Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:41:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusi  (Pročitano 16468 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Ajd ti nas nauci... Nismo mi debili kao vi da preko medija kreiramo misljenje... Sto se tice nuklearnog rata, covece sta je tebi? Jesi popio lekove? Ko je to igde spomenuo? Nuklearne bojeve glave su spomenute u kontekstu zastite od amera i drugih divljaka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Kao prvo veca zamlja nikada nece ici protiv svijih interesa radi manje zemlje, ali ipak je Rusija jedina zasluzna sto je Kosovo jos nase. O Jeljcinu mi nemoj pricati, njegova snaga se pokazala kada je izgubio prvi rat u Ceceniji(i nemoj mi samo napisati da nisu).Imao je jednu od najjacih armija na svijetu a pobijedu ga sacica ratnika iz pecine, koliko je uveo reda u drustvo narod nije imao sta da jede, a oligarsi pokrali zemlju.A ti boljsevici jeste da su svasta radili ali su od feudalne rusije 1917. godine stvorili drugu silu svijeta za samo 30 godina, ubjedljivo najveci teret 2 svjetskog rata nosio je SSSR, bili prvaci u kosmickim istrazivanjima, njihov nuklearni reaktor je 20% boljiod Americkog(podatak iznijeli americki nuklearni fizicar), da ne nabrajam dalje.......
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@banjac i nasu su rasturili deset slovenackih batinasa sa bejzbol palicama.
Ne pitas se da li je iko hteo da ratuje? Ko su bili komandanti te armije, koji je bio interes da se ona kompromituje. Sa svim tim problemima se on nosio. I sa votkom.
A tek sa inflacijama, Ameri daju izludjeni 10 milijardi, ovi rokaju inflaciju, za cas tajkunima 5 milijardi.
Pitas se zasto je uspeo ispred Gorbachova? Zato sto je bio protiv boljsevika.
To sto nije za njegovo vreme Rusija dozivela procvat, je drugo. Imaju oni jos da 'cvetaju'.
Imao je protiv sebe Zjuganova, Lebeda, pomalo Zirinovskog, ostatke Sovjetske armije i rastureni kGB. Mene cudi kako je uspeo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ma  u Jugi niko nikoga nije podnosio, a i Sloba je tada mogao poslati vojsku jer Ameri nisu bili za rasturanje drzave ali tada stupa njegova cuvena neodlucnost na scenu i poslije pola godine zapad im prizna nezavisnost. Pa niko i nije ratovao u Ceceniji jer je bio haos, nije bilo novca, reda ,discipline u armiji ali to pokazuje u kakvo je stanje doveo drzavu. Pa on gotovo i da nije nista radio nabolje, pustio je da se drzava pokrade, uzimao kredite da prehrani narod, i pomalio zaradjivao od nafte. Mene cudi kako je Putin uspio da se bori protiv toliko mocnih i bogatih oligarha, covjece pa kako je on kulturno sve to zaustavio i okrenuo drzavu u skroz drugom smjeru to je za Ginisa.Postaje mi idol.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ako neko moze da kaze da je Jeljcin bilo sta dobro uradio za Rusiju onda mora da smo svi mi ludi!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Ako neko moze da kaze da je Jeljcin bilo sta dobro uradio za Rusiju onda mora da smo svi mi ludi!  Smile Smile
Pozitivno je priznati greske.Leci se to pishax.za vas boljsevike, ama bas nista pozitivno. naprotiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Samo mi napisi, da znam, zasto toliko podrzavas Jeljcina,samo par argumenata, kada taj covjek nista pozitivno nije uradio.Kako je on vodio drzavu znam i ja, pa Rusija je 1996 imala 60% manji BND nego 1990 a Bjelorusija 40% jer nije bilo divlje privatizacije tj. pljacke drzavne imovine.Pa ja licno znam ljude koji su tamo isli kao gradjevinari pa mi pricali o privatizaciji:"Dodje komandant iz armije ili sluzbenik KGB-a sa 20-50 naoruzanih ljudi udje u fabriku i "privatizuje" je.I to je sad njegovo, dok god se ne pojavi jaci da otme i normalno njih pobije.Desavalo se da im dodje gazda u sred dana i pusti ih kuci sa posla,jer on mora da nesto sredi oko privatizacije, a ako sutra bude ziv zvace ih da nastave radove." U Rusiji je bio takav haos da je to neopisivo.Zimi umre covjek od hladnoce niko nista.Po 10-15 leseva lezi negdje oko metroa niko da ih skloni.Pogledaj statistike, broj samoubistava, natalitet, konzumiranje alkohola, BND, plate, politicka ubistva, kupljene doktorske disertacije......bilo sta.HAOS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
SkorpiJone,
Jesi mu isao na sahranu da se ljudski isplaces sa Bedzetom Pacolijem i ekipom?  Smile

Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Jul 2007, 00:34:35 od pishax »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Ponavljam za vas boljsevike stvrano los covek.Ali posto ste vi veci Rusi od Rusa, morate znati da Rusi nemaju uopste lose misljenje o njemu.
Mozda ce pitati vas srpke boljsevike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa ja sam bio u odboru koji je primio jednu rusku delegaciju studenata tako da znam ponesto o tome.

A odakle tebi informacije veciti insajderu?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:41:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.