2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 188
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukometna reprezentacija Srbije  (Pročitano 281038 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Ilić: Cilj je sedmo mesto

Snažni levi bek Srbije Momir Ilić nada se da "olrovi" mogu do sedmog mesta na Svetskom prvenstvu.

Rukometaši Srbije u četvrtak putuju na Mundijal, koji će se od 13. do 30. januara održati u Švedskoj. Za razliku od prethodnih takmičenja, učenici Veselina Vukovića ovaj put ne obećavaju "kule i gradove". Kažu da od njih nacija može da očekuje da će na terenu da ostave srce, pa ako to bude bilo dovoljno za neki veći rezultat, onda on neće izostati.

"Raspoloženje je super, mislim da je atmosfera na jednom zavidnom nivou. Igramo dobro, treniramo i za sada sve dobro funkcioniše. Međutim, to ne mora ništa da znači, jedno su prijateljske utakmice, a drugo je Svetsko prvenstvo", počeo je Momir Ilić.

Levi bek Srbije se nada dobrom rezultatu.

"Kao sportista idem u svakoj utakmici na pobedu i mislim da bi to trebalo da nam bude cilj. Da svaki meč odigramo maksimalno borbeno, da damo sve od sebe, pa na kraju ako protivnici budu bili bolji da im pružimo ruku i čestitamo."

Navikao je Ilić da sa Kilom osvaja titule gde god se takmičio. Sa "olovima" je malo drugačije. Medalju na velikim takmičenjima čekamo punih deset godina.

"Teško je pričati o ciljevima. S druge strane nije u redu da se ode na Svetsko prvenstvo bez cilja. Moramo da zacrtamo jedan cilj, a to je po meni sedmo mesto, koje bi nam dobro došlo pred Evropsko prventsvo 2012. u Srbiji."

Srbija je u dve utakmice u grupi favorit - protiv Alžira i Australije. Ulogu autsajdera imaće protiv Danske i Hrvatske, dok će se sa Rumunijom boriti za prolaz.

"Imamo dobar raspored. Slede dve malo lakše utakmice sa Alžirom i Australijom, koje će nam poslužiti da se još bolje uigramo da bi protiv Danske i Hrvatske odigrali što bolje. Nismo favoriti, ali je sve moguće", zaključio je Ilić.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
Pa to je realnost
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
RUKOMET (SP): Kvalitetniji smo od Alžira

Reprezentacija Srbije doputovala je u Malme, gde će igrati neke utakmice prve faze Svetskog prvenstva. U petak (20.45) protiv Alžira.

Ako postoji stvar na koju "orlovi" ne mogu da se požale, to je raspored na startu takmičenja.

Imaće priliku da uhvate pobednički ritam u susretima sa najslabijim ekipama u B grupi, a to su Alžir i Australija.

Selektor Veselin Vuković je u prvom raportu iz Malmea poručio da ima malih problema oko kvaliteta hrane i termina za prvi trening, ali da veruje da će se u nastavku takmičenja sve to popraviti.

Vuković je dodao da bi odabrao - da je mogao da bira - da igramo sa Australijom, pa Alžirom, umesto obrnuto.

"Alžir sam imao priliku da vidim samo u duelu sa Slovačkom za Božić. Tipičan je predstavnik afričkog rukometa, ali nije na nivou selekcije Tunisa, sa kojom smo odigrali dva meča u pripremnom periodu", rekao je Vuković.

"Imaju jednog izuzetnog igrača - levog beka Berkusa. Osam reprezentativaca igra u francuskim klubovima, ali ne u onim najboljim. Verujem da ćemo zabeležiti prve bodove".

Na put je otišlo 18 igrača, računajući Mladena Bojinovića, za kojeg je pitanje da li će biti spreman. U protokolu za svaku utakmicu naći će se 16 igrača.

"Prijaviću ih u petak ujutru na tehničkom sastanku. Imam u glavi koji su, ali voleo bih da to prvo saopštim njima, pa novinarima".

Žarko Šešum istakao je da nema vremena za sabiranje utisaka o putu i Švedskoj, jer takmičenje počinje za nešto više od 24 sata.

"Mislim da smo kvalitetniji od Alžira, tu nema govora. Bitno je da prvu utakmicu odigramo što bolje i, naravno, pobedimo".

"Ne poznajem nijednog igrača Alžira, ali znam da je nekolicina u francuskim klubovima. Igrali smo sa njima letos na Mediteranskim igrama. Igraju duboke odbrane, jako su 'prljavi' i agresivni, ali mi smo spremni za to".

Iako je protivnik "na papiru" lak, Nenad Vučković smatra da je prva utakmica "najvažnija i najteža".

"Spremni smo da opravdamo ulogu favorita. Dok sam igrao u Francuskoj, poznavao sam neke igrače Alžira, ali sada stvarno ne znam ni jednog. Treme nema. Može da bude samo pozitivna i to do prvog sudijskog zvižduka", zaključio je Vučković.

U ostalim utakmicama prvog kola naše grupe, sastaće se Hrvatska - Rumunija od 18 časova, odnosno Danska - Australija od 20.15.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Aj pa neka nam je sa srecom. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
Ocekujem pobedu protiv Alzira , ali i protiv Australije... protiv ostalih ce biti tesko .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Protiv Alzira veceras ce da bude u pocetku mozda malo stani-pani jer je prva tekma jer znaju da ova bolesna nacija nece ceniti sve sam 30 razlike pa ce da ustuknu i da se ukoce,u normalnim okolnostima Alzir je laksi suterski trening za bilo kog evropljanina pa i za nas...

Pobeda je bitna,neka svako da po neki gol,neka svaki golman odbrani po nesto,porast samopouzdanja,vere u sebe je mozda i najvazniji na ovakvim turnirskim takmiceenjima...Kazu "uzdize se forma" a to je u stvari niz nekoliko faktora...da se uihravaju,kasno je,sta su trenirali i radili radili su,ali samopouzdanja nikad dovoljno...

pobeda je najbitnija
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
Kada igramo sa alzirom?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
veceras  u 20 :45
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
Ok hvala,bice prenosa
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
Mi možemo samo da se pomolimo pred ovo svetsko prvenstvo da će da nas što kažu ljudi "prosrati" u najvažnijim utakmicama.... Realno nismo na rangu nekih zemalja ovde , ali uz malo sreće možemo egal biti...Kao prvo naši golmani nisu na nivou nekih Evropskih , gledao sam skoro utakmicu Francuska - Hrvatska , golmani su čuda pravili....Kao drugo do sada smo uvek premalo koristili krila , po meču sa krila dajemo najviše 5 golova.... Taktika nam se cela svodi daj beku i neka se digne na šut sa 10m i ako pogodi pogodi , ako omaši nikom ništa...Mislim da je osnovno da igramo dobru i jaku odbranu , a ne kao na prošlom svetskom prvenstvu da se uzdamo u golmane i bekove , dok su nas oni služili imali smo solidne rezultate i jedna utakmica čini mi se protiv Poljske stalo i Pejanovića i Stanića na golu i izgubišmo lagano 10 razlike....Valjda zna Vuković šta treba raditi... Večeras Alžira prvenstveno moramo da dobijemo , a onda sve ostalo , poželjno je da bude sa više od 5 razlike , da se ne traumiramo bzveze na početku svetskog prvenstva....Takođe Rumune pod obavezno moramo da pobedimo... I bilo bi poželjno da uzmemo bodove ili Danskoj ili Hrvatskoj , ja bi lično više voleo Hrvatskoj  Smile , pa nek ide sve , nek i ispadnemo , ali njih da dobijemo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 188
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.