Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukometna tragedija politicka pozadina i velika prasina!  (Pročitano 12336 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U ovoj državi su cigani privilegovani, a srbi su diskrimisani u odnosu na njih. Zašto oni imaju pravo da dobiju više novca pri otvaranju privatne firme od drugih-znači, oni su privilegovani. U Beogradu ima na hiljade ljudi koji su radni vek proveli radeći u firmama, često sa malim platama, bez stana ali plaćali kiriju kao podstanarii i sve ostale komunakije iako nisu imali svoj stan, plačali poreze i doprinose državi, i na kraju otišli u penziju bez stana. Ima ih koji su uspeli nekako pred kraj svog radnog veka da naprave neku kuću, ali država ih sačeka iza ćoška i preti rušenjem, distribucija kao država u državi neće da priključi struju. Svi traže neki reket, pravdajući zakonskim formama koje sprečavaju građanina da gradi svoju kuću na svom zemljištu, a ne ispod gazele,a ovi navodni službenici mogu da zaobiđu te propise i da im srede papire. Pitam se šta da srede ako su ljudi u zakonskom roku predali zahteve za legalizaciju, a država godinama ne rešava ništa. Opštine jednostavno ne izdaju dozvole za gradnju, ali i ne brane gradnju, ali zato državni službenici reketiraju građane. Pored svegatoga država velikodušno tuđim parama nudi da zbrine cigane, koji su došli ko zna odakle.  Isto se dešavalo i sa šiptarima na Kosovu kada su šiptari masovno dolazili iz Albanije a država im pomagala. Bojim se da se isto ne desi i sa ciganima, pa da nam usledi još jedno bombardovanje. Rešenje postoji, jednostavno: ko nema ličnu kartu i nije upisan u matične knjige rođenih odvesti do nekog graničnog prelaza koji izaberu i gotovo.Zašto ja kao Srbin ako bih bio zatečen bez lične karte bio sproveden u ćorku, a ciganin kada nema nikakva dokumenta dobije stan? Ko je tu diskrimisan? Prosjačenje je zakonom zabranjeno, ali oni javno prose , čak i iza leđa policajaca. Zašto policija ne primenjuje zakon i ne reaguje po zakonu? Dli se na cigane ne odnosi taj zakon?
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Prvi put sam cuo ovde na forumu da je decko u Kraljevu, nek mu je laka zemlja, ubijen od strane Roma. Nigde to nisam do sada procitao. Izgleda da je stvarno zataskavano, mada ne znam da li i ovde na ovom forumu. Znaci i mi smo poceli da se ponasamo kao Madjari.... Oseca se dah EU... Tu smo, ali ne po platama i beloj sengen listi nego po pozitivnoj diskriminaciji, jednostranoj primeni sporazuma, gey paradama....
Ipak sam bio u pravu kada sam postavio ovu temu mnogo toga iz Madjarske se moze odslikati na nasu situaciju....
Inace sam juce cuo na TV-u demantij Sesumovog oca o natpisima iz rumunske stampe o osveti koja se sprema od strane njegovih prijatelja........
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Citat
ali to je zatashkavano , chak i ovde na forumu
Gde i kada ??

zakljuchana tema na crnoj hronici , brisani komentari na stalnoj temi (sticky) koja se bavi ovakvim dogadjajijima ...  Smile ... uostalom nije prvi put .....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Месершмите,

нико не оспорава да су Цигани у Србији позитивно дискриминисани, али из твојих, и још понечијих, речи избија мржња. да ли би слично писао и слично говорио о Србима да Срби убију Циганина само зато што је Циганин? А знам бар за два таква случаја. У једном је жртва била циганско дете, а у другом су грешком човека претукли насмрт само зато што су мислили да је Циганин.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
У једном је жртва била циганско дете, а у другом су грешком човека претукли насмрт само зато што су мислили да је Циганин.

koja to dva sluchaja ?  za tog jednog ubijenog dechaka pishe se vec preko 10 godina  Smile Smile

a da podsetim : samo proshle godine su romi silovali nekoliko srpskih devojaka i devojchica , opljachali vishe desetina srpskih staraca , ubili nekoliko srba (ja znam za 5 ) ....

da li ce i njima boris tadic podizati spomen ploche ? ili cemo postati kao u americi : kad belac ubije crnca to je nacionalni skandal , kad crnci ubiju godishnje vishe hiljada belaca i siluju desetine hiljada belih zena - to je statistika ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E
I njima će država da poklanja stanove od parra poreskih obveznika Srbije.Kako se samo bahato ponašaju u Beogradu u zadnje vreme, nemože čovek mirno da prođe ulicom od njih. Naročito po centru grada, i autobuskim stnicama, vuku ljude za rukav i traže pare. LJute se kda im neko neda. Šutiraju reklamne panoe na stanicama, čak šutiraju nogama u vrata autobusa, izazivaju vozače, ulaze u prodavnice i maltretiraju prodavačice. U gradskom prevozu nekupuju karte, niti im kontrola traži karte.  Moraćemo mi Srbi da tražimo ista prava kao cigani, jer smo mi Srbi diskrimisani u odnosu na njih.
a onda ce te stanove da prodaju za neke smesne pare i opet se vrate u karton city, to je slucaj bio u Nisu i ne samo to ti ljudi bre vole da zive u kartonima i blatu sta vam je Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Месершмите,

Наравно да друштво не треба да иде у том правцу. Али, само ми реци (без обзира што је то било пре дванаест година), да ли исти гнев осећаш и у том случају? Иначе, постоје суштинске разлике: тај клинац је убијен само зато што је Циганин, а момак у Краљеву није убијен само зато што је Србин, већ из очигледне обести и бахатости. И убицу бих стрељао, без обзира на године и народносну припадност. Цигани силују Српкиње. Силују, силују и Циганке. И докле год се за такав злочин буде добијала симболична казна, неко ће се одважити на силовање. Или мислиш да је на делу циганска завера против Срба?

Доминик,

забрани им се располагање имовином на 50 година, а посебан инспектор проверава стање унутрашњости стана неколико пута годишње.  Ко разори стан - три месеца да врати стан у првобитно стање, или марш напоље. Као да су подстанари у туђем стану. И то се унесе у уговор о коришћењу. Такође, проверавати да ли деца дотичне породице иду редовно у школу. Мада ни ја не видим зашто би Циганин имао веће право на стан од неког Срина избеглице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Alo bre ljudi odakle toliko negativnosti i mrznje prema Romima sta vam je jeste 100% sigurni da su ovi likovi Romi a i da jesu u pitanju je neka stoka koja ce da lezi sto se mene tice za ovakve slucajeve ja bih uveo smrtnu kaznu , zapravao vratio bih je ponovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
Pa, madjarski mediji su preneli vest da su u pitanju clanovi romske bande koja se bavi reketiranjem, ukljucujuci i lokal u kome su se sportisti nalazili...
Zatim su i sami Madjari po raznim sajtovima potvrdili da je to veliki problem kod njih...

A ja nesto ne mislim da su ovi nasi nacisti ista bolji od svoje "lovine"...

Inace, ja se nerviram zbog nase trule socijalne politike gde pare vecine idu u ruke dela manjine....

Mislim da cu na sledecem popisu da se izjasnim kao Dzedaj... mozda dobijem neke pare na lepe oci i ugrozenost...
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 17:42:50 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Ма не вреди с њима. Чуо сам да су негде одбили да се преселе у станове, јер нису добили право располагања.

Панини они и нису за боље, од грађана другог реда. Ма какав други ред уствари, педесет пети је најбољи за њих.

Схваташ ли колики проблем тек могу постати, кад их држава узме у заштиту на уштрб других цивилизованих и нормалних људи? То ће се и код нас десити, немој се заваравати.

Еј бре, па они (румунски ганфери) су малтене најзаслужнији за победу деснице у Италији. За свега две-три године од уласка Румуније у ЕУ су толико преплавили земљу и толико злочина направили да су довели народ до тога да тражи војску на улицама. У Риму је након неколико деценија на место градоначелника дошао десничар.

Све ће се то и овде дешавати. Све више разбојништава, пљачки, силовања, убистава. То је њима у крви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.