Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:27:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: romi  (Pročitano 13346 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
ETO VIDIS TI MENI GOVORIS VEC O NEKIM TACKAMA I ZAREZIMA, ETO JA CU PRIHVATITI TVOJ SAVET I AKO MI JE POSEK 9.5 NA PRAVU BICU TOLIKO LJUBAZNA I PRIHVATICU TO JER NEMA NISTA LOSE U TOME, ALI JAAAKO JE LOSE I TO JE ONO STO NIKO NE SME DA PRIHVAI JESTE DA SE ROMI NE UJEDINJUJU DANAS  U SRBIJI IMA  DVA ROMSKA POSLANIKA OD KOJIH JE JEDAN PODIGAO ROMIMA NEKOLIKO DESETINA NASELJA GDE SU DOBILI KUCE, VODU I STRUJU, PREMA TOME NIJE ISTINA DA SE NE UDRUZUJU, A TO DA PRAVE OGROMNE SVADBE, ISTINA JE! A DALI SI PITAO TE ISTE LJUDE KAKO SE OPHODE UCITELJI PREMA NJIHOVOJ DECI, EVO JA CU TI RECI, SALJU IH U SPECIALNA ODELJENJA, ZA ZAOSTALU DECU. I AKO JEDNO DETE IMA IQ PREKO 110, ZANIMA ME STA MISLIS O TOME1
О малим и великим словима сам ти рекао, јел правилником овог форума забрањено писати све великим словима. Деца која се шаљу у специјална одељења нису никакви хирови учитеља. Ромско дете од 7 година није на истом нивоу као неко друго дете. За то је залужна средина у којој је до тада живело. Са тим сам веома добро упознат, отац ми је 35 година радио у специјалној школи као олигофренопедагог. Било је пуно случајева где су кретали у обичне основне школе и временом тешко заостајали са својим вршњацима. У специјалним школама их бар науче основне ствари које ће касније користити у животу. И у њима имају много бољи третман него што ти мислиш.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Добар део циганске деце ГОВОРИ српски. Ни мађарска деца не знају српски, па опет не иду у специјалне школе.

Зашто родитељи дотичне "глупе" деце, а ваљда знају да им деца нису глупа, не ураде нешто да се то промени?  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
нећемо о томе ко је чији родитељ, него немој бити толико окрутан ти што говориш да су ромска деца заостала јер то једноставно није истина, радим за ОЕБС већ 3 године и добро сам упозната са истраживањима, то да не знају језик није последица што су ментално заостали бећ зато што су одрасли тако како јесу, ја сам РОМКИЊА и говорим 5 језика. Дај неки ваљан аргумент, и одговори ми на то, ко је прави непријатељ СРБИМА они који парчају СРБИЈУ или они који нису обраѕовани што није добро,  РОМ може да се образује а овај не знам дали ће вратити ОТЕТУ ЗЕМЉУ СРБИЈИ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ја нисам ни рекао да су деца ментално заостала. Рекао сам да језик није разлог, као и да не разумем неактивне родитеље. Никада нисам рекао да су Цигани непријатељи Србима и не поричем да Цигани могу, и треба, да се образују. Образован човек лакше нађе место у друштву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
не ћемо о томе ко је чији родитељ, него немој бити толико окрутан ти што говориш да су ромска деца заостала јер то једноставно није истина, радим за ОЕБС већ 3 године и добро сам упозната са истраживањима, то да не знају језик није последица што су ментално заостали већ зато што су одрасли тако како јесу, ја сам РОМКИЊА и говорим 5 језика. Дај неки ваљан аргумент, и одговори ми на то, ко је прави непријатељ СРБИМА они који парчају СРБИЈУ или они који нису образовани што није добро,  РОМ може да се образује а овај не знам да ли ће вратити ОТЕТУ ЗЕМЉУ СРБИЈИ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
нећемо о томе ко је чији родитељ, него немој бити толико окрутан ти што говориш да су ромска деца заостала јер то једноставно није истина, радим за ОЕБС већ 3 године и добро сам упозната са истраживањима, то да не знају језик није последица што су ментално заостали бећ зато што су одрасли тако како јесу, ја сам РОМКИЊА и говорим 5 језика. Дај неки ваљан аргумент, и одговори ми на то, ко је прави непријатељ СРБИМА они који парчају СРБИЈУ или они који нису обраѕовани што није добро,  РОМ може да се образује а овај не знам дали ће вратити ОТЕТУ ЗЕМЉУ СРБИЈИ.
Нисам рекао да су заостала, него да касније заостају за својим вршњацима. То се дешава јел од својих родитеља не могу да науче основне ствари које су им темељ за полазак у школу.
А то ко је прави непријатељ знамо сви, ја нисам ни тврдио да су Роми непријатељи Србије.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Лепо је то што кажеш да нису не пријатељи, него зашто онда не допринесеш томе да се образују( ја ћу ти доказати да су РОМИ и те како заинтересовани за образовање) него их само пљујеш, није лепо.....
заједно смо јачи против парчању Србије, свака част оснивачу ове теме, треба да се отвори дискусија која проистиче из ове, а то је како помоћи РОМИМА. ЈЕР ЗАЈДНО СМО ЈАЧИ ПРОТИВ ПАРЧАЊА СРБИЈЕ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Сања, просек на правном 9,5 , а "не пријатељи" (уместо непријатељи), па и проблеми са итерпункцијом и малим и великим словима?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ако је то твој аргумент онда свака част! Иначе ја сам из беча у београду студирам као што су то и моји родитељи. Заједно са мајком реализујем пројекат о изграднји 5 дома за 500 дечака и девојчица без обзира да ли су ромска или не и све то из сопственог ђепа, тако да ако буде нека грешкица. . . . . Није страшно. Страшније је то да неко као ти не жели да призна чињенице. Ја признајем и помажем мом народу, а ти. . . . . Како ти помажеж твом, тако што охрабрујеш оне који мењају границе ове државе! ! ! !
ово мора великим словима да се пише! ! ! !

[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 12:08:54 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Поставио сам ти аргументовано питање, искрено зачуђен, и не видим зашто падаш у ватру и вичеш (верујем да и у Бечу велика слова на форуму значе викање). Које чињенице не желим да признам и коју земљу распарчавам? Молим те, читај пажљивије шта сам на овој теи написао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:27:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.