Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 11:29:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusi bi hteli i JAT džabe !  (Pročitano 9809 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E90
Shvati brate-nudili su znatno veće pare od Rusa.Oni su dobili potpuni monopol i za mnogo malo para nego što su nam drugi nudili.U čije ime je to radjeno?U tvoje,moje,svačije ovde.
 Izdaja nacionalnih interesa?Ofcorse.
Smiley 1 Čuo sam još tada,koji ti je djavo... Smile
@Orfanelin i slični kada čuju ili vide Ruse, gotovi su...

Ljudi jer neko od vas posmatra stvari realno ili ste svi seli u svoje rovove i "pljuckate preko nichije zemlje". Hajdmo redom ...
1. "Nudili su znatno vece pare od rusa". Zashta ? Za gasovod koji bi nas snabdevao gasom chiji bi izvor i dalje bila Rusija. To izvini vec imamo, i to je osnovni razlog zashto su i Grchka a SPECIJALNO Italija bile zainteresovane za izgradnju Juznog toka. Da bi se reshile i skinule sa sebe monopol OMV-a i MOL-a na uvoz gasa.

2. "Monopol" ako niste obaveshteni - ja cu vam reci. Srbija i celokupna bivsha teritorija SFRJ se nalaze pod apsolutnim monopolom MOL-a za kupovinu gasa. Shta vishe Grchka "energetski grca" vec vishe decenija poshto je sve planove njenog suvislog snabdevanja energentima "velika gasna petorka EU" torpedovala gde god je stigla (film im je kao i Italijanima pukao kada su ukinuli juzni kraj Nabucca). Kod nas je taj monopol uspostavo, razvio i uchvrstio jedan jedini chovek. Mladjan Dinkic. Samim time pricha da cemo posle potpisivanja sporazuma neko naprasno "dobiti" monopol je pricha za malu decu. VEC neko ima monopol i VEC taj neko radi APSOLUTNO sve da taj monopol zadrzi i uchvrsti.

3. "Nudili su": ono shto je nudjeno je da se Srbija snabdeva sa krakom Nabucca iz Madjarske (a kako zadjih meseci ide tom Nabucc-u- bolje da to prihvatili nismo). Samim time bi se uchvrstio i proshirio monopol MOL-a na ceo region i nastavilo bi se dranje Srbije najskupljim gasom u Evropi (ako niste znali, placamo ga isto kao Italijani, bez obzira shto bi oni trebali od nas da se razlikuju za najmanje 2 tranzitne takse !!!). Pored toga, monopolski polozaj MOL-a ce uzrokovati da izdashne subvencije EU za izgradnju gasnih instalacija u Srbiji nece biti realizovane onako kako to odgovara Srbiji (strateshku pravac BG-NISH pa zatim grananja po ostatku Srbije) nego najverovatnije gomilom malih preskupih "gasovodchica" koje ce Srbija placati ogromne pare - sa malo strateshkog i ekonomskog dobitka, a uz veliki rizik da u nekakvoj buducoj ekonomskoj krizi ti "gasovodchici" budu prvi likvidirani kako bi madjari svoje dupe pokrili i zagrejali. Juzni tok sa svoje strane se krece bash tom transverzalom chime se troshkovi izgradnje nekakvih sekundarnih gasovoda u Srbiji 5-10 puta umanjuju.

4. Ne postoji novac koji MOL i OMV nece dati da taj monopol zadrze. Zashto ? JAKO jednostavno, kupili ni NIS bilo ko drugi, isti ce pocheti da razmishlja trzishno a ne monopolski-koruptivno. Samim time jedna od prvih odluka ce biti izgradnja gasovoda BG-NISH. Ne zato shto nas "voli" nego da bi dobio GOMILU PARA i vezao se na Bugarski gas za koji ze placati 10-15% manje nego kupovinom od MOL-a. A necete verovati, Juzni Tok tu magistralu vec ima kao inherentni deo magistralnog gasovoda !!! Samim time 2, 3, 5 milijardi za NIS ? MOL-u je to NAJMANJI problem. Vratice ih za manje od 10 godina i drati nas josh najmanje 20. Ili ce nam dici cenu gasa i vratiti ih za manje od 5.

5. Nazalost nije sve tako "belo" (chak je "crnog" mnogo vishe). Pregovore "u ime nas" vode ljudi koji su sa korupcijom na "dje si ba". Samim time za par sharenih perli (a kad je ugovor 3-5 milijadi eura - 5 -10 miliona su zaista sharene perle) nashe vrle vlasti su raspolozene da nas prodaju i rezbucaju. Shto je najgore, niko od njih i ne razmishlja da bude sistematski korumpiran (znachi da dobija 1-2 miliona godishnje za period od 40 godina) njih samo i jedino interesuje 5-10 miliona odmah. To naravno dosta govori o njihovoj pameti, inteligenciji i patriotizmu (specijalno o poslednjem). Na taj nachin Dinkili brani pravo MOL-a da bude vishedecenijski monopolista na balkanskom trzishtu sa istim zarom kojim ce Koshtunac da brani pravo Rusa da nama diktiraju uslove prodaje (shto oni kako pojavno tako u sushtini i ne rade, samo je on to tako u svom bolesnom mozgu shvatio i "prostom sorabskom narodu" interpretirao. Ali o tome cu vas gnjaviti neki drugi put, kad budem imao malo vishe vremena, za sada ko je nenormalan da kao svoju inicijalnu ponudu daje ono shto je minimum na shta je spreman da pristane ? Tako se ni za povrce na kvantashu ne cenka a kamoli za strateshku investiciju (za to kako se pregovara, i od Gasprom-a dobijaju dobri uslovi, pogledati pod Bugarska, Madjarska, Tadzekistan i Turkmenistan).

6. @taxtex. Da ti direktno odgovorim. Zamisli ovakakv razgovor. Ja tebi kazem "3 milijarde za NIS" . Da li je to za tebe "do jaja cifra" jel da ? A shta ako ti kazem da cu tih istih 3 milijarde ja tebi uzeti nazad na tranzitnim taksama za manje od 5 godina  i da cu nastaviti da ti ih uzimama josh NAJMANJE 30 (koliko glase najkonzervativnije procene zaliha kaspijskog gasa)? O tome da mogu da te gasim kad mi prigusti - da ne detaljishem.
Sa druge strane 500 miliona eura i nije neka cifra - zar ne ? Ali shta ako ti kazem da te u tom sluchaju:
- gas koshta isto koliko "na izvoru" (tvoja tranzitna taksa se ponishtava sa onom Bugraske - a i u istom ste projektu pa nije da se necete dogovoriti).
- TI zaradjujesh od svakog kubnog metra gasa koji gasovodom prodje preko tvoje teritorije (i to pazi kao drzavna tranzitna taksa, NIS i 49% profita od vlasnichkog udela na stranu i kao profit preko tog)
- ajde shto zaradjujesh, nego za 8 godina si na istoj cifri kao shto si bio da si NIS prodao za 3 milijarde, a taj profit cesh da cuclash josh NAJMANJE 30, koliko (da li znate shta cu da kazem ?) glase najkonzervativnije procene zaliha kaspijskog gasa  Smile
- nalazish se na "zili kucavici" snabdevanja EU kaspijskim gasom. Neko raspolozen za bombardovanje ? Ja mislim da ce malo njih posle toga biti.
- NAJBITNIJE nije da ce neko da digne u vazduh gasovode prema Madjarskoj, Hrvatskoj itd. Ako ti se ne svidi cena - kupish od nekog drugog !!!

A sad da se vratimo na konkretan problem. JAT. Da li je neko od vas upoznat sa realnim stanjem u JAT-u ? Sa avionima koji pripadaju muzeju a ne modernim avio koridorima ? Sa navigacionom opremom sa kojom nemaju pravo da lete u jako veliki broj zemalja ? Sa gargatuanskom administracijom i pratecim sluzbama koje poshten posao videli nisu 5-10 godina (a i dalje se uredno vode na platnim spiskovima) ? Sa "malim od zaovinog pashenoga" koji prima 2000 eura mesechno kao "ekonomski savetnik" a istu poziciju je dobio zato i samo zato shto je pre 5 godina jat bio SPO prcija ?
kad malo pogledate te podatke, sve preko 10 miliona je namenski bezobrazluk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ма ја би им дао џабе, Русија је то заслужила.
Bolje Kubi, i oni su rekli ne Kosovu a ionako nemaju mnogo para  Smile
Uostalom, ja bih ionako Rusima dao celu Srbiju, zasluzili su a meni ni iz dzepa ni u dzep, ionako se citava drzava drzi kao i JAT
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 14:54:57 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@gslavic
hvala na pomoci druze Smile Smile

samo si strucno objasnio ono sto sam ja rekao Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Орф је нацртао а Гсл је још и обојио... има ли далтониста?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Орф је нацртао а Гсл је још и обојио... има ли далтониста?  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
S obzirom da su ovi dali amerikancima zemlju da naprave "bondsteal", a nisu im nista naplatili. Bilo bi dobro da prodamo Rusima jat, i da ix teramo da naprave bazu preko puta americke.
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nek naprave par baza u blizini pa kad krene vatromet u centru si, ne propustas nista kad se pocnu ovi iz bondstila i ruske baze gadjati kojecime  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Nek im daju jat da nadlecu bonstil
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Хвала гславиц...
Такси, мораш много више да читаш и пратиш неке ствари да би тако доносио закључке...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Shvati brate-nudili su znatno veće pare od Rusa.Oni su dobili potpuni monopol i za mnogo malo para nego što su nam drugi nudili.U čije ime je to radjeno?U tvoje,moje,svačije ovde.
 Izdaja nacionalnih interesa?Ofcorse.
Smiley 1 Čuo sam još tada,koji ti je djavo... Smile
@Orfanelin i slični kada čuju ili vide Ruse, gotovi su...

Ljudi jer neko od vas posmatra stvari realno ili ste svi seli u svoje rovove i "pljuckate preko nichije zemlje". Hajdmo redom ...
1. "Nudili su znatno vece pare od rusa". Zashta ? Za gasovod koji bi nas snabdevao gasom chiji bi izvor i dalje bila Rusija. To izvini vec imamo, i to je osnovni razlog zashto su i Grchka a SPECIJALNO Italija bile zainteresovane za izgradnju Juznog toka. Da bi se reshile i skinule sa sebe monopol OMV-a i MOL-a na uvoz gasa.

2. "Monopol" ako niste obaveshteni - ja cu vam reci. Srbija i celokupna bivsha teritorija SFRJ se nalaze pod apsolutnim monopolom MOL-a za kupovinu gasa. Shta vishe Grchka "energetski grca" vec vishe decenija poshto je sve planove njenog suvislog snabdevanja energentima "velika gasna petorka EU" torpedovala gde god je stigla (film im je kao i Italijanima pukao kada su ukinuli juzni kraj Nabucca). Kod nas je taj monopol uspostavo, razvio i uchvrstio jedan jedini chovek. Mladjan Dinkic. Samim time pricha da cemo posle potpisivanja sporazuma neko naprasno "dobiti" monopol je pricha za malu decu. VEC neko ima monopol i VEC taj neko radi APSOLUTNO sve da taj monopol zadrzi i uchvrsti.

3. "Nudili su": ono shto je nudjeno je da se Srbija snabdeva sa krakom Nabucca iz Madjarske (a kako zadjih meseci ide tom Nabucc-u- bolje da to prihvatili nismo). Samim time bi se uchvrstio i proshirio monopol MOL-a na ceo region i nastavilo bi se dranje Srbije najskupljim gasom u Evropi (ako niste znali, placamo ga isto kao Italijani, bez obzira shto bi oni trebali od nas da se razlikuju za najmanje 2 tranzitne takse !!!). Pored toga, monopolski polozaj MOL-a ce uzrokovati da izdashne subvencije EU za izgradnju gasnih instalacija u Srbiji nece biti realizovane onako kako to odgovara Srbiji (strateshku pravac BG-NISH pa zatim grananja po ostatku Srbije) nego najverovatnije gomilom malih preskupih "gasovodchica" koje ce Srbija placati ogromne pare - sa malo strateshkog i ekonomskog dobitka, a uz veliki rizik da u nekakvoj buducoj ekonomskoj krizi ti "gasovodchici" budu prvi likvidirani kako bi madjari svoje dupe pokrili i zagrejali. Juzni tok sa svoje strane se krece bash tom transverzalom chime se troshkovi izgradnje nekakvih sekundarnih gasovoda u Srbiji 5-10 puta umanjuju.

4. Ne postoji novac koji MOL i OMV nece dati da taj monopol zadrze. Zashto ? JAKO jednostavno, kupili ni NIS bilo ko drugi, isti ce pocheti da razmishlja trzishno a ne monopolski-koruptivno. Samim time jedna od prvih odluka ce biti izgradnja gasovoda BG-NISH. Ne zato shto nas "voli" nego da bi dobio GOMILU PARA i vezao se na Bugarski gas za koji ze placati 10-15% manje nego kupovinom od MOL-a. A necete verovati, Juzni Tok tu magistralu vec ima kao inherentni deo magistralnog gasovoda !!! Samim time 2, 3, 5 milijardi za NIS ? MOL-u je to NAJMANJI problem. Vratice ih za manje od 10 godina i drati nas josh najmanje 20. Ili ce nam dici cenu gasa i vratiti ih za manje od 5.

5. Nazalost nije sve tako "belo" (chak je "crnog" mnogo vishe). Pregovore "u ime nas" vode ljudi koji su sa korupcijom na "dje si ba". Samim time za par sharenih perli (a kad je ugovor 3-5 milijadi eura - 5 -10 miliona su zaista sharene perle) nashe vrle vlasti su raspolozene da nas prodaju i rezbucaju. Shto je najgore, niko od njih i ne razmishlja da bude sistematski korumpiran (znachi da dobija 1-2 miliona godishnje za period od 40 godina) njih samo i jedino interesuje 5-10 miliona odmah. To naravno dosta govori o njihovoj pameti, inteligenciji i patriotizmu (specijalno o poslednjem). Na taj nachin Dinkili brani pravo MOL-a da bude vishedecenijski monopolista na balkanskom trzishtu sa istim zarom kojim ce Koshtunac da brani pravo Rusa da nama diktiraju uslove prodaje (shto oni kako pojavno tako u sushtini i ne rade, samo je on to tako u svom bolesnom mozgu shvatio i "prostom sorabskom narodu" interpretirao. Ali o tome cu vas gnjaviti neki drugi put, kad budem imao malo vishe vremena, za sada ko je nenormalan da kao svoju inicijalnu ponudu daje ono shto je minimum na shta je spreman da pristane ? Tako se ni za povrce na kvantashu ne cenka a kamoli za strateshku investiciju (za to kako se pregovara, i od Gasprom-a dobijaju dobri uslovi, pogledati pod Bugarska, Madjarska, Tadzekistan i Turkmenistan).

6. @taxtex. Da ti direktno odgovorim. Zamisli ovakakv razgovor. Ja tebi kazem "3 milijarde za NIS" . Da li je to za tebe "do jaja cifra" jel da ? A shta ako ti kazem da cu tih istih 3 milijarde ja tebi uzeti nazad na tranzitnim taksama za manje od 5 godina  i da cu nastaviti da ti ih uzimama josh NAJMANJE 30 (koliko glase najkonzervativnije procene zaliha kaspijskog gasa)? O tome da mogu da te gasim kad mi prigusti - da ne detaljishem.
Sa druge strane 500 miliona eura i nije neka cifra - zar ne ? Ali shta ako ti kazem da te u tom sluchaju:
- gas koshta isto koliko "na izvoru" (tvoja tranzitna taksa se ponishtava sa onom Bugraske - a i u istom ste projektu pa nije da se necete dogovoriti).
- TI zaradjujesh od svakog kubnog metra gasa koji gasovodom prodje preko tvoje teritorije (i to pazi kao drzavna tranzitna taksa, NIS i 49% profita od vlasnichkog udela na stranu i kao profit preko tog)
- ajde shto zaradjujesh, nego za 8 godina si na istoj cifri kao shto si bio da si NIS prodao za 3 milijarde, a taj profit cesh da cuclash josh NAJMANJE 30, koliko (da li znate shta cu da kazem ?) glase najkonzervativnije procene zaliha kaspijskog gasa  Smile
- nalazish se na "zili kucavici" snabdevanja EU kaspijskim gasom. Neko raspolozen za bombardovanje ? Ja mislim da ce malo njih posle toga biti.
- NAJBITNIJE nije da ce neko da digne u vazduh gasovode prema Madjarskoj, Hrvatskoj itd. Ako ti se ne svidi cena - kupish od nekog drugog !!!

A sad da se vratimo na konkretan problem. JAT. Da li je neko od vas upoznat sa realnim stanjem u JAT-u ? Sa avionima koji pripadaju muzeju a ne modernim avio koridorima ? Sa navigacionom opremom sa kojom nemaju pravo da lete u jako veliki broj zemalja ? Sa gargatuanskom administracijom i pratecim sluzbama koje poshten posao videli nisu 5-10 godina (a i dalje se uredno vode na platnim spiskovima) ? Sa "malim od zaovinog pashenoga" koji prima 2000 eura mesechno kao "ekonomski savetnik" a istu poziciju je dobio zato i samo zato shto je pre 5 godina jat bio SPO prcija ?
kad malo pogledate te podatke, sve preko 10 miliona je namenski bezobrazluk.

Nije tačno da avioni JATa imaju zastarelu navigacijsku opremu pa ne mogu da sleću na mnoge aerodrome ili u pojedine države.

Naši boinzi 737-300 i 737-400 jesu vremešni, ali su to dobri i pouzdani avioni. Navigaciona oprema im je u skladu sa međunarodnim i evropskim vazduhoplovnim standardima koje propisuje međunarodna i evropska vazduhoplovna asocijacija (IATA i AEA). JAT je član oba udruženja i itekako leti iznad Britanije, Francuske, Belgije, Austrije, Nemačke itd.

« Poslednja izmena: 04. Avg 2008, 16:51:24 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 11:29:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.