Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:44:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija neće uložiti veto  (Pročitano 34803 puta)
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Само се клацкамо, биће вето, неће бити вето...
a u sustini, zna se:nece ga biti.
mogu da se kaldim u to!

eeej, nego, sad sam se setio!
pa jel to znaci da toma ide u selo!?
znaci, nista od predsednika skupstine??
ili ce opet da pogazi rec??? Smile

Na veliku zalost vecine prisutnih, naravno da nece nigde da ode.. Smile
A kad su se Rusi drzali necega sto su nam obecali?
Daaaaj!! Samo im ponude malo para i cega sve ne i mi smo zaboravljeni..
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
ne pricaj svasta bitni smo im i to poprilicno mi smo im izlaz na mediteran, sad samo neko ne k se uvali sa onom pametnom da srbija nema izlaz na more a u cg srbi vecina
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Izlaz na Mediteran? cemu to sluzi?

Gogio, srpski politicari vec 150 godina su opsednuti izlaskom na more - Srbija od toga nikada nikakve koristi nije imala. Mi smo kontinentalna zemlja i nista nam ne fali sto je tako, kao sto ne fali ni Austriji ni Ceskoj.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Izlaz na Mediteran? cemu to sluzi?

Gogio, srpski politicari vec 150 godina su opsednuti izlaskom na more - Srbija od toga nikada nikakve koristi nije imala. Mi smo kontinentalna zemlja i nista nam ne fali sto je tako, kao sto ne fali ni Austriji ni Ceskoj.

Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
ja sam srbin na 10 m od mora neka kontradikcija tu postoji Wink a cg je oduvjek bila dio srbije
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ajde da se stavimo u potencijalnu situaciju,Rusija odluci da brani Kosovo...
1.To ce reci kome (posto nemamo vladu)
2.Ruske trupe ce iz Bosne da udju u Srbiju ka potpisu sporazum s kim (posto nemamo vladu)
3.Branice Kosovo sami posto Srbi nece da ratuju za Kosovo...
4.Posvadjacemo se sa celim svetom ali Srbi nece da se posvadjaju za deo svoje teritorije...

Jedino sto Rusi sad mogu da urade je da nam daju vreme da "zbijemo redove" napravimo kakvu takvu drzavu,oformimo kakvu takvu vojsku i da na blitzkrieg potegnemo pitanje ako vi uzmete Kosovo svi fini beli Ameri na Kosovu ce da vriste pred kamerama preko sivih diplomatskih kanala i ako im tu nepukne volja onda da nas oni posle toga sastave sa zemljom kao Vijetnam i da ih "pobedimo" posle 20 godina krvavog gerilskog rata,oporavljamo se narednih 40-70 godina i da nam populacija pukne na 20% sadasnje.Ovo je verzija za one koji misle da je rat odgovor.
Druga ratna opcija je da nasa draga nesposobna BIA (made in USA)smesti neki teroristicki napad Albanicima i onda da to poboljsa nas polozaj ali to bi tesko islo ...
Treca opcija je diplomatija...ova sadasnja u kojoj gubimo sve i nista neradimo
Cetvrta opcija po meni miks svega ovoga,naoruzati Srbe na Kosovu izazvati incident izazvati nerede sukobe,i poslati celu trecu armiju da se ukopa po celom Kosovu gde ima Srba i tako ga podeliti sa sipcima onda blokitrati granice i pustiti ih da pockraju od gladi uz podelu Kosova ovo bi mozda cak eventualno dovelo i do stavljanja celog Kosova u nasu "nadleznost" jer ni EU ni USA nevole patrljke i ratista tako blizu "civilizacije"...ali za ovo bi trebao neki zesci patriota-genije-heroj da bi sve islo odjednom i brzo, a trenutno Srbija nema takvih ljudi ili se necuju ...

p.s decko bio na Kosovu 98-99 i sad putujem tamo svakih 10 dana tako da ja nemam nameru da ga prodam a bice predano i prodano ako nastavimo sa tim umobolnim defetistickim (figurativno bez uvrede) stavovima tipa zemlja je okrugla Kosovo je izgubljeno,Kosovo je prodato,ako je nekom lakse da tako prihvati cinjenicu da je kukavica pa nece da se bori za narod koji zivi tamo neka se lepo sredi sam sa sobom pa nek to sam sebi prizna a ovo se najcesce desava zato sto su nam rezerve nade davno otisle sa deviznom stednjom,ali ono sto vi ocigledno nekapirate je da sve pocinje od jednog coveka...kako da vam ovo nacrtam ok bitka kod Sandileja cela Francuska vojska od 30000 ljudi bezi pred Englezima,konacan poraz Francuza u stogodisnjem ratu, na putu kojim beze vide uplakanu devojku od 18 godina,"Svi vi koji volite Francusku krenite zamon" cela francuska vojska se okrene zaustavi Englesku konjicu u punom trku i pobedi ko je skapirao dobija 5 dinara...kad prestanemo da se borimo za Kosovo onda je izgubljeno...
« Poslednja izmena: 08. Maj 2007, 15:39:39 od eizo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Тако је. Али, мораћеш некима да црташ више пута.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
2.Ruske trupe ce iz Bosne da udju u Srbiju ka potpisu sporazum s kim (posto nemamo vladu)
4.Posvadjacemo se sa celim svetom ali Srbi nece da se posvadjaju za deo svoje teritorije...

Jedino sto Rusi sad mogu da urade je da nam daju vreme da "zbijemo redove" napravimo kakvu takvu drzavu,oformimo kakvu takvu vojsku i da na blitzkrieg potegnemo pitanje ako vi uzmete Kosovo svi fini beli Ameri na Kosovu ce da vriste pred kamerama preko sivih diplomatskih kanala i ako im tu nepukne volja onda da nas oni posle toga sastave sa zemljom kao Vijetnam i da ih "pobedimo" posle 20 godina krvavog gerilskog rata,oporavljamo se narednih 40-70 godina i da nam populacija pukne na 20% sadasnje.Ovo je verzija za one koji misle da je rat odgovor.
Druga ratna opcija je da nasa draga nesposobna BIA (made in USA)smesti neki teroristicki napad Albanicima i onda da to poboljsa nas polozaj ali to bi tesko islo ...
Cetvrta opcija po meni miks svega ovoga,naoruzati Srbe na Kosovu izazvati incident izazvati nerede sukobe,i poslati celu trecu armiju da se ukopa po celom Kosovu gde ima Srba i tako ga podeliti sa sipcima onda blokitrati granice i pustiti ih da pockraju od gladi uz podelu Kosova ovo bi mozda cak eventualno dovelo i do stavljanja celog Kosova u nasu "nadleznost" jer ni EU ni USA nevole patrljke i ratista tako blizu "civilizacije"...ali za ovo bi trebao neki zesci patriota-genije-heroj da bi sve islo odjednom i brzo, a trenutno Srbija nema takvih ljudi ili se necuju ...

p.s decko bio na Kosovu 98-99 i sad putujem tamo svakih 10 dana tako da ja nemam nameru da ga prodam a bice predano i prodano ako nastavimo sa tim umobolnim defetistickim (figurativno bez uvrede) stavovima tipa zemlja je okrugla Kosovo je izgubljeno,Kosovo je prodato,ako je nekom lakse da tako prihvati cinjenicu da je kukavica pa nece da se bori za narod koji zivi tamo neka se lepo sredi sam sa sobom pa nek to sam sebi prizna a ovo se najcesce desava zato sto su nam rezerve nade davno otisle sa deviznom stednjom,ali ono sto vi ocigledno nekapirate je da sve pocinje od jednog coveka...kako da vam ovo nacrtam ok bitka kod Sandileja cela Francuska vojska od 30000 ljudi bezi pred Englezima,konacan poraz Francuza u stogodisnjem ratu, na putu kojim beze vide uplakanu devojku od 18 godina,"Svi vi koji volite Francusku krenite zamon" cela francuska vojska se okrene zaustavi Englesku konjicu u punom trku i pobedi ko je skapirao dobija 5 dinara...kad prestanemo da se borimo za Kosovo onda je izgubljeno...

Rusi nemaju trupe ni u Bosni ni na Kosovu..jedino na Balkanu imaju gomilu krimosa i tajkuna koji su pokupovali pola crnogorskog primorja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 

1. Srednji vek je prošao. Nema konjice. Postoje tenkovi.
2. Tenkovi hm... pa slabi su nam u odnosu na M1A1 i M1A2
3. Rat ? Pa sravnili bi nas bombardovanjem i pre nego sto bi stigli do kosova
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pita jedan sto se ne ujedinimo?
Pa zato sto Rusi nece. Hteli su to svojevremeno i Bugari pa su rekli koji cete nam qrac?

Drugo, evo vec su ga po Ruski zavukli i to do jaja u bulju.
Ide se na glasanje u Savetu bezbednosti o dve rezolucije, Ruske i Ahtisarijeve.
Sada da jos ameri ubede ostale kako da glasaju, a nama ce braca reci: sve smo uradili ali nije proslo.
Eno danas Sandra pizdi, jer joj ode Kosovo i mora da se vrati u Knin.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:44:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.