Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 13:30:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 581 582 584 585 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 921804 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Svi se mesaju na ocigled jer smo mi banana drzava koju svako moze da prepisava kako god hoce...
NEma tu puno razlike Amer, Rus, Siptar ovaj onaj...kome se digne taj nas guzi  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Konuzin se mesa na ocigled Smiley

Ovo može da izgovori samo neko ko realno pojma nema šta se ovde zapravo dešava.

Živi u tom ubedjenju, šta da ti kažem.

Na ovo mislis: Konuzin: Ne može i EU i Rusija

Desava se to da njima ne smeta da saradjuju sa gomilom zemalja koje su nekada bile clanice varsavskog pakta a danas su clanice EU, ali kao kada je u pitanju Srbija, to smeta.

Vecina vas kao nezna da ista ta Rusija ima intenzivniju ekonomsku saradnju sa Hrvatskom (koja ima status kandidata) nego sa Srbijom. Naravno moj post ne bi bio kompletan da ne pomenem orden dodeljen Mesicu  Smile (ovo ni jedan rusofil nije nikada uspeo da objasni).

Nego kako je i sta radi Baba Jula i sinak joj Marko kod cika Putinka ?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2012, 12:27:03 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Alo pileca inteligencijo... Konuzin te samo obavestava da ce EU da trazi ukidanje sprazuma o bezcarinskoj trgovini sa Rusijom... Posto vi evrofili to ne znate... Ne smeta njemu nista... Samo poducava ovaj narod bez mozga...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
A zasto bi nekome smetala necija saradnja sa Hrvatskom? Ili tebi to bode oci mozda?
I koga jos boli patka sa kim saradjuje Rusija dokle god su dobri za nas?
Tvoje fobija od Rusije poprima ozbiljan oblik, mada sam siguran da bi za malo rubalja konvertovanih u americke dolare prodao bulju.
Ameri, Rusi, Turci, Kurci svi su isti...svi su govna, samo sto su neki veci a neki manji, doduse internet trolovi poput tebe ne pravi razliku jer su placeni da seru...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Evo, meni smeta saradnja sa Hrvatskom... i imam spisak razloga koji se svodi na otprilike dve brojke: 1941. i 1995. Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
I sta sada? Ajde da seremo o Rusiji po ceo dan ili Americi jer nam smeta to sto su nas oni zajebali 41 a ovi jebali od 90 na ovamo...i jedni i drugi su nas sjebali vise puta...idemo repeat history.
Svi su nuzno zlo, ostaje ti samo da biras manje zlo. Danas se sve vrti oko interesa, nema ljubavi, istorije trt mrt...imam interes moze, nemam ko te jebe...cao zdravo / ne bih te vise zadrzavo.
Ova palamudjenja su dojadila vise...hocu Rusa, necu Rusa, hocu Amera, necu Amera...ko lude mare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Trebalo bi pustiti ovaj narod na još 4 godine pokretne robovlasničke trake i ispiranja mozgova od strane onih koji od nas hoće da naprave okupiranu i kontrolisanu zonu pa im onda dati da čitaju Konuzinova "mešanja" u našu unutrašnju politiku.

Ima jedna narodna "Ja te krstim a ti pr...".

A oni koji su se pisali da nije tema o Putinu samo podsećam da pogledaju naslov teme.

Prema tome - lik i delo Vladimira Putina, tkz "čvrste ruke" Smile

*zašto Rusi ne bi imali ekonomske odnose sa Hrvatskom, ne vidim poentu u toj dilemi Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
I sta sada? Ajde da seremo o Rusiji po ceo dan ili Americi jer nam smeta to sto su nas oni zajebali 41 a ovi jebali od 90 na ovamo...i jedni i drugi su nas sjebali vise puta...idemo repeat history.
Svi su nuzno zlo, ostaje ti samo da biras manje zlo. Danas se sve vrti oko interesa, nema ljubavi, istorije trt mrt...imam interes moze, nemam ko te jebe...cao zdravo / ne bih te vise zadrzavo.
Ova palamudjenja su dojadila vise...hocu Rusa, necu Rusa, hocu Amera, necu Amera...ko lude mare.

Pa, ne bih se slozila da Amerika i Rusija nisu imali nikakav uticaj u tim dogadjajima...
U Drugom svetskom ratu smo zrtvovani da bi se odvukle snage od Rusije i Francuske\Britanije, a ono sto se desilo 1995. je posledica igre moci izmedju Amerike i Rusije...

Sve u svemu... nijedna od ovih drzava nam nije prijatelj, a posebno ne Hrvatska...
Doduse... Mesic je i dobio orden jer je odradio odlican posao... zakucao poslednji klin u kovceg SFRJ... i meni licno to smeta...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
A zasto bi nekome smetala necija saradnja sa Hrvatskom? Ili tebi to bode oci mozda?
I koga jos boli patka sa kim saradjuje Rusija dokle god su dobri za nas?
Tvoje fobija od Rusije poprima ozbiljan oblik, mada sam siguran da bi za malo rubalja konvertovanih u americke dolare prodao bulju.
Ameri, Rusi, Turci, Kurci svi su isti...svi su govna, samo sto su neki veci a neki manji, doduse internet trolovi poput tebe ne pravi razliku jer su placeni da seru...

Slazem se ja sa tobom, delimicno. Interes srbije nije da postane ruska gubernija, interes srbije je ulazak u EU i kasnije u NATO. Ako nista drugo, a ono zbog cinjenice da su sve drzave u okruzenju ili kandidati ili clanice istih organziacija.

Trebalo bi pustiti ovaj narod na još 4 godine pokretne robovlasničke trake i ispiranja mozgova od strane onih koji od nas hoće da naprave okupiranu i kontrolisanu zonu pa im onda dati da čitaju Konuzinova "mešanja" u našu unutrašnju politiku.

Ima jedna narodna "Ja te krstim a ti pr...".

A oni koji su se pisali da nije tema o Putinu samo podsećam da pogledaju naslov teme.

Prema tome - lik i delo Vladimira Putina, tkz "čvrste ruke" Smile

*zašto Rusi ne bi imali ekonomske odnose sa Hrvatskom, ne vidim poentu u toj dilemi Smile

Jeste, spas je u Rusima. Da ne znamo kako tamo zive obicni ljudi, mozda bi ti i poverovali.

A sto se tice Hrvatske, ne radi se samo so ekonomskoj saradnji, nego i o dodeli ordena  Mesicu, to nikako da objasnis.

Citat
Mesic je i dobio orden jer je odradio odlican posao... zakucao poslednji klin u kovceg SFRJ... i meni licno to smeta...

Tako je, ipak je SFRJ pokazala srednji prst rusiji kada su hteli da nas sve stave pod cizmu (braca ovo nikada nisu zaboravila). Kasnije smo videli razliku u zivotu obicnih ljudi na zapadu, u SFRJ i u mordoru, pardon, zemljama Varsavskog sporazuma.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2012, 13:03:43 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Videla sam i prosečnog Amera i prosečnog Rusa. I sjaj i bedu jednih i drugih. I veruj mi, odavno nemam dilemu.

Bolje gubernija nego ekonomsko-mentalni pakao. Na žalost, nema treće opcije.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2012, 13:10:34 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 581 582 584 585 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 13:30:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.