najgore je shto su se u poslednje vreme osilili i pocheli da siluju bele devojke , da napadaju bele starce ili u ovom sluchaju bolesne ljude i decu ... svemu tome je uzrok judeo-liberalna kampanja o nekakvoj njihovoj "ravnopravnosti" ...
Raspitaj se malo detaljnije Romi (ili u ovom slucaju, camuge, cigani, crni,....) nisu crna nacija !!! Po boji koze su "beli". A zlocin treba itekako kazniti. Al ovo cini mi se malo naduvano " Naocare, bicikla, mali sin, postenjacina,..." sve ukazuje na namestaljku. Novine pisu svasta, jos zavisi koje. ratovi su nastajali tako sto se pricalo " e, ovaj (Hrvat, Bosanac,...) ti uradio,... a ako je stvarno pocinjen zlocin to treba
rom je memorija. a ovi sto su tukli ovog jadnog coveka su chamuge
~R
Tacno tako , i dokle će više da nam te čamuge zagorčavaju zivot , nisam za diskriminaciju , niko mi ne smeta ,ali kad po ovim ,,demokratama" postoji tzv. pozitivna diskriminacija onda po meni cigani doskriminisu sami sebe , a posle im djavo kriv...
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
A srpski skinhedsi? 10 bolesnika mlati do smrti desetogodisnjeg cigancica Po tvojoj logici, sta smo onda mi?
О Циганима сам написао оно што сам видео, јер често пролазим поред њихових резервата, и сведок сам дивљања. За скинсе не знам јер никада лично нисам видео да без разлога млате некога, али ко год ради такве зверости, заслужује казну