Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Romi terali decaka da pije mokracu  (Pročitano 18897 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Sta li je policija radila?! Malo ih strpaju u maricu, odvedu ih u podrumce SUP-a, oplave i omodre da zapamte uzrok i posledicu i sve bude u redu.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Да био је Четник.

Ako je bio medju tim likovima koji su ubijali cigane znaci da se radi o nacisti koji je porazen posle drugog svetskog rata. Dakle - gubitnik

Neverovatno je da ovde ima ljudi koji brane ,,ugroženu romsku populaciju''mada ih niko ne napada,a izbegava da kaže da li osudjuje ili ne Cigane koji teraju  decu da piju njihovu mokraću,koji nožem ubadaju slučajne prolaznike,siluju decu,pljačkaju  grobove?! I kakvo smo mi to zlo delili sa Ciganima,šta su  učinili za ovu zemlju,pa da ih gotivimo-u  Jasenovcu i okolini su kopali grobove za Srbe, silovali žene i decu i ubivali ih maljevima zajedno s ustašama,a posle ih zapišavali i pijani igrali nad njima.U Beogradu su u dr.sv. ratu Cigani lovili  Srpsku decu davili ih,kuvali,i od njihovih  ostataka pravili sapun koji su zatim prodavali po ulici! Koje zlo smo mi delili s njima?

1. Ti ih napadas
2. Ja nisam bio tamo da sprecim nasilje nad decakom, ali sam ovde da pokusam da ti ukazem na rasizam i nadam se da mi ne zameras zbog toga
3. Voleo bih da das neki relevantan izvor za ono sto tvrdis a da istovremeno procitas ovo iznad za dedu - cetnika i da se raspitas ko je bio glavni tabadzija u logoru na sajmistu
« Poslednja izmena: 10. Sep 2009, 14:31:49 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Губитник са ставом и карактером или шљам који се шлепује уз победнике ... ту код тебе Клићо нема дилеме а?  Smile

Zakon pustio dečake

BOR - Trojica maloletnika romske nacionalnosti, koji su osmogodišnjeg sina G. Đ. (35)
iz Bora, početkom septembra pretukli i potom, dok su mu dvojica držali ruke, naterali da popije urin iz flaše u koju se jedan od njih prethodno pomokrio - neće biti krivično gonjeni!
- Reč je o deci koja nisu napunila 14 godina, tako da ih zakon ne može goniti ni kao mlađe maloletnike - kaže za "Novosti" otac G. Đ. - Preporučeno mi je da, ukoliko želim, privatno tužim roditelje dečaka koji su maltretirali mog sina i tražim odštetu za pretrpljeni strah i zlostavljanje. Ali, šta mi to vredi kada od toga mom sinu neće biti bolje. Jedino moguće rešenje je, ipak, da se ti nasilnici sklone sa ulice.
Otac G. Đ. podvlači da ga iz policije do danas niko nije zvao i obavestio ga dokle je stigla istraga o ovom nezapamćenom iživljavanju. Ističe i da je bio u Centru za socijalni rad, ali da su mu u toj ustanovi kazali da su - nemoćni.
U međuvremenu, osmogodišnji dečak redovno posećuje psihologa i psihijatra. Terapija će potrajati najmanje dva meseca, a dečaku su prepisali lekove koje mališan pije pred spavanje.

Извор: Вечерње Новости
« Poslednja izmena: 10. Sep 2009, 14:34:40 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Citat
Ako je bio medju tim likovima koji su ubijali cigane znaci da se radi o nacisti koji je porazen posle drugog svetskog rata. Dakle - gubitnik

Ма шта га брига, важно је да је извукао живу главу, а у то доба када су га мобилисали  био је дечак скоро дете тако да не верујем да су га терали да ради такве ствари. Углавном та четничка чистка је утицала толико , да Чачак и околина и дан данас имају најманје рома статистички гледано.

IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
Ма шта га брига, важно је да је извукао живу главу, а у то доба када су га мобилисали  био је дечак скоро дете тако да не верујем да су га терали да ради такве ствари. Углавном та четничка чистка је утицала толико , да Чачак и околина и дан данас имају најманје рома статистички гледано.

dobro ne osudjujem ja njega - bio je dete, ali nije da treba sa tim da se hvalis oko klanja cigana - ipak je to previse, pa cak i za to vreme
Citat
Губитник са ставом и карактером или шљам који се шлепује уз победнике ... ту код тебе Клићо нема дилеме а?  Smile

Sljam se slepovao uz pobednike 1941. Oni koji su poginuli za oslobodjenje nisu sljam nego ljudi koji su dali zivot da bi ti sada lupetao po forumu ili bili na sremskom frontu u godinama u kojima si se ti igrao u pesku i ucio u skoli ono sto sada pises
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Да не офтопичкарам ...

Citat
nego ljudi koji su dali zivot da bi ti sada lupetao po forumu
Срећа те је твоја свака ка у Његоша.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Ко би рекао да ће Румунија иком икад постати жељена дестинација, али ево овај видео показује да се и то десило.

Капирам да је једна јако добра ствар уласка у ЕУ, то што ће гомила ових смрдљивих паразита одмах отићи тамо, јер ће се њихова "угрожена" права више поштовати, добијаће ничим заслужену високу социјалну помоћ, моћи ће да нападају људе по улицама и пљачкају далеко лакше него овде. Хорде из Румуније већ неколико година праве хаос по земљама западне Европе, нарочито по Италији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 

2. Ja nisam bio tamo da sprecim nasilje nad decakom, ali sam ovde da pokusam da ti ukazem na rasizam i

Oces nam objasniti gde je ovde rasizam u celoj prici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

pa rasista je taj decak kojeg su terali da pije urin , poshto bi trebao da bude srecan shto su izuzetni romi bash njega izabrali od tolike dece ....  Smile

rasista je bio i onaj momak koji nije hteo da romima da sok pa su morali da ga izbodu ...  Smile Smile

rasisti su bili i one babe i dede shto nisu romima hteli da daju svoje penzije ,pa su morali da im vade zube i peku ih ...  Smile

rasiste su bile i one devojke shto su se otimale kad su ih romi silovali , umesto da budu srecne ....  Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2009, 17:31:29 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat

Osma putnice, ako do sada nisam na to ukazao onda veruj mi ne vredi i dalje da to radim. Pa zar ne mozes par prethodnih poruka koje sam ovde postavio da procitas? Evo uzmi od prve strane pa lepo pogledaj sta su sve ljudi pisali za cigane a na drugoj strani imas i moju poruku. Ali ja ipak mislim da ti to sve znas i da me iz nekog razloga namerno provociras, ali ja se necu nastavljati sa tobom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.