro dosao...

Znas sta je Nostradamus rekao...da ce 3 svijetski rat zapoceti na Balkanu a na njemu se i zavrsiti...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Jedina dobra stvar je da smo se odvojili i da imamo svak svoje. To je jedini nacin da interes razvije svoje, a istorija kaze svoje.
Ja sam se divio Hrvatima sa kojom lakocom su prelazili preko Jasenovca i drugih stvari. svaki mi je odgovorio: Za kaj, pa to je bio fasizam, zar ne?
Niko kod nas ne oseca nikakvu krivicu, to je sve neko drugi radio.
A citav zastoj je jednostavan evo 20 godina. Neko se nasao da kaze Srbima da taj prostor nije vise srpski zivotni prostor.
krajina delovi Bosne.Ni jedno jedino nedelo ne opravdavam, ali sta ste ocekivali svi ama bas vi u svetu da ce posle dva rata Srbi na to reci?
cenu pogresne politike smo vec platili Tiger. Vi imate, mi nemamo.
da vidimo kako cemo se u europi ponasati. zakoni ce morati da budu isti, a imacemo do onda i ustav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Jedina dobra stvar je da smo se odvojili i da imamo svak svoje. To je jedini nacin da interes razvije svoje, a istorija kaze svoje.
Ja sam se divio Hrvatima sa kojom lakocom su prelazili preko Jasenovca i drugih stvari. svaki mi je odgovorio: Za kaj, pa to je bio fasizam, zar ne?
Niko kod nas ne oseca nikakvu krivicu, to je sve neko drugi radio.
A citav zastoj je jednostavan evo 20 godina. Neko se nasao da kaze Srbima da taj prostor nije vise srpski zivotni prostor.
krajina delovi Bosne.Ni jedno jedino nedelo ne opravdavam, ali sta ste ocekivali svi ama bas vi u svetu da ce posle dva rata Srbi na to reci?
cenu pogresne politike smo vec platili Tiger. Vi imate, mi nemamo.
da vidimo kako cemo se u europi ponasati. zakoni ce morati da budu isti, a imacemo do onda i ustav.

Znas kako cemo proci...Srbija ce imati najbolji polozaj ako svoju radikalnu struju u drzavi potuce do minimala...ja neznam na koja dva rata mislis Shkorpione...mislis ovaj prosli i onda drugi svijetski rat...ili?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ala si ti biser, ustasama se divis jer negiraju svoje zlocine, al Srbe pljujes jer ne priznaju nepostojece zlocine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Ala si ti biser, ustasama se divis jer negiraju svoje zlocine, al Srbe pljujes jer ne priznaju nepostojece zlocine

Gdje se ja divim Ustasama,daj mi pokazi tu rijecenicu biseru!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Blago onom ko rano poludi..Usput,stavice veto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa eto recimo cak ni Milosevica toliko nisu krivili, koliko refendum akademika.
Taj je refendum predvidjao, odnosto analizirao situaciju srpskog naroda u tadasnjoj Jugoslaviji i ocenio kao opasan po Srbe. Elem ukazivali su na ravoj nacionalne svesti kod svih, dok je kod srba sirena svest o Jugoslaviji kao majci svih resenja.
Ukazali su sve tacno: mnozenje Siptara na srpkim teritorijama, stvaranje makedonske i muslimanske nacije, stvaranje Jugoslovenske nacije a da pri tim potezima se samo smanjivao broj Srba a nikako drugih.
Tudjman je bio picopevac koji je lajao po Beogradu o nekoj povijesti, ali glavni koji su stvarno krenuli da preduzimaju konkretne mere su bili njihovi generali, koji su se upajtasili sa dijasporom (onom ustaskom), dobili pare za hiljadugodisnji san i poceli da naoruzavaju.
Ulje na vatru je dolio 1986-e Draskovic sa svojim cuvenim intervjuom Startu, kada je rekao da Srbija treba da ima zemlju, da ce srpska vojska casno da osveti Jasenovac i da resi teritorijalna pitanja i probleme Hrvata, a njih je video: popnes se na Sljeme i koliko vidis okolo, to ti je Hrvatska.
U medjuvremenu su Alija i njegovi sledbenici sve vise kontaktirali islam, dobijali pare za prvu Evropsku islamsku zemlju.
Slovenci, nisu bili prvi koji su pripremali raspad, ali su zestoko trazili da se smanje troskovi JNA i da se napravi konfederacija, takva kakva jeste a da ostane zajednicko trziste. Vec 1986-e su se pojavile, crne kosulje, handzar divizije, a Milosevic je bio jedan mali aparatcik, picopevac u Beogradu.
Glavnu rec su u to vreme imali Stambolic, Buca Pavlovic, Draza Markovic i naravno general Ljubicic.
Posle pojave Milosevica, dakle trebao je samo razlog svi oni pocnu skoro javno da deluju.
Milosevic se zanimao samo za Kosovo u sustini ali trazio je antibirokratsku revolucijuu svim republikama.
Niti je on imao moc, niti uticaja na JNA niti naredbodavne mogucnosti da to pokrene (mislim na rat).
Pokrenuli su ga Hrvati i Muslimani kada su skinuli Muhameda Filipovica, koji je trazio 'vekovno pomirenje Muslimana i Srba". Onda su poceli da prave liste svojih begova, da prete Srbima kako ce im kresati zene po zadatku i takve gluposti, za koje zna se kako su Srbi reagovali.
Pravi gradjanski rat su zapoceli Hrvati kada su proglasili nezvisnost a vec imali odrede crnokosuljasa i mupovaca. Nenaoruzani Srbi, izazvali su balvan revoluciju, JNA, a ne MIlosevic ih je naoruzao i rat je poceo.
Svuda je bila hajka na JNA, odnono debeloguzani Spegelji, Dudakovici, koji su ceo zivot zdrali od JNA i od zakletve za Jugoslaviju, a sada direktno trazili da se Srbi civili ubijaju.
Da ne duzim. Mladic je bio u kasarni sa tenkovskom jedinicom. Alija mu je trazio da se preda i uskratio vodu i struju. Bio je direktan telefonski razgovor na tv. Alija je trazio da se preda, Mladic mu je rekao da on nije niko i nista da se preda, ali da ce ostati u kasarni ako se stvore uslovi za vojnike (voda, struja i hrana). Alija je to kategoricno odbio i onda mu je u sledecm telefonskom razgovoru Mladic rekao da su mu rezerve potrosene i da je doveo u opasnost zivot vojnika. Balije su se skupile u coporima, da iscekuju Mladica iz kasarne a kada ni zadnji telefonski razgovor nije uspeo, Mladic je Aliji rekao: gospodine predsednice od sad je na vama krivica za sve sto ce se dogoditi.
Naredio punu borbenu gotovost svi na tenkove i sa jedinicom izleteo preko one gomile balija, koji su poceli da vriste, placu kukaju za mrtvima ali bilo je kasno. Alija je jos jednom hteo da zamoli Mladica da se vrati u kasarnu i da mu ispuni sve uslove, a Mladic mu je odgovorio: kasno predsednice, vidimo se u Sarajevu.
Unezverena masa Srba, koji nisu znali ni ko ih vodi, ni ko komanduje su buljukom otisli kod Mladica, on ih je organizovao u vojsku a da Milosevic sa tim nema veze. Nit je on mogao da naredjuje i kome niti je hteo. Morao je kao Srbim pomocu Krajiskim izbeglicama, a jos gore on je i prihavtio UNprofor u Krajinu.

On je 1990-e bio izabran, na opciju mira a ne rata i to plebiscitarno jer su mu protiv kandidati bili borbeni u to vreme Draskovic (sekao muslimanima ruke) i Seselj koga je strpao u zatvor.
Dakle plebiscitarno izabran, ne za rat nego za mir.
Svojom politikom isao je skroz na ruku secsionistima, jer nije u stvari ratovao nego izazivao incidente.
Da je ratovao, mozda bi nesto izvukao, jer su Karadjic i Mladic bili uvazeni ama bas svuda u svetu kao sagovornici.
Karadjic je veoma brzo stvorio drzavu sa svim prerogatvimima, pravne demokratkse drzave u ratnim uslovima.
Klanja, proterivanja i ubijanja su cinile paravojske mahom iz Srbije u cilju pljacki a ne ratovanja. Cesto su i bogatije Srbe ubedjivali metkom u glavu da je Hrvat ili da je izdajnik.
Te ubice zive meddju nama i slobodno se krecu. Kada bude pala ozna, pasce i oni.
To bi bilo to, nema sta puno, ali Milosevic je bio sitna riba u celoj prici kada je pocelo.
Glup ko kurac sto nije isao vojskom da zauzme sve sto su mislisli da je ssrpsko. Veruj mi da bi i te kako pregovarali.
Kada je Zivota Avramovic hteo migovima i tenkovima da krene preko Hrvatske do Jugoslovenskih granica, posle prvog uzletanja, drugi dan su ga smenili. Bio je to Kadijevic kojem bi Hrvati trebali spomenik da dignu.

Коначно и ми да се сложимо!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Bre mutantu opet izvrces? Ja zivim u Srbiji. I tu hocu da mi bude i dobro i bezbedno. A kako si ti zakljucio da se ja ustasama divim to si sigurno pomesao neku vest iz kurira sa necim sto si procitao na siteovima ubica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 10:18:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.