Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Romi koji su oteli "plavog anđela" poslati u zatvor!  (Pročitano 6069 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
A onda se nađe jedna klinka koja lični na malu Nemicu i odmah ceo svet staje na noge.  Smile I kreću one baljezgarije ''plavi anđeo'' i odiseje.  Smile

Potpis za svih 100%
Блонди  фазони, виша раса јебига. Црнокоси и тамнији нису у моди. Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
e na kurac mi bre ide vise ova prica bilo koji portal da otvorim vesti o njoj mislim ono jebe mi se za to, kolko je dece svakodnevno u gorim govnima od tog pa ih niko nespone
jel ziva jeste
jel zdrava jeste
dosta onda sta nas boli kurac ko joj je mama,tata... i ovako ce je na kraju usvojiti andja i super

Dobro je,mislio sam da smo Maradic i ja jedini...  Smile

Realno,smorili su više.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 24.0
e na kurac mi bre ide vise ova prica bilo koji portal da otvorim vesti o njoj mislim ono jebe mi se za to, kolko je dece svakodnevno u gorim govnima od tog pa ih niko nespone
jel ziva jeste
jel zdrava jeste
dosta onda sta nas boli kurac ko joj je mama,tata... i ovako ce je na kraju usvojiti andja i super

Dobro je,mislio sam da smo Maradic i ja jedini...  Smile

Realno,smorili su više.
Uzeo si mi rec iz usta na prethodnoj stranici Wink
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
 Немам живаца да поставим нови текст:
"Okončana potraga za biološkom majkom
DNK ANALIZA: Saša Ruseva je majka plavog anđela!"  Smile (Курир)
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
How about this:

"Плави Анђео"
-Будућа жртва силовања и самохрана мајка Smile

podvezati jajnike, zabraniti razmnožavanje, preventivno eutanazirati.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Немам живаца да поставим нови текст:
 "Okončana potraga za biološkom majkom
DNK ANALIZA: Saša Ruseva je majka plavog anđela!"  Smile (Курир)

E,noćas ću lakše spavati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
taxtex

Prvo, laz je da FBI objavljuje statistiku kada su medjurasni zlocini u pitanju (u ovom slucaju silovanja)! To radi ministarstvo pravde SAD-a. Cak i prema toj statistici, nesto preko 10% silovanja je medjurasno (zlocinac-crnac, zrtva belkinja). Tako da, slika koju si postavio, jasno govori o nemarama onih koji su je napravili : ) Lazna je! Naravno, silovanje je silovanje, bez obzira prema kome!!

Drugo, da li si nekad upoznao crnca ili porpicao sa crncem?

Trece, prema rasistickoj ideologiji, "obojeni" to su prirodno-rodjeni kriminalci, nasilnici, "to im je od rodjenja", genetika, "dar" boziji.

Cetvrto, stalno zaboravljas npr Kubu . To je drzava sa jednom od najnizih stopa kriminala i zlocina u svetu, a dosta je rasno pomesana. Kako to objasnjavas?

To sto ti se desava, a sto ne mozes da prepoznas, pa si otisao u smer u koji te sistem perfidno navlaci, zove se ekstremni oblik devijantne prirode kapitalizma ili krace zrtva sistema. Naravno, svi smo mi zrtve sistema, sire gledano, ogledalo sistema u kom zivimo, vise ili manje.

Cesto boravis u sferama, dugo se zadravajuci, gde inteligencija ne vlada. Bavis se statistikama, ali te statistike ne objasnjavaju zbog cega je to tako , jer bi to trazilo duboku drustvenu promenu. Rasisti uglavnom baziraju svoje stavove na osnovu ponasanja ekstremnih pripadnika druge boje koze, ne sagledavaju celu sliku. Ali, to ne treba da cudi, to je takva ideologija.

Peto, silovanje je, pre svega akt nasilja, a nasilje mahom dolazi usled frustracija. Ima jedan video, gde crnac "iz kraja", kada ga reporterka pita "zbog cega ovoliko nasilje u projektima (geta)?", kaze "ovo je Irak, ovo je Afganistan, ovo je rat, mora biti tako da bi opstao...". Prilicno jasna slika.

Citat
Црнци, Арапи, Цигани, исти 'рац.
-Ако им неда-узеће јој ваџајну сами. Доказано милиона пута.

Овчице моја, ево ти подаци FBI, имаш адресу сајта, иди провери(сада је још горе):
Sta je dokazano milion puta? Eto, ja ti pokazao da je tvoja slicica lazna! Proveri sam.
Dakle, laz je da su to podaci FBI-a (pa jos netacni).
Zatim, ako su svi "isti 'rac", u cemu je onda problem kada neko sa druge strane Atlantika, vidi srbe kao koljace? Ja garantujem da ti u zivotu nisi popricao sa crncem, kao sto prosecan amerikanac podlegne pod propagandu cnn-a
« Poslednja izmena: 26. Okt 2013, 08:47:51 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
  Причај ти шта хоћеш али потписујем да би полудео кад би ти поред куће никнула цигамала.

Кога је брига зашто је криминал распрострањен међу обојенима, црнцима највише?
 Зар ја треба тиме да се бавим и оправдавам их?
-Рекао сам ти сто милиона пута да ме баталиш узрока јер их ја нисам ни створио нити их помажем, ја се бавим јебеним чињеницама.

Рекао сам једном и ево опет:
 -Нађи ми једно једино место, заједницу где вековима живе црнци а да је пристојна изграђена заједница где има зграда, мостова, железнице, аеродром, значи једно место на кугли земаљској где су црнци изградили нешто. Нема.

И немој да давиш узроцима јбт, који је узрок да цигани буду исти на свим меридијанима, на сваком ћошку ове несрећне планете??? Који је узрок леба ти? Свуда али свуда где су они су јебене руине.

Расизам? Nah...
 Расизам је када човек мрзи другу расу само зато што је друге боје коже. Зато што је различита.

Ако желим добро својој белој раси критикујући оно што видим, да обојене расе већином праве проблеме-онда сам расиста?
 А није да није:
 Неће да раде, гребу се за социјалну помоћ, висок степен силовања и свакаквог разбојништва где год да се доселе, наркоманија, дилерисање и уопште криминал у порасту+руине од некада пристојних насеља где год да се нађу..., значи ја сам расиста? Зашто је истина постала говор мржње?  Зар није логично да свако хоће да сачува своје? Али неее, одма је то расизам, одма се нађу разни Кристали, Анеје и остали левичари који ће да бране "угрожене" роме и црнце. Угрожене од кога!? Од кога су угрожени мајке ти? Ко их дира које п. материне?

Батали ме Кристал свега ти  Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2013, 10:17:13 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
Apple 15
Sad ispada da si ti jedini cistokrvni belac... ili cistokrvni... Smile

The Force is strong in you...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Причај ти шта хоћеш али потписујем да би полудео кад би ти поред куће никнула цигамала.
Napisao sam vec dva ili tri puta da sam sa Ciganima odrastao. Tako da, tvoje rasisticke insinuacije postaju jalove.

Citat

Кога је брига зашто је криминал распрострањен међу обојенима, црнцима највише?
Kriminal je deo sistema!! naravno, kao rasista, ti to ne mozes ili ne zelis da ukapiras...od volje ti.
Kada belac ukrade kontinent i napravi najveci genocid u istoriji ljudske rase, onda je to sta? Progres? Kada malom, kapitalistickom malogradjaninu nestane bicikl, spreman je da momentalno postane mali, sportski tenk, koji ce Ciganima da jebe kevu. Jad i beda.

Citat

Зар ја треба тиме да се бавим и оправдавам их?

Tvoja je stvar cime ces da se bavis i koga ces da opravdavas. Ovde niko nikog ne opravdava, pokusaj to da razumes. Bavimo se cinjenicama, koje ti izvrces. Ona slicica, koja je tako lepo fotosopovana, da bi joj i pevacica sa Pinka pozavidela, ima svoju ulogu i pre svega...lazna je !  Smiley

Citat

-Рекао сам ти сто милиона пута да ме баталиш узрока јер их ја нисам ни створио нити их помажем, ја се бавим јебеним чињеницама.
 : )) Procitaj prethodnu poruku koju sam napisao, pokusaj da nadjes sajt (koji si ti sam postavio), shvatices da si zrtva propagande i da su cinjenice daleko od tvoje percepcije realnosti.

Kako debeli covek, sa hipertenzijom moze da omrsa ako ne zna da je uzrok njegove gojaznosti prekomerna ishrana?

Citat

Рекао сам једном и ево опет:
 -Нађи ми једно једино место, заједницу где вековима живе црнци а да је пристојна изграђена заједница где има зграда, мостова, железнице, аеродром, значи једно место на кугли земаљској где су црнци изградили нешто. Нема.
To je logicno pitanje, mozda ovo posluzi:
Citat
Mikrobi, puške i čelik – istorija civilizacije i razvoja društva i tehnologije u zadnjih 13.000 godina

Knjigu „Mikrobi, puške i čelik - sudbine ljudskih društava“ (u originalu "Guns, Germs and Steel - The fates of human societes", author Jared Diamond).Knjiga je izdata u Americi 1997-e godine,ali srećom i kod nas 2004-e godine u izdanju IK Dosije i Službeni list SCG,te je možete čitati i u srpskom prevodu.

Knjigu je napisao američki naučnik,ljubitelj ptica,lingvista i antropolog Džared Dajmond,koji je pokušao da u tekstu sublimira svoja iskustva sa terena,dok je izučavao plemena na Novoj Gvineji, u podsaharskoj regiji Sahelu,arheološka nalazišta širom Sjedinjenih Američkih Država,kao i jezike i kulturu na polinežanskim ostrvima i u Australiji.Naučnik koji je imao zaista uzbudljiv i ispunjen život i imao priliku da upozna svet na nekoliko nivoa,što je retka privilegija.

Oduvek sam voleo da čitam knjige iz naučno popularne litareture,jer u njima se nauka približava čitaocima na jedan krajnje zanimljiv i jednostavan način..Ispostavilo da mi je ova knjiga popunila ne samo časove dokolice već oduzimala i vreme koje sam mislio da potrošim ne neke druge stvari,zahvaljujući svojoj zanimljivosti.I ako mislite da će vam trebati puno vremena i napora da pročitate 400 strana naučne literature, moram da vas ohrabrim da će vam biti zaista vrhunsko uživanje dok je budete čitali i to sa lakoćom.

Pre svega u knjizi vas čeka niz intrigantnih pitanja i odgovora na iste.Kao ilustraciju izdvojiću samo nekoliko:

- Da li su belci zahvaljujući većoj inteligenciji i mašti u odnosu na druge rase uspeli da stvore savremenu civilizaciju i tehnologiju,

- Zašto crnci nisu nikada uspeli da pripitome zebre i gazele,

- Zašto se civilizacija koju poznajemo danas nije razvila u Kaliforniji,možda najidealnijoj lokaciji na svetu,

- Zašto su Abordižini ostali na nivou kamenog doba i zašto nisu koristili strele a imali su kontakt sa plemenima koja su koristila strele,videli su ih na delu,

- Zašto se ljudožderstvo na Papua Novoj Gvineji održalo tako dugo,

- Zašto mikrobi i bolesti u vidu epidemija iz Afrike, Južne i Centralne Amerike nisu pokosili Evropu, kao što su evropske bolesti uništile skoro 90% domorodaca,

- Može li društvo da podivlja,odnosno da se civilizacijski vrati unazad u prethodni stadijum evolucije ...

Citat
И немој да давиш узроцима јбт, који је узрок да цигани буду исти на свим меридијанима, на сваком ћошку ове несрећне планете??? Који је узрок леба ти? Свуда али свуда где су они су јебене руине.
: ) Mogu samo da kazem da malo izadjes na svez vazduh.

Citat
Расизам? Nah...
 Расизам је када човек мрзи другу расу само зато што је друге боје коже. Зато што је различита.
Zanimljiva definicija : ))

Citat
Ако ја желим добро својој белој раси, видим да обојене расе већином праве проблеме: Неће да раде, гребу се за социјалну помоћ, висок степен силовања и свакаквог разбојништва где год да се доселе, руине од некада пристојних насеља...
Naravno, opet se stvari posmatraju jednokratno (kapitalisticki), zanemaruje se uzrok!! Nisi ti rodjen kao rasista, to si postao, i zbog toga te sistem voli : )
Ti pricas o negativnostima parazitiranja u sistemu koji pociva na parazitiranju : )) Da li uopste znas o cemu se radi?

U cemu je problem da ti zelis dobro "svojoj" beloj rasi? Rasno pitanje je samo orudje u nizu, u nizu mehanizama sistema. Medjurasni sukobi imaju svoju istoriju!

Sakrivanje iza nacija, rasa...znas sta kazu za te ljude? : )) Ti se iza toga krijes, nije to problem rase, vec licni problem, ali to je tvoja stvar, problem nastaje kada se takve stvari prelivaju na drustvo.

Citat
 Зар није логично да свако хоће да сачува своје? Али неее, одма је то расизам, одма се нађу разни Кристали и левичари који ће да бране "угрожене". Угрожене од кога!? Од кога су угрожени мајке ти? Од нерада, ето од чега. Батали ме Кристал свега ти Smile
..."levicar"  Smiley)
Ti pricas o negativnostima parazitiranja u sistemu koji pociva na parazitiranju : )) Da li uopste znas o cemu se radi?
Od cega ugrozeni? Od istog onog od cega su ugrozeni svi ljudi? Oni su samo moneta za potkosurivanje, ali rasisti to ne razumeju, nece da razumeju. Rece jedanpu poglavica Sijuksa "Ono sto zadesi crvenog coveka, zadesice i belog"
« Poslednja izmena: 26. Okt 2013, 10:52:56 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.