Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Роуз, прва тамнопута полицајка у Србији  (Pročitano 15302 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Zna engleski, sporazumece se nekako Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Papirologija? Pretpostavljam da srpki jezik drzi u malom prstu cim joj daju taj posao.

Ehm...   Smile

Paznja! Ovo je Srbija!

Smile

Pusti ti te zakone logike i zdravog razuma...  Smile Mi smo poseban slucaj.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 22:43:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Poznato je da mi strance rado upucujemo u tajne naseg jezika, za 2 sedmice ovakvog kursa mogu odma da prevode Andrica  Smile

« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 22:46:38 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Meni ni jedan u pandur u Beogradu ne zna porodicu pa bio on crnogorac, siptar ili Srbin. A obicno se demonstracije i slicne stvari odrzavaju u Beogradu. Konkretno kod nas u Uzicu je situacija da su skoro svi panduri iz okolnih gradova i sela... uzicani uglavnom izbegavaju da budu panduri a i oni koji jesu su neki sluzbenici ili spektori, nikad prasinjari.

pandur ne zna odakle si ti , ali ako je iz beograda i vidi tebe u beogradu prirodno je da ce pomisliti da si mu sugradjanin . i onda ce pomisliti , gle ovaj dechko se glupira , ali nisam ni ja bio bolji u njegovim godinama . imam i ja brata (rodjaka) koji je slichnih godina i.t.d....  to je nachin na koji reaguje ljudska psihologija .

Citat
A ova zena ne moze da leci nikakve komplekse nad bilo kim zena se bavi papirologijom  Smile

greshish . ta ce da nanese vishe shtete nego bilo koji pandur-prashinar . pre svega shto je zaposhljena na to mesto samo zato shto je crnkinja , i shto nema ni kvalifikacije , ni iskustvo sa nashim ljudima i sistemom , ni inteligenciju za taj posao .

zato ce s uobichajenim crnachkim samopouzdanjem glupaka da maltretira i ljude koji joj budu potchinjeni i eventualne "stranke"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Jao,da....  Smile Smile Smile

Ne moze prosecan Srbin da ode u beli svet,a da makar jednom jednog stranca ne natera da kaze neku psovku na srpskom.  Smile Smile Smile Smile

Druga stvar bez koje ne moze je divljenje automatskim sistemima u WCima.

Uh...  Smile To je poseban dozivljaj,svaki put...  Smile  "Haha! Vidi,brate,voda sama ide! Do jaja,e! "

Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 22:50:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ne, pandur ce da kaze vidi onog olosa kako se ponasa sad cu da mu jebem majku Smile To nema veze sa tim odakle je pandur nego sa onim sto ih uce na akademiji Smile

Mislim da ova zena nema i nece imati uticaj da bilo sta bitno promeni... Niti ce moci na bilo kome da se izivljava cak i da hoce.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Nego sa onim sto ih uce na akademiji
Ne uci se tu puno toga  Smile

Citat
Mislim da ova zena nema i nece imati uticaj da bilo sta bitno promeni... Niti ce moci na bilo kome da se izivljava cak i da hoce.
Nije slucajno Rozi tu. Kad zaposleni u MUP-u pomisle kako im je zivot u kurcu, kako nisu ni za sta vise, dovoljno je da sebi kazu: "Dobro je, barem nisam crnac"  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 22:56:48 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ne, pandur ce da kaze vidi onog olosa kako se ponasa sad cu da mu jebem majku Smile To nema veze sa tim odakle je pandur nego sa onim sto ih uce na akademiji Smile

na kojoj akademiji ? opet si gledao americhke filmove  Smile . u situacijama kad se ispoljava nasilje ni pandur ni bilo koji drugi chovek nema vremena za razmishljanje . tu se radi o unapred pripremljenim (re)akcijama . te reakcije su sasvim drugachije kad je chovek medju "svojima" (onima koje smatra za svoje) i medju "tudjima" . 

Citat

izivljavace se nad onima nad kojima moze . a treba uzeti u obzir da je ona samo primer onoga shta nas cheka u buducnosti (upravljace nam  crnci , romi , albanci i ko zna ko u ime njihovih jevrejskih gazda  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pa kako se zove ono sranje u kamenici gde idu u skolu? i oni kursevi od pola godine su neke skracene pandurske akademije Smile

Sigurno se ti bolje od mene razumes oko toga to ti priznajem.... Kod mene u porodici takve bagre nema.

Citat
Nije slucajno Rozi tu. Kad zaposleni u MUP-u pomisle kako im je zivot u kurcu, kako nisu ni za sta vise, dovoljno je da sebi kazu: "Dobro je, barem nisam crnac"

Zamisli koji los trip Smile Neko je crnac i pandur Smile Duplo glupo Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 23:05:48 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pa kako se zove ono sranje u kamenici gde idu u skolu? i oni kursevi od pola godine su neke skracene pandurske akademije Smile

Sigurno se ti bolje od mene razumes oko toga to ti priznajem.... Kod mene u porodici takve bagre nema.

bivsha srednja shkola unutrashnjih poslova . postojala je (mozda i sad postoji) policijska akademija , ali to je fakultet .

tvoja porodica beshe po tvojoj prichi na onoj suprotnoj strani ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.