Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Роуз, прва тамнопута полицајка у Србији  (Pročitano 15259 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Meni je ovo bas lep gest

a shta je tu lepo ? to shto svaki crnac u ovoj zemlji ima vishe prava nego mi srbi ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19

a shta je tu lepo ? to shto svaki crnac u ovoj zemlji ima vishe prava nego mi srbi ?  Smile

I pomenuta g-dja je srpkinja. I to mozda cak veca od nekih koji nose srpska imena i prezimena.
No, politika duboko prevazilazi polje moje ekspertize, tako da ne bih ulazio u polemiku oko toga...

Lepo je sto je jednoj zeni koja je promenila nacin zivota, kontinent, i odlucila da u jednom novom i drugacijem drustvu zasnuje porodicu sa covekom ciji jezik cak nije ni govorila... pruzena sansa da se ostvari u profesionalnom smislu. Negde procitah da ima troje dece, eto razloga vise da joj se da posao.
To ne znaci da svakoj drugoj majci koja ima decu ne treba dati sansu da radi i zivi od svog rada... i ocigledno je da se ovde radi o pokusaju da se podigne ugled mup-a... ali kada na zaposljavanje gledas kao na priliku da jedna osoba uspe u zivotu, da uradi korisne stvari za sektor u kome radi, i da njena porodica moze normalno da zivi... onda ti je svejedno ko je tu priliku dobio.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

I pomenuta g-dja je srpkinja.

poseti oftamologa , izgleda da imash problema sa vidom  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19

poseti oftamologa , izgleda da imash problema sa vidom  Smile Smile

Nema potrebe da se vredjamo, a nema ni potrebe da posecujem oftaLmologa, vid mi je odlican.
Procitaj malo bolje tekst.

Citat
Роуз, или Ружа како су је многу прозвали, има српско држављанство и до сада је радила у Министарству пољопривреде
sto ce reci da ona, kao ti, ja, ili bilo koji drugi sopstvenik citiranog papira, pred pozitivnim zakonskim propisima zemlje u kojoj zivimo, imamo ista prava, ukljucujuci i pravo na zaposljavanje. To moze da ti se ne dopada iz 101 razloga, ali tako je.

Jos nesto, iako sam obecao da necu zalaziti u politiku. Zena je imala hrabrosti da promeni zivot, da rodi troje dece, da za petnaestak godina koliko je u Srbiji nauci nimalo lak jezik i uspe da radi u 2 ministarstva na odgovornim mestima... i kao takva, u mojim ocima, zasluzuje prednost na atribut "srpkinja" mnogo pre negoli druge zene njenih godina koje se ne vade iz spa centara, ili sede kuci i kukaju kako nema posla.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Nema potrebe da se vredjamo, a nema ni potrebe da posecujem oftaLmologa, vid mi je odlican.
Procitaj malo bolje tekst.

ako ti ne razlikujesh srpkinju ( belu zenu slovenskog porekla ) od crnkinje , afrikanke  , onda mislim da bih mogao da te zainteresujem za kupovinu ovog finog kanadskog jelena  Smile Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50100
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
То да је српкиња је дачићева глупост. На страну што је црнкиња, али није чак ни рођена у Србији. Не зна језик. Замислите да одете у Кину и задесет година ладно постанете Кинез?  Smile Она је Уганђанка са српским документима и навјероватније се и осјећа тако. 
« Poslednja izmena: 30. Apr 2011, 18:40:31 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Nek Dacek onda objasni Sipatarima i Pazarcima da su i oni Srbi jer imaju srpske pasose.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Misliš da ih je Dačić malo zaposlio do sada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja bih sve to isterao iz zemlje.
Srbija za Srbe, ne za Kineze, Albance, Crnce i ostali bagru
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Nema to veze sa time što je ona crna - da je neki stručnjak, ekspert, dža-bu, ma zaposliš je odmah, ako ništa drugo - naučiće se nešto od nje Smile, a ovako? Pa ona ni srpski ne zna!!! To je tipično ono - kvalifikacije vam ne trebaju, bitna je veza, ili neka "specifičnost"  Smile

Ljudi puno pričaju o rasizmu, a nemaju pojma šta je to!

Ako neko sada skoči i krene da galami zbog toga što je zaposlena izvesna Rouz - to nije rasizam. Jer ona nije kvalifikovana za posao koji radi - zašto je onda zaposlena? Na stranu to što pametne zemlje prvo zaposle svoje stanovništvo, pa tek onda uvoze sa strane - a mi, zemlja u kojoj stopa nezaposlenosti divlja, hvalimo se što zaposlismo nekog sa strane? Jbte  Smile Smile Smile

To što je gospođa Rouz zaposlena očigledno samo zbog toga što je crnkinja - to je rasizam. I to najgore vrste... E sad, to je nekome jasno kao dan... a kome nije jasno, teško da će mu iko objasniti  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.