Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 22:06:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: romi  (Pročitano 13221 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Панини, брате (у већини ствари се слажем с тобом, на овој теми), мани се више приче о писмености и адвокатској будућности госпођице Шајн. Она је од недавно у Србији, и ниво њене писмености (што се тиче српског језика) је на изузетно високом нивоу, с обзиром на њено знање српског језика. Интелигенција дотичне је на много вишем нивоу од тебе, мене, већине људи овде... тако да је илузорно причати више на ту тему.

Слажем се да она није прави репрезент ромске мањине, да превише емотивно улази у расправе које се тичу Рома (последица су велика слова и недостатак знакова интерпункције), али њена фамилија и она раде пуно (чини ми се и највише од било кога до сад) да би се поправио положај тих грађана Србије а ја не видим како би се то лоше рефлектовало на целокупно српско друштво тј. самим тиме треба им давати потпуну подршку у свему што раде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ko je doticna uopste?
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a ko je doticna uopste?

Ћерка Срђана Шајна, председника Ромске партије, посланика Скупштине Србије.
Веома амбициозна и успешна млада дама Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aha hvala brate Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Ћерка Срђана Шајна, председника Ромске партије, посланика Скупштине Србије.
Веома амбициозна и успешна млада дама
ta informacija je mogla i preko pp. otkrivas njen identitet, a pitanje je da li je ona pristala na to!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Svojim pisanjem se sama predstavila...  Smile

@sanja.sajn

Pisanje samo velikim slovima se u internet svetu smatra vikanjem i jako nepristojnim ponasanjem...
Ako zelis da neki deo svog teksta naglasis, uvek mozes da iskoristis napredne opcije foruma kao sto su , , ....
Nije tesko... Sta vise, bizarno je prosto...
Potreban je samo jedan klik za pristojnu komunikaciju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
po cemu si zakljucio da Romi bolje zive u Hrvatskoj nego u Srbiji?

ma nije on uopste zaklljucio, ne bavi se nidzo takvim stvarima... kljucne rijeci su "bolje u hrvatskoj" a sad o cemu se radi, koga briga...  Smile

i pusti pismenost, svi te ionako odlicno razumiju ... 
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pazi ne radi se ovde o meni ja za svoje godine uspesnija sam vise nego sto sam ocekivala, radim studiram imam nekoliko desetina prosecnih plata u SRBIJI mesecno, a molim te po kojoj osnovi ti napadas narod kada govoris da je taj narod neradan lenj i nezainteresovan. Tvoja sloboda je ogranicena ukoliko vredjas i doprinosis narusavanju tudje slobode, konkretno ti, gooreci da je moj narod lenj i iniciras sukobe izmedju mog i tvog naoda.

reci srce dje je zapelo , Hrvat će da zaštiti Smile

Kod nas Romi imaju sva prava i sasvim lijepo funkcioniramo kao društvo Smile Smile

Nidzo zar nije slanje Roma i Srba pod zastitu Hrvata ko sklanje miseva pod maciju? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia E
Ej ova tema me je podstakla da nesto napisem. Ovako ja zivim u Nisu i ovde ima dosta roma ili cigana ,kako god volite smatram da ni jedan izraz nije uvreda.
Sredinom '70-ih godina gradjeni su stanovi solidarnosti u naselju Pantalej u ulici Somborskoj znaci stanovi koji su finansirani od tada takozvane radnicke klase a namenjeni su socijalno ugrozenom stanovnistvu grada. Mislim da je oko 90% stanova pripalo ciganima koji su do tada ziveli u delu grada poznatom kao Beograd mala(mahala). Danas posle vise od 30 godina u tim zgradama skoro i da nema ciganskih porodica, prodali su svoje stanove koje su dobili dzaba ponavljam !!Dzaba!! iz solidarnosti i vratili se da zive u cigan malu u blatu i kartonima.
Moram da naglasim da ih niko nije isterao nego da su sami otisli jer su hteli. Verujte nikada nisam mogao to da razumem.
Sto se tice njihovog nacina zivota nema sta da se prica od tih stambenih blokova napravili su cigan malu znaci na travnjacima ispred zgrade leze konji za vucu, muzika tresti po ceo dan zurlame i ostala sranja, deca gola trce i vriste i sve kao po njihovom obicaju. Kriminalitet je porastao u tom delu grada za 400% ako ne i vise.
Naravno nikada nije bilo nekih rasistickih ispada jer tada nije bilo B92 i ostalih sranja pa se nije ni znalo da postoji rasizam kao rec. O kom rasizmu mi da pricamo kada sam posao u osnovnu u mom odeljenju bilo je par roma brat i sestra i to sestra vec ponavljala jedared. Nisu bili siromasni roditelji su im drzali tezgu sa farmerkama a deda je sakupljao kartone znaci imali su bar za osnovne potrebe. Koliko me secanje sluzi jedva su znali da govore srpski ali ne radi se samo o tome nisu ni dolazili u skolu ovaj mali je isao sa dedom a sestra je ponekad navracala u skolu secam se da im je uciteljica odnekle nabavila knjige besplatno naravno, ali nisu dolazili u skolu i na kraju nisu ni mogli da zavrse razred. Citam na ovoj temi neku po meni nevidjenu glupost, nece da zaposle zenu ako je ciganka hahahhaha pa meni je to jako smesno, ne kazem ima ljudi koji stvarno zbog toga ne bi ali ja bih pod uslovom da mi kaze koju skolu ima!!! Zasto? Pa sta ce mi radnik koji nema ni osnovnu skolu!!!
Ja kazem niko njima ne brani  da se skoluju jer je skolovanje besplatno ali oni nece kao sto ni nece da zive u zgradama nego otisli ljudi lepo u cigan malu.
Zelim da stavim slima do znanja, nisam rasista, skins niti pristalica neke politicke stranke ovo misljenje je samo moje i zeleo sam da ga podelim sa svima vama!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
romi su ravnopravni gradjani ove drzave i imaju ista prava kao i svi ostali.

vrlo jednostavno!
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 22:06:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.