2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 272888 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Nije ga smorio,samo je shvatio da ne moze kao pre da igra sve turnire,koje sada mogu Nadalo,Djokovic,Marej...
Mislim da ga ne treba otpisati(nema potrebe za razlozima),ali ce mu definitivno biti mnogo tesko!
Kao sto vec jednom rekoh-vreme ce pokazati sve,ali u ovom trenutku ima mnogo dobrih igraca u top 10 koji mogu da "zagorcaju zivot" Federeru,ali i Nadalu i Djokovicu,zato nikoga ne treba otpisivati!Sumnjam da ce neko peti uzeti GS od ove cetvorice,ali moze lagano da jednom od njih olaksa,ili oteza put do trofeja!
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Na ATP live race rankingu Federer tek deseti igrac.

1   Novak Djokovic            4120
 2   Andy Murray                2720   
 3   Rafael Nadal                2680   
 4   David Ferrer                2370
 5   Tomas Berdych            1685
 6   Juan Martin Del Potro   1515
 7   Jo Wilfried Tsonga        1410   
 8   Richard Gasquet           1395   
 9   Nicolas Almagro           1185   
10   Roger Federer          1170
« Poslednja izmena: 27. Apr 2013, 07:38:53 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
"Sa Federerom je saradnja nemoguća"
Izvor. B92 | AG

Direktor ATP turnira u Bazelu Rodžer Brenvald rekao je da Rodžer Federer verovatno neće nastupiti na tom turniru ove godine.

Brenvald je objasnio i zbog čega je došlo do problema sa Federerom za koga kaže da je uvek nedostupan.

„Rodžer je oduvek bio naš prioritet. Mi smo mu čak dozvolili i da promoviše svoje sponzore što nije uobičajeno. Zahvalni smo mu za vreme koje smo proveli sa njim."

"Stvar je veoma jasna. Mi smo mu poslali ponudu (za nastup na turniru) koju je on odbio. Zatim smo poslali još jednu ponudu, ali odgovor još uvek nismo dobili. Mi za pojavljivanje na turniru u principu ne plaćamo sa sedam cifara“, rekao je Brenvald za švajcarske medije.

On se takođe požalio i na činjenicu da sa ostalim zvezdama lično priča, a sa Federerom jedino preko njegovog agenta (Tonija Godsika).

„Mi govorimo isti jezik, ali kada razgovaram sa Godsikom to nije zabavno. Nikada nisam video tako nešto. Ja mogu da kontaktiram Đokovića ili Marija kada hoću. Pričao sam lično i sa Nadalom. Ali sa Rodžerom to nije moguće.“

U ponedeljak je objavljeno i da će Rafael Nadal nakon 2004. prvi put nastupiti na ovom turniru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Asha 302
Naravno bitne su spekulacije... dok na zvanicnom sajtu stoji da je prijavljen za turnir, kao i Nadal, Delpo, Vavrinka...

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Basel.aspx
« Poslednja izmena: 30. Apr 2013, 02:08:19 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
Da, posle dosta razmišljanja je pristao. Neka stoji, ali stoji i da je veoma uobražen, nedostupan. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
B92 u poslednje vreme mnogo senzacionalnih i debilnih naslova i članaka ima, a koji uglavnom proizilaze iz toga što neko ne ume (ili bira da ne ume) da prevede izjave od kojh se te senzacije i prave.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2013, 02:44:16 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ne znam engleski i nemački, ako možeš na mandarinskom, ili eventualno arapskom da pronađeš, moći ću da ti potvrdim autentičnost.

Jebote, ladno je čovek naš'o i okačio vest sa švajcarskog portala..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
Pa bolje to nego rekla kazala. Ispada onda da B92 nije ništa izmislio, nego si ti. Smiley
Koristi google translate.
Nije teško pronaći kako se tačno piše prezime direktora ovog turnira i onda na guglu naći taj intervju u poslednjih 24 sata.
Druga je stvar šta je istina od svega, jeste prijavljen RF i dalje, ali možda više neće biti, to je tek onako potvrdio još u februaru. Do 15. aprila je morao da da zvaničnu potvrdu, ali eto neki kasne (i to kaže direktor, pročitao sam negde) i ozlojeđen je što ne može da priča sa njim (ne samo što se ne javlja, nego kad ga i vidi oči u oči, tu je uvek i njegov agent koji insistira da pričaju na engleskom, iako su komšije). Da li čoveku i turniru treba takva negativna reklama, da neko neće da igra, ne znam. Više verujem da je RF arogantan (ili njegov agent) nego da ovaj izmišlja nešto.

Evo opširnije, koga ne mrzi da prevodi: http://www.20min.ch/sport/tennis/story/-Roger-Federer-nimmt-das-Telefon-nicht-mehr-ab--17264681

Piše i ovo (sa google prevodom, burning forest je prevedeno prezime tog direktora turnira):
Roger Federer apparently wanted a seven figure sum, even in a small group is heard, his manager Tony Godsick have expected even two million. About numbers is not officially spoken. But Roger burning forest says Roger Federer had the first, and finally rejected a second contract offer and that was the issue for him was done. "It is part of the business that bids will not be accepted."He then learned from the newspaper that Roger Federer had yet registered for the tournament. Because Roger Federer now has no more contract with the Swiss Indoors, he was no longer burdened the "appearance money war chest." Roger burning forest has spent this money elsewhere and just invested in a player like Rafael Nadal.

Mislim nije turnir ni bitan, ali ne mora se pljuvati naš portal koji je preneo vest... i to napamet, da je pogrešno, namerno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ja nigde nisam napis'o da je konkretno ta vest pogrešno prenesena, niti sam pljuvao B92. Samo kažem da u poslednje vreme imaju tendenciju da prave bombastične naslove i vesti.

U suštini mi se jebe šta kaže neki tamo matori Švajcarac, o drugom, ne tako matorom Švajcarcu. A to dal je Federer arogantan ne mož da znamo ni ja ni ti, jer čoveka nismo upoznali (bar ja nisam, doduše, znam čoveka koji jeste). To dalje implicira da nismo imali nikakvu konverzaciju i interakciju sa njim da bi mogli da zaključimo dal je on arogantan ili nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.