2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ко осваја РГ ове године ?
Новак Ђоковић
60.6%  (20)
Рафаел Надал
18.2%  (6)
Роџер Федерер
3%  (1)
Давид Ферер
0%  (0)
Кеи Нишикори
6.1%  (2)
Фабио Фоњини
12.1%  (4)
Стен Вавринка
0%  (0)
Ukupno glasova: 33
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Роланд Гарос 2014  (Pročitano 22560 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49693
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S24
Никада Федерер није драо Надала. Побједио га је два пута на Вимблдону и то је то. Надал је њега драо гдје год је стигао.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2014, 20:07:02 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Svaka čast ciganinu veliki je šampion,ali i veliki sportista

"U meču kao što je ovaj, svaki momenat je jako važan i jako težak. Igrati protiv Novaka mi je uvek izazov. Pobedio me je na prethodna četiri meča, svaki igram do svojih krajnjih mogućnosti da bih ga pobedio. Žao mi ga je danas, mislim da je zaslužio da osvoji turnir ovoga puta, a mislim da će i biti u prilici da to uradi", rekao je Nadal."Neverovatno je to... Emotivno sve ovo doživljavam, izgubio sam finale Australijan opena, sada mi je tenis vratio ono što mi se desilo u Melburnu. Hoću da se zahvalim svima, stvarno mi je teško da bilo šta pričam u ovom trenutku", rekao je Rafa na terenu "Filip Šatrije".
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Pricate kao da je izgubio u drugom kolu od nekog "slj" igraca a ne od Nadala u finalu. Nista toliko strasno a nicija nije toliko vecna pa ni usranka Nadala.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Никада Федерер није драо Надала. Побједио га је два пута на Вимблдону и то је то. Надал је њега драо гдје год је стигао.

Zato ga je samo veliki Soderling odrao.

A onda i tog Soderlinga Federer u finalu...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2014, 20:12:38 od -Alokinator- »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Па зашто онда помињеш Федерера уопште ако је тако?

Људи, причајте ви шта год хоћете, једна ствар је очигледна: Новак овакве мечеве губи зато што нема континуитет, нема менталитет и, најважније, не учи на грешкама. Свако нормалан види да он и те како има квалитет да победи Надала на Ролан Гаросу, погледајте меч од прошле године, погледајте претпрошлу... ма погледате овај данас, он самом себи пуца у ногу тако што губи сетове на свој сервис, избацује чисте лопте у аут, прави дупле грешке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
HTC Sensation
U teoriji,Novak je izgubio ponajvise jer je mnogo vise razmisljao o Nadalu nego obrnuto...mislim na samu igru. Bukvalno je lomio mozak konstantno i ubijao se takticki da ga slomi,s druge strane Nadal je ceo mec igrao svoju igru. Novak nije pokazao nista od one njegove agresivnosti,upono mu bacao lopte na forhend i dobijao dostra puta one brze paralele od Nadala,a secamo se da je to vrlo dobro znao da izbegava bacajuci mu besomucno na bekhend.

Sa druge strane Nadal je ponovio svoju taktiku koju je primenjivao vec nekoliko puta,a to su one visoke spin lopte koje su u principu nezgodne,ali ne toliko da sad Novak ne zna sta ce,vec dovoljno da uspori poen,vrati se na sredinu terena a opet znajuci da Novak ne moze jako da napadne...sada mu je ta taktika bas urodila plodom.

U odlucujucim poenima Nadal je bio jaci,pametniji i zasluzeno je pobedio,nema sta.

Naravno,ovo sve sto pisem ima veze samo iskljucivo sa prve dve reci na pocetku posta...praksa je nesto saaasvim drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
Novak je izgubio ponajvise jer je mnogo vise razmisljao o Nadalu nego obrnuto...mislim na samu igru. Bukvalno je lomio mozak konstantno i ubijao se takticki da ga slomi,s druge strane Nadal je ceo mec igrao svoju igru.
Ja baš mislim da je u prvom i u dobrom delu drugog seta bilo obrnuto Novak ga je servisima odbio od osnovne linije (cak i drugim servisom) i forsiranjem bekhenda ga dosta poremetio i prosto se videlo da u tim momentima Nadal sa nekim rizičnim udarcima pokušavao da promeni tok, da se vrati u igru i nažalost uspeo,da li Novakovim zamorom,padom koncentracije i nekim kljucnim loptama koje je iz meni nepoznatih razloga slao Rafi na forhend,ili je jednostavno isplivala ta njegova fizička nadmoć samim protokom vremena to ne bih znao...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
LG Google Nexus 5
prosle godine mozda je i zasluzio da pobedi nadala... ali ove godine, realno nije. nije dobro igrao tokom celog turnira. sa svima se mucio, a nadal nije ni cilic ni raonic.

nije ni bitno. nek se psihicki sto pre oporavi i pravac vimbldon i ostalo. brzo ce godina proci..  Smile

samo da bude zdrav.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 583
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
prosle godine mozda je i zasluzio da pobedi nadala... ali ove godine, realno nije. nije dobro igrao tokom celog turnira. sa svima se mucio, a nadal nije ni cilic ni raonic.

nije ni bitno. nek se psihicki sto pre oporavi i pravac vimbldon i ostalo. brzo ce godina proci..  Smile

samo da bude zdrav.

Sa kim se to konkretno mucio ? Izgubiti od Cilica set u tajbrejku nije nista cudno, izgubiti set od napaljenog Gulbisa isto nije nista cudno.Manje vise sve je dobio lako, tako da ne vidim koje si ti to meceve gledala. A sto se tice finala, nema glavu jednostavno za Nadala u tri dobijena seta, a da ne pricamo o neiznudjenim greskama, napravio ih je danas vise nego bilo kad.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2014, 20:50:59 od Bwanna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.