Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:03:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 923180 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
hkj, свака ти част, то је најбоље путешествије које човек може да изабере.
hvala.  Smile
Citat
Само што су Срби постали покондиренe тиквe, па иду (већина прижељкује или се спрема) на места која им ''велики брат НСП'' одреди.
slazem se.ni stranci koji su bili tamo sa mnom nisu nista bolji.misle se otkud to da Rusija nije u pecinskom dobu,kao sto kazu Discovery,BBC,CNN i ostali im dragi mediji...
Citat
п.с. могао би да окачиш и неке видео на ЈТ.
imam problema da prebacim slike (njih 1700  Smile) sa aparata na komp,ali,kad prebacim okacicu neke,svakako.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

slazem se.ni stranci koji su bili tamo sa mnom nisu nista bolji.misle se otkud to da Rusija nije u pecinskom dobu,kao sto kazu Discovery,BBC,CNN i ostali im dragi mediji...

Sto je reko jedan moj prijatelj, ocekivo u Americi kuce ko u "Dinastiji" a ono stan mali, kad kupatilo tolko malo, za mene kaze, ne bi se mogo ni pocesljati a nisam ni dva metra.
Al sa druge strane, vec je ionako skoro cela planeta ista. Svigde izlozo sa istom robom, policija isto svugde izgleda i svi se trude da znaju Engleski (dobro, osim Francuza i Spanaca, Francuzi arogantni, Spanci antitaletni za druge jezike)
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Sto je reko jedan moj prijatelj, ocekivo u Americi kuce ko u "Dinastiji" a ono stan mali, kad kupatilo tolko malo, za mene kaze, ne bi se mogo ni pocesljati a nisam ni dva metra.
pa,naravno.svi ocekuju kad odu u Ameriku,da ce prvo ziveti u nekom trosobnom stanu u Njujorku,a onda,posle dve nedelje,u palati u predgradju Njujorka.lepo,lepo,samo jos kad bi bilo tako.
dobro, osim Francuza i Spanaca, Francuzi arogantni,
s ovim se slazem,
Spanci antitaletni za druge jezike)
a ovo potpisujem  Smile  Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 17:51:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

dosta.a jeste preko nase agencije,i to Kontikija.ali,ima i raznih drugih ponuda i tura,i raznih drugih agencija.
inace,ovime sam postigo najseverniju tacku na kojoj sam ikada bio(63'),a s ozbirom gde je,tako ce verovatno i ostati...  Smile

I kako ti se sviđa Svetac? Jel lepši od Moskve, samo malo zapušteniji. Jel još uvek Nevskim prospektom bauljaju horde pijanih Finaca i ostalih Skandinavaca.  Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
I kako ti se sviđa Svetac? Jel lepši od Moskve, samo malo zapušteniji. Jel još uvek Nevskim prospektom bauljaju horde pijanih Finaca i ostalih Skandinavaca.  Smile
Petrograd je predivan.iako je Moskva...Moksva  Smile Smile,Petrograd je ipak najlepsi meni.pogotovu sto ima jako puno starih i ocuvanih zgrada,i zaista je gospodski grad,pun istorije i kulture.neverovatan grad.
a sto se tice Skandinavaca,da,ima ih i dalje.imao sam ih na brodu.mada,ovi su bili ok.verovatno zato sto su bili sredovecni...  Smile
na brodu sam bio sa:
Norvezanima i Svedjanima-ok su.tesko ih je razlikovati,sto zbog toga sto imaju slicne jezike(mislim-nama Srbima su slicni),sto zato sto svi medjusobno lice.
Amerikancima-standardno-bapci od 80 godina koji su posle 60 godina rmbacenja i zivota u izolaciji odlucili da vide nesto od "kontinenta koji zovu Evropa".mrmljajuci onaj njihov americki engleski lupaju glupe zajedljive komentare o Rusiji,pitaju se otkud to da Rusija ima struju,vatru,zgrade... zale se i gundjaju sto moraju da prelaze 12 stepenika do restorana,sto nema CNNa u kabinama,sto moraju da gledaju neke tamo glupe crkve od pre 600 godina,i sto talasi jezera velicine Crne Gore ljuljaju brod,pa ne mogu da spavaju.(ja sam spavao kao top).
Dancima-teski skotovi.veliki nacionalisti,arogantni,uobrazeni i bezobrazni.smatraju da cela Rusija treba da stane da bi oni isli u obilazak.a ruzni su za medalju.svi isti,i uvek sa naocarima(ja ne znam sta oni rade tamo,kad im cela nacija tako corava...).Muskarci uvek izgledaju ko dede,a zene su jos ruznije.iste frizure,neke namrgudjene,skamenjene face i naravno-naocare.sve,ali,bukvalno sve podsecaju na Karlu del Ponte.
Srbima-uglavnom sredovecni ljudi.zaista super grupa.i niko nije isao zato sto je Rusofil(jer,nisu),vec,zato sto zele da je vide.znaju ljudi da je zemlja prelepa.kao sto vec rekoh-dvojca njih cak i rade na brodu,kao menadzeri putovanja,i prouptovali su Rusiju uzduz i popreko.

ali,sve u svemu,fantasticno putovanje kroz fantasticnu zemlju.  Smile ja licno nisam ni mislio na Beograd,a to znaci da je zaista bilo super,jer sam zaista vezan za Beograd.ali,mogao bih i voleo bih da zivim u Petrogradu.al,ja bih reko da nije zapusteniji od Moskve.mozda tako izgleda jer su zgrade nesto manje,i sa mnogo manje reklama(nema 20-metarskih slova),ali,grad je sasvim lepo odrzavan i cist.ni u Moskvi,ni u Petrogradu,osim na par zidova,i to zidova trafo-stanica ili cak-bedema dokova,ja nisam nasao grafit.Brod nam je u Petrogradu bio usidren u putnickom doku(zaboravih mu ime...  Smile),odma pored mosta Obukovski(jedinog koji se ne dize u Petrogradu).to je u predgradjima,sto znaci da kada smo isli ka centru,uvek smo prolazili kroz industrijske cetvrti,ili predgradja.ja ni tu nigde nisam video jedan grafit.isto vazi i za Moskvu.tako da sto se tice cistoce,tu su besprekorni.a naravno,i sto se tice mentaliteta,jer nema idiota kao ovde da unistavaju zgradu stariju od njihovih roditelja...
a da se vracam tamo,to sigurno,posto nisam stigo da obidjem ama ni jedan vojni muzej,a i zato sto ima jos dosta mesta samo u Petrogradu koje treba videti.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 23:19:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Petrograd je predivan.iako je Moskva...Moksva  Smile Smile,Petrograd je ipak najlepsi meni.pogotovu sto ima jako puno starih i ocuvanih zgrada,i zaista je gospodski grad,pun istorije i kulture.neverovatan grad.
a sto se tice Skandinavaca,da,ima ih i dalje.imao sam ih na brodu.mada,ovi su bili ok.verovatno zato sto su bili sredovecni...  Smile
na brodu sam bio sa:

Norvezanima i Svedjanima-ok su.tesko ih je razlikovati,sto zbog toga sto imaju slicne jezike(mislim-nama Srbima su slicni),sto zato sto svi medjusobno lice.
Amerikancima-standardno-bapci od 80 godina koji su posle 60 godina rmbacenja i zivota u izolaciji odlucili da vide nesto od "kontinenta koji zovu Evropa".mrmljajuci onaj njihov americki engleski lupaju glupe zajedljive komentare o Rusiji,pitaju se otkud to da Rusija ima struju,vatru,zgrade... zale se i gundjaju sto moraju da prelaze 12 stepenika do restorana,sto nema CNNa u kabinama,sto moraju da gledaju neke tamo glupe crkve od pre 600 godina,i sto talasi jezera velicine Crne Gore ljuljaju brod,pa ne mogu da spavaju.(ja sam spavao kao top).
Dancima-teski skotovi.veliki nacionalisti,arogantni,uobrazeni i bezobrazni.smatraju da cela Rusija treba da stane da bi oni isli u obilazak.a ruzni su za medalju.svi isti,i uvek sa naocarima(ja ne znam sta oni rade tamo,kad im cela nacija tako cosava...).Muskarci uvek izgledaju ko dede,a zene su jos ruznije.iste frizure,neke namrgudjene,skamenjene face i naravno-naocare.sve,ali,bukvalno sve podsecaju na Karlu del Ponte.
Srbima-uglavnom sredovecni ljudi.zaista super grupa.i niko nije isao zato sto je Rusofil(jer,nisu),vec,zato sto zele da je vide.znaju ljudi da je zemlja prelepa.kao sto vec rekoh-dvojca njih cak i rade na brodu,kao menadzeri putovanja,i prouptovali su Rusiju uzduz i popreko.

ali,sve u svemu,fantasticno putovanje kroz fantasticnu zemlju.  Smile ja licno nisam ni mislio na Beograd,a to znaci da je zaista bilo super,jer sam zaista vezan za Beograd.ali,mogao bih i voleo bih da zivim u Petrogradu.al,ja bih reko da nije zapusteniji od Moskve.mozda tako izgleda jer su zgrade nesto manje,i sa mnogo manje reklama(nema 20-metarskih slova),ali,grad je sasvim lepo odrzavan i cist.ni u Moskvi,ni u Petrogradu,osim na par zidova,i to zidova trafo-stanica ili cak-bedema dokova,ja nisam nasao grafit.Brod nam je u Petrogradu bio usidren u putnickom doku(zaboravih mu ime...  Smile),odma pored mosta Obukovski(jedinog koji se ne dize u Petrogradu).to je u predgradjima,sto znaci da kada smo isli ka centru,uvek smo prolazili kroz industrijske cetvrti,ili predgradja.ja ni tu nigde nisam video jedan grafit.isto vazi i za Moskvu.tako da sto se tice cistoce,tu su besprekorni.a naravno,i sto se tice mentaliteta,jer nema idiota kao ovde da unistavaju zgradu stariju od njihovih roditelja...
a da se vracam tamo,to sigurno,posto nisam stigo da obidjem ama ni jedan vojni muzej,a i zato sto ima jos dosta mesta samo u Petrogradu koje treba videti.

Drago mi je da se grad održava, kad sam ja bio bilo je dosta oronulih zgrada po širem centru, opale fasade (kao da si u Beogardu  Smile), sećam se da je na ulazu u centralnu železničku stanicu falilo slova na natpisu "Санкт-Петербу́рг". Otpala slova sa glavnog čela zgrade.  Smile

Nisam mislio na nečistoću kad kažem da je grad zapušten, zaista svi ruski veliki gradovi su mnogo čistiji od sličnih metropola u svetu. U Rusiji nema divljih deponija i kamara nagomilanog smeća razbacanog pored kontejnera i tome slično. Bar ja to nikad nisam video. Što se urednosti tiče, mi balkanci možemo samo da im zavidimo.

Jesi bio na ostrvu Kronštat, da li si možda posetio grad Petrov Dvorec. Taj gradić je 30-ak kilometara udaljen od Sveca, to ti je ruska verzija Versaja ili Potsdama. Fascinantni parkovi, botaničke bašte i šetališta.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Drago mi je da se grad održava, kad sam ja bio bilo je dosta oronulih zgrada po širem centru, opale fasade (kao da si u Beogardu  Smile)
Smile Smile Smile
pravo da ti kazem,ja sam se bas bio malo smorio kad sam se vratio.ali,kad bolje razmislim,to je bilo najvise zbog par guski s kojima sam bio u avionu,koje,kao prave nafurane Srpkinje nisu mogle jedan minut da sede normalno,ili u tisini,tako da sam se smorio zbog naseg dobrog starog mentaliteta,tacnije-prostakluka...
Citat
Nisam mislio na nečistoću kad kažem da je grad zapušten, zaista svi ruski veliki gradovi su mnogo čistiji od sličnih metropola u svetu. U Rusiji nema divljih deponija i kamara nagomilanog smeća razbacanog pored kontejnera i tome slično.
tako je!
ja sam na ovom putovanju video sve tipove naselja,pocev od sela,pa sve do Moskve,i u svim je cistoca bila na neverovatnom nivou.a i sem toga,sama cinjenica da sam na putu od 1800 km samo jednom video djubre u reci,i to papiric,u prevodnici,dovoljno govori o cistoci.
Citat
Jesi bio na ostrvu Kronštat, da li si možda posetio grad Petrov Dvorec. Taj gradić je 30-ak kilometara udaljen od Sveca, to ti je ruska verzija Versaja ili Potsdama. Fascinantni parkovi, botaničke bašte i šetališta.
na Kronstadu nazalost nisam bio,ali,voleo bih da ga posetim sledeci put.sto zbog samog Kronstada,sto zbog fantasticnih brodova Balticke flote koji su usidreni tamo. Smile
a bio sam i u Puskinovom selu,i u Ermitazu,i u Peterhofu.to je bilo...prosto kao san.
video sam pre dve godine na netu slike odande,i umalo nisam pao sa stolice,a sada jos,kad sam ga sam posetio,bilo je...ko fantazija.takva lepota,takav mir...  Smile Smile
ne bih sada da davim,ali,vala,kada sam video sta su sve nacisticka govna unistila,ne samo da razumem Ruse sto su ih posle porobljavali i cedili,nego mi je i drago.i ja bih ispizdeo da neko meni uradi to sa jednim od najlepsih dvoraca u svetu.
a,inace,kao sto i sam znas,tamo je zaista divno.jos nam je i vreme bilo super,i bilo je ko u raju.video sam da i dosta mladenaca dolazi tamo da provedu dan zajedno,cak sam i uslikao jedan par.ono je zaista fantasticno.a,to je samo jedna od nekoliko takvih raskosi u okolini Petrograda(tu su jos i Ermitaz,Admiralitet,Puskinovo selo...).zaista fantastican grad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
sad ce doci ststem ili klico i reci ce ti da izmisljas jer toga sto pises u rusiji nema....samo rusevine,naoruzani genocidni zlikovci i diktatori Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
sad ce doci ststem ili klico i reci ce ti da izmisljas jer toga sto pises u rusiji nema....samo rusevine,naoruzani genocidni zlikovci i diktatori Smile Smile
da.i kanibali i divljaci na konjima koji piju naftu i bljuju vatru. Smile

to me podseti-kada sam bio na samom brodu,zapricao sam se sa jednom matorom amerikankom zadnjeg dana plovidbe,dok smo sedeli na palubi(jednom od dve s kojima sam uopste i komunicirao).u sustini me zabole sta oni imaju da kazu,posto je to obicno na nivou deteta,ali,posto je ova bila u Srbiji i to u Vrscu i Beogradu,i muz joj je Srbin,reko,aj da popricam malo.i pricamo mi par minuta,kad u kanalu Moskva-Volga,nedaleko od Moskve izleti ispred nas jedan turisticki parobrod.ova,kakva je,ladno uzme i prokomentarise:"Jel to turisticki,ili pravi,za prevoz putnika?" majke mi!!!!  Smile Smile
mislim se-vas sve treba lepo poslati u Lazu na posmatranje...  Smile Smile ili bar u neku vecernju skolu na 10 godina...

strasno.  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2009, 00:28:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Zaboravio si duge kozne mantile i brkove  Smile

ne bih sada da davim,ali,vala,kada sam video sta su sve nacisticka govna unistila,ne samo da razumem Ruse sto su ih posle porobljavali i cedili,nego mi je i drago.i ja bih ispizdeo da neko meni uradi to sa jednim od najlepsih dvoraca u svetu.

Uf, sta ce nam Bf reci na ovo  Smile
Al vratilo im se, dan danas se vide na starijim zgradama sa kamenom fasadom zakrpe od rata (nisu menjali ceo kamen nego samo umetnuli isklesani komad.)
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:03:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.