2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ролан Гарос 2013  (Pročitano 22534 puta)
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Ericsson t10
Posto nigde zvanicno nema upisano, zapisano, objavljeno ko je najveci ikada u istoriji, svako ima pravo na neki svoj kriterijum i meni je to ok. Ja posto gotivim Federera bas, reciciu da je on taj, i uvek cu to ponoviti da je njegova igra iz najboljih dana kada je dominirao do neke 2007 otp, bolja nego Novakova ili Nadalova iz najboljih dana, i mene niko nece ubediti u drugacije. Jedino dok neko ne prestigne dobar deo nekih rekorda (ne samo Federerovih) onda se moze diskutovati.

Do tada jedan je Grande Rodza  Smile Smile

хммм, али пази ово, надал је федереру 2007-е узео два сета на вимблдону кад је федерер био у зениту а надал тада сигурно није био у најбољој форми икада. већ неколико година касније. зар није онда логично да би надал из најбољих дана (рецимо 2009,10) добио тог федерера тада ?
Tu je vec poceo polako da popusta, cini mi se da je onaj bas vanzemaljski tenis igrao 2 godine ranije npr, ali dobro posto niko ne moze da dokaze ko je kad kako igrao, svako ima svoje misljenje. Ja mislim tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51781
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
Posto nigde zvanicno nema upisano, zapisano, objavljeno ko je najveci ikada u istoriji, svako ima pravo na neki svoj kriterijum i meni je to ok. Ja posto gotivim Federera bas, reciciu da je on taj, i uvek cu to ponoviti da je njegova igra iz najboljih dana kada je dominirao do neke 2007 otp, bolja nego Novakova ili Nadalova iz najboljih dana, i mene niko nece ubediti u drugacije. Jedino dok neko ne prestigne dobar deo nekih rekorda (ne samo Federerovih) onda se moze diskutovati.

Do tada jedan je Grande Rodza  Smile Smile

хммм, али пази ово, надал је федереру 2007-е узео два сета на вимблдону кад је федерер био у зениту а надал тада сигурно није био у најбољој форми икада. већ неколико година касније. зар није онда логично да би надал из најбољих дана (рецимо 2009,10) добио тог федерера тада ?
Tu je vec poceo polako da popusta, cini mi se da je onaj bas vanzemaljski tenis igrao 2 godine ranije npr, ali dobro posto niko ne moze da dokaze ko je kad kako igrao, svako ima svoje misljenje. Ja mislim tako.
Ako smem ja da se nadovežem, upravo sam gledao par snimaka iz 2005. (doduše samo dobre, odabrane poene, ne i greške), pošto sam i zaboravio kako je igrao, stvarno deluje moćno. Smiley A ti dakle izdvajaš tu "verziju Federer 2005" kao najboljeg tenisera ikada. Možda i jeste. Ali mora biti dobar duže vreme. Kako objasniti onda tako negativan skor sa Nadalom koji stoji daleko iza osnovne linije, drao ga je Nadal i na početku svoje karijere, recimo u prvih 7 mečeva je 6:1 za Nadala, čak i na tvrdim podlogama, kada je Federer imao 23-4-5 godine (to su najbolje godine, čak i posle), a Nadal 18-19-20 i kasnije se tek poboljšao i na tvrdim podlogama.
Opet ponavljam da sam Federer kaže, kao i Vilander, da 2010. ili koje već godine, igra bolje nego što je igrao pre. Kao što Ana kaže da sada zna više i jača je nego 2008. (samo što to ne sprovodi u dela, zbog glave, a i druge su navežbale). Smiley E sad da li je sve to zbog marketinga, sponzora i fanova, da kao igra bolje nego pre, a ne igra, ne znam. Po meni, samo kažem, da je RF najbolji dominirao bi i protiv ove dvojice, ali oni su mu ušli u glavu i maši taj bekend, da li su jači mentalno, fizički ili šta, neka prizna onda da ne trenira dovoljno RF ako tako loše igra bekend ili šta već. Mislim da su jednostavno bolji od njega, bar za nijansu. Na stranu lepršava igra i umetnički dojam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51781
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ljudi nema više potrebe da razgovaramo o tome. Federer ima 17GS titula i to je to. To je jedini objektivni pkazatelj kakav je ko bio. Nole i Rafa imaju potencijala. Ima i dovoljno GS turnira za bar jednog od njih. Tek na kraju karijera moćemo da kažemo gdje im je mjesto u istoriji tenisa. Sada se čini da je taj trio najveći ikada. No vidjećemo.

Uostalom kad i sam Rafa priznaje o čemu više mi više da diskutujemo? Pročitajte:

Nadal: Federer najbolji u istoriji 
« Poslednja izmena: 05. Jun 2013, 14:11:00 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
лепо кренула јелена за сад, 3:0
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
6:0 сунце ти пољубим  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Ericsson t10
6-0 koji istovar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51781
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
Gdje ste nevjerne Tome?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung 
Ma izgubice bre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Ericsson t10
Bas ocajne drop shotove danas salje JJ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.