Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukometna tragedija politicka pozadina i velika prasina!  (Pročitano 12346 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E
Ja sam o tome nekoliko puta pisao moj deda je radio 45 gdina, cale 30 godina, keva 32 godine, toliko imaju upisanog radnog staza znaci 300 godine Smile i niko nikad im nije ponudio stan niti ih je pitao da li im sta treba sve su sami zaradjivali sada i ja tako radim sve sami zaradjujemo sami pravimo sami gradimo sami gladujemo nikad niko nam nista nije pomogao(mislim na dzavu), mi smo prosecna Srbska porodica ljudi radnicke klase, zasto bi njima(ciganima) bilo ko u bilo cemu pomagao? jel im neko brani da se skoluju imaju sva prava kao i ja u cemu je problem? ne placaju nikad nista ni struju ni vodu ni porez ni komunalije ni osiguranje ne rade nigde nece da se skoluju i obrazuju samo kukaju za socijalnu pomoc, ne razumem zasto bi im drzava pomogla?

...jedna bitna stvar ne vidim kakve veze oni imaju sa temom novine mogu bilo sta da napisu Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Иначе, постоје суштинске разлике: тај клинац је убијен само зато што је Циганин, а момак у Краљеву није убијен само зато што је Србин,

otkud ti znash shta je bilo u glavi ubice ? da li bi tebi bila uteha da ti neko ubije (ne daj boze naravno) nekog bliskog pa da kaze da to nije zato shto je srbin ,nego eto - zatekao se tu ?  Smile

mi mozemo da zakljuchimo samo jedno : romi su sve vishe i vishe agresivniji shto im se vishe i vishe daje  Smile Smile

vec danas po zvanichnoj statistici koriste preko 50% socijalne pomoci , koriste sve vrste drzavnih benificija ,a izbegavaju placanje bilo kakvih dazbina - od autobuske karte do poreza na imovinu -a sve je manje i manje onih koji su sirotinja. chest je sluchaj da npr oni koji prose na ulici imaju vishe novca od onih koji milostinju daju ...

najvishe zabrinjava to shto drzava (odnosno judeo-liberalna vlast ove zemlje) konstantno podstiche razmnozavanje roma a istovremeno onemogucava srbe. ko je od vas chuo da je neki mlad srbin dobio kredit da bi se zaposlio i osnobao porodicu ? a romi konstantno dobijaju kredite i za kuce  , i besplatne stanove i posao - na rachun srba.

treba napomenuti i 150 000 (negde se pominje i cifra od 200 000) roma koji iz cele EU treba da stignu u srbiju . velika vecina njih nikad nisu ni bili ovde , ili su otishli pre 20 godina - a ipak to predstavlja uslov da mi nastavimo "evropske integracije" . u stvari , mi postajemo evropsko djubrishte - tim tempom srbi ce u srbiji bez kosova  Smile za 50 godina postati manjina .

poslednji je cas da uradimo neshto da bi i mi i nasha deca i unuci imali svoju nacionalnu drzavu - srbija ne moze da opstane ako u njoj ne bude bilo srba .

P.S

slike napadacha iz rumunije ,poshto ste trazili

« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 17:49:55 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Немој да погрешно постављаш ствари. Мали Циганин је доказано убијен зато што је био Циганин. У Краљеву се десила друга ствар.

Твој закључак о агресивности Цигана има смисла, јер им се пружа прилика да се осећају као бели медведи, и да могу да раде шта хоће. Али, то није њихов проблем, већ проблем државе која им допушта да имају већа права него други грађани.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Све ће се то и овде дешавати. Све више разбојништава, пљачки, силовања, убистава. То је њима у крви.

CEkajte ljudi pa ne zive Romi od juce ovde tu su sa nama stotinama godina , pa sjecate se prica i filmovi su snimani na tu temu njihovih kriminalaca za vrijeme bivse Juge koji su krali, otimali djecu i slali ih u Italiju pa mislim nije da nismo znali da postoje bande i to Romske ali ponavljam nisu one ni po cemu razlicite od drugih jednostavno to je  banda a prema banditima se postupa po zakonu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Да живе овде стотинама година, а дошли су заједно са Турцима, а свакако им није био једин задатак да свирају беговима по слављима. Требало их је заједно с Турцима и отерати.

Што се продаје деце тиче, то ми ни најмање не занима док год су у питању њихова деца. Уосталом та чињеница да рођену децу продају довољно говори о каквој се ту багри ради.

Народ мора бити свестан да је ово тек почетак. Према том споразуму о реадмисији, који су ови говнари на власти потписали, само да би насрали народу, како смо корак ближе ЕУ, ми заиста трабамо примити између 100 и 200 хиљада Цигана и Шиптара. Најгоре од свега је што су они скоро сви пореклом са Косова, а нама ће их увалити. Ми већ сад према неким проценама имамо око пола милиона Цигана. Само рачунајте. Стиже тих 100-200 хиљада, па кад добију још већу здравствену заштиту и не буде им на просечно рођених шесторо гамади једно умрло, а притом нама и даље долазе Цигани из Румуније, Бугарксе, Косова. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Изгласа се закон да се сви морају вратити у последње забележено место боравка. Ако то не постоји, онда у место рођења.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
 ne samo izbeglice i ne samo srbina,nego bilo kog drugog ko je ovde rodjen i gradjanin je ove zemlje(naravno vecina su srbi (i tako treba i da ostane))
krajem 90.god. u novom sadu ispred dal`jugo-alata ili jugo-denta...nisam 100% siguran (firma su jedne pored druge na futoskom putu)covek koji je radio u jednoj od te dve firme je ostao bez posla u istoj(razlog,propadanje firme...tranzicija...) ,nije bio u mogucnosti placati otkupninu za stan,izbacen je iz stana.
sa porodicom(zenom  i dva mala deteta) je ziveo ispred/sa strane.samog ulaza u firmu ,napolju... tri godine tako,tri zime , u satoru oblozenim najlonom i kartonima...
kao bivse zaposleno lice...doprimosi ,porezi...za sta?! od njega i slicnih njemu za `ispod gazele` ?!

neko je spomenuo da u novom sadu u mornarickoj zoni u cucavcu zivi visi cin vojnika s svojom porodicom.
bila je jos jedna slicna situacija za koju znam,cetvroclana porodica je zivela u maloj biciklani jedne zgrade,muskarac je bio vojno lice,bio je i na kosovu dole,naravno placao je porez bla bla branio zemlju , za sta?! za slucaj `ispod gazele`

pored svih povlastica i benificija koje su cigani imali u zdravstvu,skolstvu ...(za koje se slazem da trebaju imati,kao i svaki drugi drzavljanin srbije koji to sebi ne moze tek tako lako priustiti) sad su mesto `sake` uzeli celu `ruku`
ali tu `ruku` nisu oteli nego dobili ! i to se radi non stop. svaka vlada i svaka opozicija od njih pravi bele medvede .
svaka ta vlada i opozicija kupi politicke poene na tome,kako bi se dodvorila nekim organizcijama i gradjanima srbije kao humana i odgovorna vlada ,i naravno dodvorila EU

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
Citat
svaki drugi drzavljanin srbije

Mislim da je tu i problem...
Drzavljanin Srbije...
Drzavljanstvo obuhvata niz prava, ali obaveza koje odredjeno lice ima prema drzavi...

Inace, tih potresnih prica ima previse da bi se pare olako trosile na pogresne stvari...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat

Drzavljanin Srbije...
Drzavljanstvo obuhvata niz prava, ali obaveza koje odredjeno lice ima prema drzavi...
Citat

Drzavljanin Srbije...

Inace, tih potresnih prica ima previse da bi se pare olako trosile na pogresne stvari...

pa da ,upravo se na takve stvari i trosi...
 eto dosli smo u paradoksalnu situaciju da od ljudi koji su ugrozavali smedje i crne medvede,pravimo bele medvede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Posredno sam cuo da su rumunski mediji su veceras lansirali 2 informacije:

1. Sesum ostao bez oka!??!????! Smile Smile Smile
2. Da su napadaca na slobodi zapravo prvi nasli "momci" iz Srbije....!??!?
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.