Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RTS - Radio Televizija Srbije  (Pročitano 3720 puta)
24. Nov 2013, 17:20:35
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Posto po meni RTS zasluzuje temu samo za sebe a ja je nisam nasao ovde na forumu
Malo sam se neckao gde da otvorim
Film , televizija , pozoriste - ne cini mi se da je ova tema za taj deo foruma
Sex , erotika , lepotice - posto izgleda krece sex na RTSu
i na kraju sam se odlucio da otvorim ovde u drustvenoj hronici
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa da temu zapocnem ovim tekstom

OPA, BATO!
Tijanićevim miljenicama skresane plate na RTS!

Prvi čovek Radio-televizije Srbije nije odobrio predložene stimulacije Tijanićevim omiljenim voditeljkama Maji Nikolić, Nataši Miljković, Oliveri Kovačević i Maji Žeželj.

Voditeljke ostale bez novčanog bonusa: Žeželj, Miljković, Kovačević i Nikolić

Nikola Mirkov, v. d. direktora Radio-televizije Srbije (RTS), odbio je da potpiše predložene stimulacije uz platu koje je Aleksandar Tijanić svakog meseca davao svojim miljenicima. Među njima su autor „Žikine šarenice“ Živorad Nikolić, kao i voditeljke Nataša Miljković, Maja Nikolić, Olivera Kovačević, Maja Žeželj, koje su u RTS prozvali „crne udovice“.
Astronomske plate
Zbog toga je nastao opšti haos na ovoj televiziji, a prema rečima dobro upućenog izvora, Mirkov je rešio da zavede red u Javnom servisu Srbije, što preplaćenima ne odgovara.

Nikola Mirkov | Foto: Miloš Perić

- Novi direktor je počeo od smanjenja astronomskih plata. Zahvaljujući tome što je Tijanić pojedine ljude gurao i štitio, oni su imali neverovatne prihode. Mesečno su dobijali varijable na platu i stimulacije koje su zbirno išle i do nekoliko hiljada evra - priča izvor Kurira.
Ipak, dodaje, tome će doći kraj.
- Mirkov je odbio da potpiše te stimulacije, a planira da poveća plate radnicima koji vredno rade, a primaju 20.000 ili 25.000 dinara. Takođe će pooštriti kontrolu zaposlenih koji zabušavaju - dodaje izvor.

Maja Žeželj

On dodaje da je problem u RTS i to što honorarci rade po dve godine, a da ne dobijaju isplate.
Po dnevniku 50.000 dinara
Među Tijanićevim miljenicama je i voditeljka dnevnika Maja Žeželj, koja je - prema rečima našeg izvora - za vreme Tijanićevog šefovanja dobijala posebne bonuse.
- Maja Žeželj je za jedno vođenje dnevnika dobijala bonus od 50.000 dinara. Tako je ova petorka miljenika imala mesečna primanja kojima može da se kupi jedan solidan polovan automobil - kaže naš izvor.
Međutim, Maja Žeželj nije bila raspoložena da razgovara o svojoj plati, čak je bila zaprepašćena zbog našeg poziva.

Maja Nikolić | Foto: Nemanja Kostić

- Vi stvarno mislite da ću ja da razgovaram sa vama o mojoj plati?! Nemam komentar - oštro je rekla Žeželjeva.Maja Nikolić i Nataša Miljković se nisu javile na telefon do zaključenja broja.
Jedan od razloga povremenog kašnjenja plate zaposlenima u RTS su serije Radoša Bajića.
- Kad treba da se isplati velika suma za Bajićeve serije, zaposlenima u RTS obavezno kasni plata - zaključuje izvor Kurira.

Žika Nikolić i Olivera Kovačević ne znaju za smanjenje!

Olivera Kovačević | Foto: Nebojša Marković

Autor i voditelj „Žikine šarenice“ Živorad Nikolić kaže da ne zna za bilo kakvo smanjenje, ali je priznao da je imao dodatak na platu.

- Ne znam da li je direktor odbio da potpiše te stimulacije. Otkako je on v. d. direktora, mi nismo imali uplate. Dosad sam imao varijabilan deo kao dodatak za ta četiri sata koja radim, ali to nije bilo ovo o čemu vi pričate. Za druge ne znam - rekao je Nikolić.

Voditeljka Olivera Kovačević kaže da se njena plata nije menjala.

- Moja plata je još ista kao što je bila za vreme Aleksandra Tijanića - kratko je odgovorila Kovačevićeva.

Preuzeto sa ...
« Poslednja izmena: 24. Nov 2013, 17:42:47 od zilezvezdas048 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
dobro i...kolika im je bila mesecna plata sve sa bonusima?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ako,i treba.

Ja bih čak ukinuo i drugi kanal i prebacio sav program na jedan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57

Ako,i treba.

Ja bih čak ukinuo i drugi kanal i prebacio sav program na jedan.
Trebalo bi uvesti jos jedan muzicki kanal a drugi prebaciti u obrazovni i sportski Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ali šta bi se puštalo na tom muzičkom,i ovom obrazovnom kanalu? Muzika iz 50ih,a emisije iz 70ih...  Smile

Oni već i ovako imaju problem sa popunjavanjem programa,jer su smrdljive stipse koje neće da nabavljaju novi sadržaj,pa onda vrte matore serije i emisije. Tek sa tri kanala ne bi znali šta da rade. Bilo bi Trezor i Branko Kocka 24/7.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2013, 13:34:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
Bilo bi Trezor i Branko Kocka 24/7.

De ces bolje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung Galaxy S2
Ali šta bi se puštalo na tom muzičkom,i ovom obrazovnom kanalu? Muzika iz 50ih,a emisije iz 70ih...  Smile

Oni već i ovako imaju problem sa popunjavanjem programa,jer su smrdljive stipse koje neće da nabavljaju novi sadržaj,pa onda vrte matore serije i emisije. Tek sa tri kanala ne bi znali šta da rade. Bilo bi Trezor i Branko Kocka 24/7.

Zaboravio si "Opstanak".
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
« Poslednja izmena: 25. Nov 2013, 15:37:31 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
EKSKLUZIVNO Žika Nikolić napušta RTS! Šarenica se seli na Pink!

Ljudi sa Pinka su moji prijatelji, kaže popularni voditelj

Žika Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica od 1986. godine zaštitno je lice televizije RTS. Da ništa ne traje večno govori i ekskluzivno saznanje “Pulsonline-a” da će poznati voditelj uskoro preći na televiziju “Pink”.

Kako "Pulsonline" saznaje Nikolić se našao na tajnim pregovorima sa vlasnikom TV "Pink" Željkom Mitrovićem gde je dogovorena saradnja i prelazak na "ružičastu" televiziju.

Manje novca za zapolsene na RTS-u!

Danas se u medijima pojavila informacija da je v.d direktor Radio – televizije Srbije Nikola Mirkov odbio da potpiše predložene stimulacije uz platu koje je Aleksandar Tijanić svakog meseca davao svojim, kako mediji navode omiljenim voditeljima pa nije isključeno da je jedan od njih upravo bio i Žika Nikolić.

Pozvali smo ovog popularnog voditelja i potpuno ga zatekli s obzirom na to da je odmah posle današnje emisije otišao na svadbu!.

- Ne mogu da kažem da su to bili pregovori pošto ja poznajem ljude sa "Pinka" i oni su moji prijatelji. I mene su danas pitali na poslu da li je istina da prelazim na "Pink", tako da eto, i ja sam čuo tu informaciju. Ako bude nešto značajno ili dođe do toga sigurno ću vas obavestiti - rekao nam je zagonetno Žika.

Takođe, pitali smo Nikolića da li je i koliko tačna informacija koja je danas osvanula u medijima da njegove koleginice i kolege ostaju bez honorara koji su dobijali za vreme nedavno preminulog direktora RTS-a Aleksandra Tijanića, i da li je za njega novac glavni motiv ukoliko bi se odlučio da zaista napusti matičnu kuću.

- Ma to su sve nebuloze koje sam danas pročitao. Meni novac nikada nije bio presudan, a mogu i da vam kažem da moja plata nije velika tako da ne verujem da će mi je smanjiti - iskreno je odgovorio Nikolić.

Žika Nikolić iza sebe ima tridesetak godina radnog staža jer je prvi posao dobio još kao student. Radio je kao profesor ruskog jezika u srednjoj školu u Kraljevu. U to vreme tri dana provodio je u Kraljevu predavajući, a dva u Beogradu studirajući. Posle je ušao u „Vrnjačke novine”, pa u Radio Vrnjačku banju, pa u Radio Beograd.

Godine 1986. počinje njegov rad na televiziji, a od tada pa sve do danas bio je veran RTS-u.

Šarenica je emisija kolažnog tipa koja se emituje subotom i nedeljom na RTS 1 od 9 do 11 sati. Sadržaj su zanimljive reportaže snimljene na terenu i dokumentarne priče. Naravno, Šarenica ne bi bila ono što jeste da u svakoj emisije ne ugosti i veliki broj sagovornika. U Žikinoj šarenici gostuju, seljaci, zanimljivi ljudi, akademici...svako ko ima nešto zanimljivo da kaže, prikaže, odigra, otpeva...

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
EKSKLUZIVNO Žika Nikolić napušta RTS! Šarenica se seli na Pink!

Ljudi sa Pinka su moji prijatelji, kaže popularni voditelj

Pa jes vala,svako svome. Gde će seljober nego na Pink. Daleko mu lepa kuća.

De ces bolje.

Jes vala, kad je čovek nagudriran,to je verovatno do jaja program.
Meni pak ih je pun kufer. I to ne samo tih emisija nego i onih izanđalih serija iz doba mlade Ružice Sokić iliti paleolita.

Zaboravio si "Opstanak".

Verovatno i još nešto. Maaa... kako god... sve bih to šutnuo u podrum i zapečatio na 20 godina. Pun mi je više onih braon-belih (čak nisu ni crno-bela,nego braon-bela) sranja i ostalih starudija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.