Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Romi terali decaka da pije mokracu  (Pročitano 18884 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svaki dan naučim po nešto novo.
a što ne uzmete lopatu, već je potvrđeno da je dobra za prevaspitavanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Није да је тема али не може тако ... даска је и тања и мања ... фосна је и дебља и дужа.

Фосна је оно по чему мајстори ходају док су на скели, даска је оно што користе за оплате и ограде ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Moze i lopatom, bitno da se nauci nesto posle tretmana, ovo vec spada u daleko teze slucajeve od "igrala se deca"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Univerzum se krije u svakom od nas

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson 
Tražili ste transparentnost,otvoreno društvo,evo realnosti,istine,nećemo kriti detalje,sve na sunce:
napali ga noževima,kažeš?
Već sam pisao o tome,al ajde detaljno i otvoreno:
pre neki mesec ispred ulaza osnovne škole ,,Jovan Popović''u Kruševcu,grupa Cigana (4) uzrasta od 8-12 godina,napala je Srpsko dete učenika 3. razreda,noževima i tupim predmetima,pokušavajući da mu uzmu mobilni,novčanik i torbu.Srećom,otrgao se i pobegao u školu sa lakšim povredama ali bez mobilnog i novčanika...prijavljeno policiji,pokupili ih bez problema,i naravno,pustili bez kazne!
Ovi Cigani i dalje slobodno ometaju saobraćaj proseći od vozača na raskrsnici pored pomenute škole dok ih sa simpatijama gleda saobraćajna policija PU Kruševac na nekih 20m od njih!
Tu je ovih dana ovaj napadnuti Srpski dečak od ovih Cigana čuo sada već legendarnu rečenicu:,,Popišm ti se usta,picka ti materina!''
kraj citata...
IP sačuvana
social share
Lupaćemo glavom u zid-sve dok zid ne popusti.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
pre neki mesec ispred ulaza osnovne škole ,,Jovan Popović''u Kruševcu,grupa Cigana (4) uzrasta od 8-12 godina,napala je Srpsko dete učenika 3. razreda,noževima i tupim predmetima,pokušavajući da mu uzmu mobilni,novčanik i torbu.Srećom,otrgao se i pobegao u školu sa lakšim povredama ali bez mobilnog i novčanika...prijavljeno policiji,pokupili ih bez problema,i naravno,pustili bez kazne!

Још једном,није до полиције,до закона је,а законом не постоје никакве санкције за млађе од 14 година.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pokusavam da ti objasnim da ako ne krades i teras druge da piju mokracu, da sakatis decu zbog prosenja, smrdis kao tvor i ne umes elementarne civilizacijske norme da ispunis mozda mozes da ocekujes i neko postovanje i samilost. Smile
Ovo ima logike sto se mene tice. Ali kada su neki drugi (ratoborni forumasi Smile ) u pitanju, nema logike. Isto tako, svet za nas misli da se ne ponasamo u skladu sa civilizacijom i dobijamo to sto zasluzimo, znaci stvari su sasvim logicne i pravedne sa vase tacke gledista, sto znaci da se sasvim bezrazlozno bunite  Smile

Medjutim, u Srbiji je na snazi kvazi-moral, licemerje i jajarstvo  Smile . Traziti "slobodu" za sebe, a drugima je uskracivati je tapkanje u mestu  Smile Ovo je samo vrh brega.

Lepo rece sestra, nikom nije stalo do coveka koji je ubijen, mucen itd. Na snazi su pokusaji identifikovanja sa choporom (hordom) i pokusaj ublazavanja sosptvenih frustracija, preko ledja slabijih  Smile Smile To naravno nije lepo, sto se mene tice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Najbolje ti raznosac da nas naucis toleranciji i drustvenim vrednostima, sta smo docekali Smile A sta je sa tim svetom koji dodje u Srbiju i prijatno se iznenadi da ne zivimo u pecini i jedemo zivo meso a uz to smo gostoljubivi i prijatni? Smile

I sta bi, kako WC sljaka u Americi, je l te placaju na vreme? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Najbolje ti raznosac da nas naucis toleranciji i drustvenim vrednostima, sta smo docekali Smile A sta je sa tim svetom koji dodje u Srbiju i prijatno se iznenadi da ne zivimo u pecini i jedemo zivo meso a uz to smo gostoljubivi i prijatni? Smile
Ne, nema potrebe za jadikovanjem. Pa naravno da neces u tudjoj zemlji da pljujes po domacinu  Smile Pa gde su ti silni stranci? To sto ti pricas je sasvim normalno. Naravno da ides sa predrasudama u zemlju u kojoj nikad nisi bio, pa onda steknes neko iskustvo boravkom  Smile

I sta bi, kako WC sljaka u Americi, je l te placaju na vreme? Smile
De, de ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pokusavam da ti objasnim da ako ne krades i teras druge da piju mokracu, da sakatis decu zbog prosenja, smrdis kao tvor i ne umes elementarne civilizacijske norme da ispunis mozda mozes da ocekujes i neko postovanje i samilost. Smile

Nego je l si nabavio kacigu za 20. ? Smile

znam ja sta ti pokusavas, ali ne ide ti -
drugo zasto smrdis kao tvor? brate lepo se okupas i to je to. da se razumemo, ne moze svako od nas da ima sve ali brate da se okupas pa to valjda niko od nas ne dovodi u pitanje. e a kada imas ljude koji ne mogu ni da se okupaju kako treba, onda znas da je njihov zivot ispod civilizacijskog nivoa. a to su tvoje komsije

a sto se tice kacige, ja idem bez nje, uostalom kao sto sam i ranije isao. doduse ne znam kako sve to da uskladim sa utakmicom zvezde pa moram dobro da se organizujem da stignem i na jednom i na drugo

vanyo brate - nista se ne sme propustiti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Vid sabana, opet tera na neku svoju vodenicu, pa ti ako ne kapiras ili si mentalno ogranicen da ukopcas dve prosto prosirene nikakvo pljuvanje ti ne moze pomoci osim da te izmazem kao retarda najstrasnije. Dakle imas drugu sansu, u cemu ti vidis problem u onome sto sam napisao? Imas decka gancija i pravis orgije po cigamali pa si pristrasan? Ne vidim drugi razlog Smile

Citat
Naravno da ides sa predrasudama u zemlju u kojoj nikad nisi bio, pa onda steknes neko iskustvo boravkom

Upravo to, ono sto sam ja i ostali napisali nije predrasuda, vecina cigana su takvi dakle nema sta da ih upoznajemo, znamo ih odlicno. Ja sam vec pisao da znam par njih koji su lepo isli u skolu, posteni momci, rade imaju porodice i sa njima se uvek ljudski pozdravim i ispricam kad ih sretnem. To je nazalost veeelika manjina.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 15:20:44 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.