Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 00:38:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 700 701 703 704 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 919515 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
I Bogu hvala što je neko napokon shvatio da je Nabuko izduvao.

Zapadu investicija nula evra al zato se Rusi iskesili dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat

Bitno je da je pobedio Južni tok i da je Nabuko puko (još se i rimuje)   Smile

Nikako da čujem od tebe za te čuvene zapadne investicije po Srbiji   Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat

Nikako da čujem od tebe za te čuvene zapadne investicije po Srbiji   Smile

Stavio sam ti clanak odavno, a ti nisi odgovorila sa nekim linkom kako Putin finansira penzionere po Srbiji  Smile

Bitno da Putin gradi infrastrukturu o svom trosku  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2013, 23:45:34 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ništa ti sem onih crkava nisi postavio što bi pokazivalo investiranje sa zapada.

Pa objasnila sam ti već da ona milijarda koju su nam Rusi dali je otišla za fondove koje je prethodna vlada ispraznila. Tu spadaju i penzioneri. Mislila sam da si to već pročitao obzirom da pomno pratiš korake Rusa.

A Putin čime gradi Južni tok? Pa od profita svoje države koja postaje mega sila.  Smile
Zna on zna šta radi, ne brini ti za njega. Mnogo zaeban igrač.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
A Putin čime gradi Južni tok? Pa od profita svoje države koja postaje mega sila.  Smile

Pa da, profit pravi od gasa i taj proifit investira u infrastrukturu pa na kraju gde si bio, gde si pare spisko  Smile

Citat
Pa objasnila sam ti već da ona milijarda koju su nam Rusi dali je otišla za fondove koje je prethodna vlada ispraznila. Tu spadaju i penzioneri. Mislila sam da si to već pročitao obzirom da pomno pratiš korake Rusa.

Samo objasnjavas nesto, okacis lepo neki izvor pa ljudi nek citaju  Smile

Inace za tebe malo opet o Srbima iz Amerike  Smile

Dok u Moskvi garavi tekbiricu i preplavljuju ulice, Srbi lepo slave Bozic u Americi  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Spisko pare ili ne, radi jako pametne poteze. Kako je krenuo okupiraće i to gde si ti trenutno. Tim istim Južnim tokom  Smile

Da kačim kako je Rusija finansirala Srbiju sa preko milijardu eur, sada?
Omg, pa prelistaj prethodne stranice pa ćeš videti. Ne verujem da baš nekoga zanima da po pet puta čita isto.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 00:08:07 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia Asha 302
I sad to kako Srbi koji inace ne znaju svoj jezik slave Bozic u Americi mnogo govori o tome kako se zivi tamo.  Smile

''Pomaganje'' Srbima da bi malo smirili savest nakon milosrdnog bombardovanja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Spisko pare ili ne, radi jako pametne poteze. Kako je krenuo okupiraće i to gde si ti trenutno.

Pre ce jednog dana da trazi azil kad narodu dopizdi kradja, o i jos gomila za njim, ko posle oktobarske revolucije kad je bilo kud koji mili moji, sve sa kovcezima zlata  Smile

I sad to kako Srbi koji inace ne znaju svoj jezik slave Bozic u Americi mnogo govori o tome kako se zivi tamo.  Smile

Mozda ne vladaju jezikom kao Srbi u Srbiji ali nisu zaboravili sta su i ko su, a Srbi eto ne zive lose tamo, dobro zive, neguju obicaje, grade crkve, rade, kuce se, ima se, moze se, iz Rusije se obicno vrate bez prebijene pare koje su posteno odradili  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Hehe. Dobro. Sve najbolje u čekanju propasti zapada. Svetu trebaju svi narodi, i problem je i nastao što su jedni umesto da pomažu u reformama drugih, poželeli da ih asimiluju. Rusija tu ne stoji ni levo ni desno, a trebalo bi levo da bi svi mi od nje imali koristi. Al ti si desničar i ne želiš to da priznaš. 
Da je umesto RF tu SSSR ne bi imao Nato na Balkanu. SSSR je bio nešto što Rusija nije nikad bila niti će. Srbiji ne treba ruski feudalni kapitalizam, nego jača socijalna politika i ustrojstvo države. Svi slovenski narodi koji su odjebali socijalističku politiku su propali ko muda kroz gaće, sem Rusa kojima se može da vrljaju jer imaju sirovina za arčenje. Što se tiče pljačke, pa nisu ni Rusi cveće. Koja to imperijalna sila nije osvajala tuđe 
Pretpostavljam da ne misliš da su Rusi u Vladivostoku autohtono stanovništvo. Gas i nafta idu sa teritorija koje su Rusi osvojili i kolonizovali, sigurno ne iz podmoskovlja. Ja sam radio u krasnodarskom rajonu. Od Krasnodara prema Abhaziji, Rusa sve manje i manje. U samom gradu Sočiju jedva da ima 50 posto Rusa i to je došlo trbuhom za kruhom, jer se dole krlja lova i dobre su plate, tu negde među 4-5 najjačih ruskih gradova, al teško da nađeš Rusa kojem se deda tu rodio. Što se tiče zapada, ništa Rusija neće postati bolja zbog činjenice da je zapad u problemima.

Propast zapada dolazi svakim danom. Vec sam rekao, zavisi kad ce doci do kraja... Mozda ne za naseg zivota tako da ja nista tu ne cekam... Inace im zelim sve najgore jer su eksploatatori, kolonijalisti, silovatelji i ubice samo da bi mogli da odrzavaju zivot koji se vama toliko svidja... Ko god se tako ponasa, meni je sporan... Nesto nisam primetio da su Rusi bombardovali i vrsili invazije po Australiji i Juznoj Americi niti da finansiraju i kontrolisu opoziciju po amerikama... A da, tamo ne postoji opozicija... Sto se tice Vladivostoka, velike razlike postoje izmedju "osvajanja" vukojebina pre nekoliko stotina godina i danasnje silovanje desetina nezavisnih drzava od strane zapadnih kolonijalista... Ako zelis da pricamo o tim jasnim razlikama smatram da si maliciozan i veoma pristrasan... Na kraju, veoma je bitno i ako Rusija jeste imperijalna i kolonizatorska u identicnoj meri kao zapad, ja nisam osetio njihove bombe... To sto vi imate kompleks silovane devojke koja se zaljubljuje u silovatelja, to resite sa psihologom...

Voleo bih samo da mi objasnis sta ti znaci to da sam desnicar i da necu da priznam?!  Smile

Citat
Što se tiče zapada, ništa Rusija neće postati bolja zbog činjenice da je zapad u problemima.

Ovo je ili licemerje ili cista glupost... U godinama u kojima zapad jasno radi protiv interesa Rusije, u godinama kada se redjaju izjave i cakle oci na ruski Sibir, u godinama kada strane sluzbe podrivaju rusku drzavu, u godinama kada se Rusija opkoljava vojno sa svih strana - ovo reci...  Smile

Imam osecaj ponekad kao da diskutujem sa besnom decicom... Nijedan argument, gomila pristrasnih, bezobraznih, neistinitih tvrdnji... Bas kao deca...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
Imam osecaj ponekad kao da diskutujem sa besnom decicom... Nijedan argument, gomila pristrasnih, bezobraznih, neistinitih tvrdnji... Bas kao deca... 

или са бауштелцима из совјетског дела немачке Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 700 701 703 704 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 00:38:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.