Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 13:02:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija neće uložiti veto  (Pročitano 34873 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ајде да видимо и то чудо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa zasto to da vidimo bolje da se to kroz EU i ovaj plan rijesi pitanje Kosova kada vec nema izbora drugoga a ovaj izbor da drzave same priznavaju Kosovo kao nezavisno je samo za Srbe na Kosovu lose...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Таквим признавањем се ствара преседан. И то лош. Свака покрајина која жели да се отцепи могла би то да учини.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Таквим признавањем се ствара преседан. И то лош. Свака покрајина која жели да се отцепи могла би то да учини.

Nece se moci svaka druga pokrajina jer te druge drzave su jace od ove danasnje Srbije koja nije u stanju da vladu stvori...da je Srbija malo jaca po ekonomskom pogledu i da je ostao Djindjic ja sam siguran da Kosovo nebi danas bila tema ili barem ne u vezi nezavisnoscu...a i politicari govore da je ovo jedinstvena stvar,pa ce tako i u buducnosti svakoj pokrajini odbrusiti ako se zele odcjepiti...kao KiM je jedinstvena stvar!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Tiger
Ako to urade, to nikako nije dobro po svetsku stabilnost. Ne kazem ja da ce odmah krenuti neka sranja i slicno, ali to ce definitivno poslati UN u istoriju, a to nikako nije dobro za planetu. Pa samo kad pogledas kako se odnose prema klimatskom problemu, a vec se upalila crvena lampica, i to ne samo SAD, vec i Kina i Rusija i Australija(inace SAD i Australija su najveci zagadjivaci, a uskoro ce Kina da preuzme prvo mesto), onda ti ne moram pricati koliko ce u buducnosti znaciti da postoji jedna organizacija kao UN.

Ma vazi sto ce neko tamo, npr. Tajvan, ili neko pleme u Africi da prihvati pricu da KiM jedinstvena stvar. To su glupe price i ne znam zasto ih se toliko cvrsto drzis.
Drugo, i da ja Majka Tereza bila na celu Srbije desavale bi se iste stvari. Oni su zarstali jos devedestih i toga se drze.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 10:47:29 od niksa517 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
    Počelo je, počelo...Eno im šiptarska Al Kaida sprema ubijanje vojnika po bazama u sred Amerike. Šta li će tek da im rade po svetu? Oni vrlo uspešno od svojih prijatelja naprave neprijatelje zarad sticanja nazovi prijatelja. Upotrebili su ih za razbijanje Srbije zato što nismo hteli da kleknemo i popušimo im za dž, ali su im se krajni ciljevi u međuvremenu razišli, ali Šipci će da im ih odgrizu dok im budu pušili. To je samo zato što je nekom tupavom analitičaru i strategu tata ili deda ispušio dok je ratovao za germane po Srbiji, a posle spasao guzicu bekstvom preko bare. Mrvicu truda nisu uložili da shvate ko su Srbi a ko Šipci, samo su gledali svoje nazovi interese i strateške ciljeve okrenute ka Rusiji. Pa Rusiju više ne predvodi pijani Jeljcin, već prevejani KGB-ovac Putin. Čini mi se da su u svojoj aroganciji Ameri ovo prevideli: ruski interesi nisu više na prodaju jer Rusija ima u ovom trenutku preko 360 mlrd US dolara deviznih rezervi koje, posle kineskih, najbrže rastu, tj. posle Kine imaju najveći stabilan izvoz, prvenstveno energenata za EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
@Tiger
Ako to urade, to nikako nije dobro po svetsku stabilnost. Ne kazem ja da ce odmah krenuti neka sranja i slicno, ali to ce definitivno poslati UN u istoriju, a to nikako nije dobro za planetu. Pa samo kad pogledas kako se odnose prema klimatskom problemu, a vec se upalila crvena lampica, i to ne samo SAD, vec i Kina i Rusija i Australija(inace SAD i Australija su najveci zagadjivaci, a uskoro ce Kina da preuzme prvo mesto), onda ti ne moram pricati koliko ce u buducnosti znaciti da postoji jedna organizacija kao UN.

Ma vazi sto ce neko tamo, npr. Tajvan, ili neko pleme u Africi da prihvati pricu da KiM jedinstvena stvar. To su glupe price i ne znam zasto ih se toliko cvrsto drzis.
Drugo, i da ja Majka Tereza bila na celu Srbije desavale bi se iste stvari. Oni su zarstali jos devedestih i toga se drze.

Pa neznam sta ce biti ali tako je SAD najavila i time Rusiji kao prijetila..oni guraju svoju volju i tu ih nitko nece zaustaviti...ja vjerujem u to da se poslje Kosova nece odcjepiti neke nove pokrajine jer ni sada ama bas nista nepokazuje na to da ce se tako nesto desiti, ali kako bude neka bude,ja nisam za odcjepljenje ali to je neizbjezna cinjenica i mislim da se sada nemoze nista po tom pitanju uciniti,zato i nema Vlade jer sami politicari neznaju kako to i kome taj vruci krompir da predaju pa da budu krivi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@tiger
Sto se tice vlade problem je u tome sto su nasi politicari veoma sujetni i ne znaju da saradjuju jedni sa drugi, da prave kompromise.

Sustina je da niko ne zna sta ce Rusija da ucini jer njoj odgovaraju obe opcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
@tiger
Sto se tice vlade problem je u tome sto su nasi politicari veoma sujetni i ne znaju da saradjuju jedni sa drugi, da prave kompromise.

Sustina je da niko ne zna sta ce Rusija da ucini jer njoj odgovaraju obe opcije.

Da,jeste...samo mislim da Ameri veoma malo uvazavaju druge zemlje....to je uzas ali barem se to vidjelo kroz ove prosle ratove po svijetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Дакле, Руси могу да почну да праве хаос међу својим бившим републикама и да им прекрајају границе како им се ћефне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 13:02:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.