Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukometna tragedija politicka pozadina i velika prasina!  (Pročitano 12303 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
evo malo informacija oko ubistva onog momka iz kraljeva ,poshto je o tome zakljuchana tema :

-----------------------------

КРАЉЕВО –Јуче је сахрањен млади Србин Марко Симеуновић (18) кога су пре три дана убила двојица Цигана. Сахрани је присуствовало око 1500 људи и Краљево не памти тужнију сахрану. Огорчење народа је било велико јер је сахрану надгледало више полицајаца у цивилу, и град је надлетао хеликоптер.

Како наши извори сазнају расне тензије у граду расту, а јуче се у самом Краљеву није на улици могао приметити ни један Циганин.

Да подсетимо осамнаестогодишњи Србин из Краљева Марко Симеуновић нападнут је од стране двојице Цигана и убијен ножем у ноћи између 7. и 8.фебруара.
Према полицијским наводима, нападачи су се удаљили после туче а Марко С. је возилом хитне помоћи пребачен у Здравствени центар Студеница где је после покушаја реанимације преминуо.

Тридесетак минута касније полиција је пронашла осумњичене Цигане С. В. и Лазара Ђ. и привела их истражном судији Окружног суда у Краљеву. Један од њих је пуштен да се брани а слободе.

-------------------------------------------

inache J-92 je odmah pochela da pushta priche o navodnoj "ugrozenosti"  Smile Smiley 1 roma , sve u stilu da su ona dvojica ubica u stvari "zrtve socijalnih okolnosti"  Smiley 1 i sl ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Па наравно да су жртве социјалних околности. Да се држава сетила и на време им купила залихе сокова, онда не би имали потребе да због тога убију то дете. Smile

Држава је крива, јер не брине довољно о угроженим циганштурама. Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 17:20:47 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Расне тензије расту? Шта, сад треба разуларена руља да упадне у прву циган-малу и да побије и спали све на шта наиђе, зато што су два кретена убила недужног момка?
Или је то ипак пуста жеља писца тих редова?

Који ти је извор?

А У-92 нећу ни да коментаришем. Такав став и такви коментари и доводе до беломедведисања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Шта, сад треба разуларена руља да упадне у прву циган-малу и да побије и спали све на шта наиђе, зато што су два кретена убила недужног момка?

za tebe su srbi koji brane svoju decu "razularena rulja" , a romi su uvek "jadne zrtve" ...  Smile   ovog puta sam zaista ostao bez komentara ...  Smiley 1 Smiley 1 ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Како ти изврћеш речено...
По теби је, дакле, у реду утаманити СВЕ Цигане само зато што су два припадника њиховог народа убила Србина? Притом, народносно опредељење нема везе са злочином, нити је пракса у Цигана да кољу Србе само зато што су Срби. Та два кретена, који би вероватно изболи и Циганина, треба да се казне. Ово што ти радиш је чисто хушкање на погром. Тиме оправдаваш да сутра покољу оно мало Срба у Хрватској из освете што је Србин јебао Хрватицу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Na sve ovo sam mislio kada sam i otvorio temu... Drago mi je da je mnogo ljudi shvatilo kakva opasnost preti od Roma koji se vade na to da su ugrozeni i maltretirani..... Madjari i Rumuni na znaju sta ce sa njima.....
Mi smo na dobrom putu da im se pridruzimo.
Nisam za paljenje romskih naselja, ali sam za to da im se ne da nista samo zato jer su Romi. Nek rade, nek misle, a ne samo da se razmnozavaju.....
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
BlackBerry Torch
Problem Roma treba rijesiti na isti nacin na koji su ga druge pravne drzave rjesile.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
На пример, Индија.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Mislim da bi lideri partije Roma i lokalni Romi sad morali da organizuju protest protiv sopstvenih nasilnika i kriminalaca. I da onio sami započnui program protiv nasilja među Romima. To je jedino razumno i to jedino može da spreči eskalaciju sukoba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC 
Citat
А У-92 нећу ни да коментаришем. Такав став и такви коментари и доводе до беломедведисања.

Ajde napisi koji mediji ces da komentarises pa da i mi ostali znamo da gledamo tu televiziju. Da nije mozda Pink, Fox, Rts, ..... daj kazi molim te da znamo sta da gledamo, pa da komentarisemo onda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.