Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:59:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija-NATO  (Pročitano 24791 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
NATO pokreće onlajn TV kanal
Autor: Beta - AP | 26.03.2008 - 21:15

NATO je saopštio da će početi sa emitovanjem onlajn TV kanala kako bi poboljšao "imidž" vojne alijanse u svetu. NATO TV će, prema rečima portparola NATO Džejmsa Apaturaja, biti pokrenut sledeće nedelje tokom samita u Bukureštu.

Veći deo programa koji će emitovati ovaj TV kanal biće fokusiran na vojnu misiju alijanse i njenih 47.000 trupa u Avganistanu. NATO takođe planira da ima pet tv ekipa koje će svakodnevno slati izveštaje sa mesta događanja.
TV Kanal će takođe biti dostupan na veb sajtu alijanse www.nato.int, a prenos će biti dostupan i za "daunloudovanje".
Danska je obezbedila veći deo budžeta za ovaj projekat, koji je deo napora da se poveća podrška javnosti u nekoliko zemalja članica alijanse u pogledu misije u Avganistanu.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
HKJ...

Da znas malo o tome tko zeli u bijeli svijet...

Srbi su ti na petom mjestu po trazenju viza u Svijetu, pa tako i za USA...

Dosta građana traži azil
19. mart 2008. | 15:02 | Izvor: B92
Beograd -- Prema najnovijem istraživanju UNHCR, Srbija je među pet vodećih zemalja sveta prema broju zahteva za azil u drugim državama.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=03&dd=19&nav_id=289934
ne brini se,znam nazalost...medjutim,to je vise stvar nediscipline,gluposti i podeljenosti ovog naroda,nego same amerike...takodje,ranije sam bio nekolko puta reko da i sam imam deo porodice tamo(ako nekog zanima-ne,moji rodjaci nisu otisli tamo zato sto su zaista verovali u ameriku,vec zato sto je moj stric bio biznismen/preduzetnik tada,te je dosta putovao po svetu i kupio kucu tamo)i  i da sam bio tamo vise puta...
tako da znam ja vrlo dobro za ta skora odlazenja zbog americke propagande posle rata,ali smatram da je to glupost i tvrdoglavost ovog naroda,koje nam se vec odavno obija o glavu i isto tako ce nam se obiti opet...mada,one koji odu,a ne zaborave na domovinu i prijatelje i shvate da je amerika daleko od Zemlje slobode i koliko zlocina cini svaki dan,potpuno podrzavam.mada,takvih je sve redje i redje,jer i sami zatupe,razmaze se i postanu pravi americki idioti...
meni licno amerika uopste ne treba,nit me zanima,iako sam bio tamo...svidjaju mi se neke stvari kod nje,kao i sama zemlja,ali nema apsolutno nicega sto me privlaci.jos kad vidim one debele glupake,pedere;hipike i militariste kako se pljuju i lupetaju i slicne dileje,smori me zivot...
licno,voleo bih da zivim i u Rusiji ili najbolje u Nemackoj...jeste da su i oni slepi robovi amera,ali itekako su pametniji i kulturniji od amera i narod sa mnogo stila i dugackom,slavnom istorijom,za razliku od zemlje stare 200 godina osnovana od strane kurvi i robijasa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Hkj,

Da li to znači da su najpoznatiji Srbi sveta poput Tesle, Pupina i Divca bili nedisciplinovani i glupi zato što su odabrali Ameriku?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Hkj,

Da li to znači da su najpoznatiji Srbi sveta poput Tesle, Pupina i Divca bili nedisciplinovani i glupi zato što su odabrali Ameriku?
oni su bili jedinstveni,i ne moze se tako uporedjivati...ja sam pricao o tradicionalnoj srpskoj neslozi i gluposti(nesposobnosti da se ujedine) koje nam se vec odavno obija o glavu.mada,i kod ove trojce je preovladala dobra,stara pohlepa i zelja za bogacenjem preko noci...ali,svejedno nisu dobar primer,jer za razliku od mnogih,oni nisu zaboravili svoju domovinu(Tesla je cak pravio i svoj projekat i ideju kako da se odbrani Jugoslavija za vreme rata)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k800i i D820
Istina HKJ,

Tesle ne da je pravio svoj projekat nego je ga cak i ponudio Jugoslaviji ali ga ona nije prihvatila jer su mislili da stari covijek ne ume to vise da sredi...
Imam njegovu knjigu biografiju ovdje, a Nikola Tesla je daleko od toga bio da bude bogatas...on je otisao u Ameriku jer je samo tamo mogao da ostvari svoj san... i ostvario ga je...promijenio je svijet!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Teslu nije interesovalo materijalno bogatstvo... Smile

Čovek je baš bio posvećen poslu,a mnogi kažu i previše...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Teslu nije interesovalo materijalno bogatstvo... Smile

Čovek je baš bio posvećen poslu,a mnogi kažu i previše...

Jeste to je istina..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
 16:33
ПУТИН И БУШ 6. АПРИЛА У СОЧИЈУ

МОСКВА – Председници Русије и САД Владимир Путин и Џорџ Буш ће у Сочију 6. априла размотрити проблеме противракетне одбране и реализацију споразума о конвенционалном наоружању у Европи, изјавио је данас шеф руске дипломатије Сергеј Лавров.

На конференцији за новинаре у Москви, након разговора са колегом из Таџигистана, Лавров је рекао да ће председници Русије и САД размотрити сва кључна питања осигурања безбедности у Европи.

„Наше земље, и Русија и САД, сносе посебну одговорност за безбедност у евроатлантском региону. То су и проблем противракетне одбране и Споразум о конвенционалном наоружању и ракете средњег и малог домета, као и демилитаризација косомоса”, рекао је шеф руске дипломатије.

Он је рекао да се преговори о противракетној одбрани настављају, али да не жели да изнесе детаље.

Бета

Politika 28.3.2008.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
28. 03. 2008. | 19:14
SAD Intenzivne pripreme za susret Georgea Busha i Vladimira Putina u Sočiju
Korak do kompromisa o štitu
Izvor: vecernji.hr      

WASHINGTON  Američki i ruski pregovarači ostvarili su napredak u izradi nacrta dokumenta za koji očekuju da će biti dovršen prije sastanka predsjednika Georgea W. Busha i Vladimira Putina u Sočiju 6. travnja.

Izaslanstva SAD-a i Rusije, na čelu sa zamjenicima ministara vanjskih poslova, u Washingtonu su u srijedu i četvrtak pregovarala o nacrtu zajedničkog dokumenta, koji bi trebao uključivati i pitanje obrane od projektila.

Međutim, dužnosnici koji predvode pregovaračku ekipu SAD-a kazali su da nije jasno hoće li neslaganja o obrani od projektila i drugih pitanja biti riješene na vrijeme.

Pregovori s ruskim izaslanstvom trebaju biti nadgradnja na nedavni posjet Moskvi državne tajnice Condoleezze Rice i ministra obrane Roberta Gatesa. Oni su dali prijedloge koji bi omogućili Rusiji da usko nadzire predviđene lokacije za sustav obrane od projektila u Poljskoj i Češkoj.

U dokumentu bi okvirno bila naznačena brojna pitanja u području ekonomije, vanjske politike do neširenja oružja za masovno uništenje, u kojima su interesi SAD-a i Rusije zajednički ili se preklapaju, a bila bi izdvojena i područja u kojima su Putin i Bush postigli suglasnost.

Dokument bi naznačivao i problematična pitanja, uz ostalo, i neovisnost Kosova, koju je SAD podržao unatoč snažnog protivljanju Rusije. Dvije strane nastavit će izmjenjivati ideje o zajedničkom dokumentu idućih dana. (H)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ти очекујеш да ће се САД држати било каквог договора?  Доказали су у историји да су све само не "поуздани партнери и људи од речи"!
« Poslednja izmena: 28. Mar 2008, 20:49:33 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:59:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.