Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 12:58:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 919242 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
I ti si u to apsolutno siguran, nema veze sto i EU propada, samo je pitanje kad ce...

Propadaju decenijama  Smile

Citat
oni bez Rusije mogu samo da prdnu u cabar.

To Rusi jedini prodaju sirovine  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Nisam ni ocekivao drugaciji odgovor.

Tesko je prihvatiti da Ameri propadaju i da zavise od Kineza, a da se Rusi vozdizu. Smiley

Zavise i Rusi od Evrope, odatle dolaze pare za sirovine

па пази мандара...нико не тера европљане да купују гас од русије Smile

ах да...смрзли би се као пичке да нема руског гаса Smile сећаш ли се пре пар година? путин из зезања заврнуо чесму-ванредно стање у еу Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
па пази мандара...нико не тера европљане да купују гас од русије Smile

Ne tera, ima i na drugom mestu, gas kupuju jer je jeftiniji al kad bi Rusi izostali, ne bi bio tad najjeftiniji nego neki drugi koji nudi. Inace, jedna Nemacka se greje na 37% ruskog gasa, ostalo dolazi sa drugih strana

ах да...смрзли би се као пичке да нема руског гаса Smile сећаш ли се пре пар година? путин из зезања заврнуо чесму-ванредно стање у еу Smile

Secam se jer sam citao na Bureku, smrzavala se Srbija, Bugarska, Rumunija, zapad ne jer imaju rezerve, a ujedno ide gas severnom rutom preko Baltika gde nema posrednika  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
To se zove saradnja na obostranu korist, u dasnjem svetu svako svakoga koristi za svoje interese. To je jedina saradnja koja stvarno postoji.

To je trgovina i ja nemam nista protiv toga... A ti ako ne vidis civilizacijski rat zapada protiv Putinovog istoka, jbg sta da ti kazem... Rat se vodi ispod kiselih osmeha i trgovinskih sporazuma... Vodi se rat jer zapadni vampiri zele svezu krv u vidu sibirskih bogatstava... Ovo nije teorija zavere ovo je izreceno vise puta na najvisim nivoima... Nikada jaka Rusija nece odgovarati zapadu... Oni ne znaju za suzivot i ravnopravnost, vekovi kolonijalizma i eksploatacije su ih naucili drugacije i oni danas ne umeju drugacije...

Mada vidim da ovde ima dosta nojeva i bezrazlozno rusofoba...

@CG
Pa ako ne znas o Vojvodini nista sto pricamo dalje... Ako tvrdis da je jug to sto im treba, a ne vidis da im treba od svega po malo i da nas nece biti ako se "opametimo" kako ti kazes... Jaka Srbija na ovakvom Balkanu ne treba zapadu... Pitanje je da li nama treba jaka Srbija ili volimo da budemo robovi i kolonija...

Ne znam samo sta znace ova poredjenja BDP... Nisam stekao utisak da ovde merimo ciji je veci... Valjda je bitno kako i zasto se dolazi do takvih BDP, valjda je bitno ciji je interes protivan tvom, valjda je bitno ko ti je bacao bombe na glavu, valjda je bitno ko te i danas predstavlja najgorim na svetu i uzima ono malo drzavnosti koju imas posle vekova borbe...

Mada, mozda i ja preterujem, ocekujem previse... Izgleda da to nije bitno, vazno je da neko ovde iznese da je americki BDP veci od ruskog i da na tome "poentira"...  Smile Vazno je da sve ovo nije bitno i da je bitno da pijani rusi nisu podneli neki izvestaj... Osecam se suludo kad moram da objasnjavam razliku izmedju osiromasenog uranijuma i nepodnosenja izvestaja u trenucima kada je Rusija bila na najnizem stepenu moci u poslednjih 100 godina i kada je njome vladao izdajnik i pijandura... Nestvarno!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
I kako to sto neke snage na zapadu zele Sibir menja cinjenicu da ne mogu da ga dobiju ni sada ni u buducnosti? Kako to menja cinjenicu da je o tome besmisleno pricati na realnom nivou? 

Palamudjenje o visokim igrama nije za nas obicne smrtnike. Za nas je razmisljanje kako doci do para i kako opstati u realnom svetu... A to sto neko ima plan da za 100 godina nesto uradi nije nasa stvar, makar ne dok ne dodjemo do nekog polozaja koji ce od nas zahtevati da se time bavimo.

I Putinov istok ne postoji... Moze da postoji kosooki istok al Putinov nikako.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
maradic klasican trovac  Smile dok jadni srbi ovde koriste windows7 on nam iz zapadne civilizacije kucka sa windows xp,a  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Palamudjenje o visokim igrama nije za nas obicne smrtnike.

Ajde onda da ne palamudimo na pola foruma...  Smile To bi bilo to od teme i iznosenja argumenata... Aj da trazimo neku lovu da prezivimo...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Palamudjenje o visokim igrama nije za nas obicne smrtnike. Za nas je razmisljanje kako doci do para i kako opstati u realnom svetu... A to sto neko ima plan da za 100 godina nesto uradi nije nasa stvar, makar ne dok ne dodjemo do nekog polozaja koji ce od nas zahtevati da se time bavimo.

Orf,da te pitam ja nešto - a što ti uopšte dolaziš na forum?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ne da bi pricao o tome kako Soros i ekipa planiraju strateski kroz 100 godina da preuzmu Sibir... Vise zbog toga da vidim kako drugi ljudi razmisljaju o realnim stvarima.

Ovo mi lici na situaciju kada ja pricam sa burazerom i on mi kaze zamisli da zaposlis 100 zena i one sve ostanu trudne u isto vreme pa ti moras svima da im dajes platu i da zaposlis jos 100 novih kojima ces takodje da dajes platu Smile A ja ga gledam u fazon SKK Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
maradic klasican trovac  Smile dok jadni srbi ovde koriste windows7 on nam iz zapadne civilizacije kucka sa windows xp,a  Smile Smile Smile

Dok radi, radi, inace, jos zalim za Windows 2000, svi smo mi Bulma   Smile

Citat
Palamudjenje o visokim igrama nije za nas obicne smrtnike.

Ajde onda da ne palamudimo na pola foruma...  Smile To bi bilo to od teme i iznosenja argumenata... Aj da trazimo neku lovu da prezivimo...

E da ima pametnog politicara da izmuze i jedne i druge i trece i da im proda sarenu pricu ko Zagorac, al nema  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 12:58:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.