Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:24:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 500 501 503 504 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија и Владимир Путин  (Pročitano 919460 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
Samsung 
Bez uvrede, ali pored vas dvojice, covek izgubi svaku zelju za razgovorom na nekoj temi. Smile

Otegne se stranica na tri kilometra, a isto se ponavlja. Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 22:13:45 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Za sve informacije i primedbe,obratite se dezurnom trolu,Maradicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Za sve informacije i primedbe,obratite se dezurnom trolu,Maradicu.

Vidim, spomenuo je dvojicu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pa,jeste,kad sam dopustio da me uvuces u svoje blesave provokacije i raspravu sa tobom.

Al ne brini(te),to se vise nece desiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Pa,jeste,kad sam dopustio da me uvuces u svoje blesave provokacije i raspravu sa tobom.

Al ne brini(te),to se vise nece desiti.

Bacas peskir  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Srecom, ima pametnih ljudi u Rusiji koji vide u sta srlja Rusija pod Putinom, nisu svi podmitljivi niti se dive Abramovichu ili Putinu u toplesu  Smile

Kako nema dezurnih forumskih baba u crnom da osude ovako nasilje podkupljene policije prema demonstrantima  Smile

A evo sta misli onaj ko nije podmitljiv ili oligarh o Rusiji, znaci, posten gradjanin  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Maradicu,u slucaju da nisi primetio(a zaslepljen svojim kompleksima,verovatno nisi),ja sam do skora bio verovatno jedini clan koji je pokusavao normalno da diskutuje s tobom.Posto si se smucio vecini foruma,te svi ili beze kad vide trola,ili odrzavaju neki minimum komunikacije,cisto da vide koliko si u stanju da izmisljas i trolujes,ili samo lupas kontre i off u beskraj.
Posto sam u medjuvremenu shvatio da ti patis od nekih teskih kompleksa,medju kojima je i potreba da tvoja uvek bude zadnja (pa makar to nemalo veze s temom) i da svakome moras da iskontriras post,kao i to da umisljas da znas sve na svetu najbolje,bolje cak i od ljudi koji su imali direktnog kontakta sa onim o cemu se prica,a kada nemas argumenata,svaku,ali apsolutno svaku jebenu temu svodis na "velika zavera/shapesiftAri"(i slicne druge gluposti koje volis da izmisljas a onda "nabacis" drugima),a onda od nje napravis svoj blog(na kom,naravno,opet ti drzis slovo i moras licno da "potpises" svaki post i obavezno ostavis zadnju rec),odlucio sam da je bolje da ne tracim vreme,nego se lepo distanciram.A ti slobodno misli i pricaj sta oces.I da odustajem,i da znas bolje,pa i izmisljaj na kraju krajeva... ko sto si izmisljao i lagao o meni i mojim iskazima nekoliko puta u zadnjih par postova,pa se pravio blesav kad sam ti trazio da navedes dokaze,odnosno link.Tako da radi sta oces.Ionako vise nikog nije ni briga niti imaju zivaca da se mlate s tobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Pa sto se tice ofovanja i trolovanja ti si naravno ubacio eto i Cehoslovake kako je ok da ih Rusi okupiraju jer su Svabe koristile njihove fabrike. Pa si posle trazio dokaz pa sam okacio tvoj post. Pa si se posle "ispravio" pa rekao "eto ne znam, neobavesten, nemam pojma o Cehoslovacima, bla truc"...  Smile
A sad, kad kod negde padne mala mrlja na Ruse, tu si dezurni da ispoliras Putinov imidz.  Smile
Sto se tice kompleksa i stava, tu nema diskusije, Rusi - 100% Ok, Ameri - 0 bodova, osim ako neki Amer kaze nesto protiv Amerike, onda je on za medalju, a Rus ako kaze protiv Putina, on je naravno izdajnik i treba ga na kolac jer laze. A sad sto je tebi svet crno beli, ne moze ti tu niko pomoci.
Nego, eto, kad se zapletes pa ne znas da odgovoris onda ti je sve trolovanje, laganje, kompleksi i slicno... Kad ponestane argumenata onda se u igru uvlace i japanski pravoslavci u Hirosimi  Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 22:56:42 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Lazes i izmisljas,ko i uvek,jer nije istina da sam rekao da je trebalo da okupiraju Cehoslovacku,niti da nikada nisam kritikovao Rusiju,ili pohvalio Amere.Ali,zbog svog ega,a i lenjosti da pre nego sto odvalis takve gluposti i lazi,proveris u mojim postovima koji su dostupni svima,ti opet tvrdis isto.

Javi se kad prestanes da lazes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Evo, ja prvi odustajem od rasprave...  Smile
Inace nece ostati nista od teme vec cemo razglabati jos par stranica sta je starije, kokoska il jaje
Nego, okaciti nove vesti, kolko se culo, bilo je i danas nekih okupljanja u Moskvi  Smile

IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 500 501 503 504 ... 720
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:24:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.