2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 273160 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49818
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ђоковић и не толико. Али мислим да су Мареј и Надал веома жељни "крви" и да ће свашта да буде. Ако Федерер преживи можемо само да му се поклонимо. 
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 23:00:55 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Nije jedini,ali polako...Niko nije ocekivao ni ovakvo vece LS-a,a eto kakve 2 utakmice i 2 rezultata padose...
Ja samo kazem da ne treba nikog otpisati,niti dici u nebesa.Ovo je 4. mesec godine i ima jos dosta da se igra.Dovoljno je reci da ima jos 3 GS-a da se igraju,zato samo treba posmatrati i uzivati,pa na kraju godine podvuci liniju,kao sto to rade sami teniseri pri samokriticizmu.

само да ти поставим неколико питања, ништа лично

1.које си националности ?
2. да ли волиш спорт ?

просто ми је чудно да неки србин (ако си те националности) не воли ђоковића, мада не мора ни да га воли, али ДА НЕ НАВИЈА за њега, то не могу да схватим. Не волети највећег српског спортисту свих времена и навијати против њега, то може само особа која или не воли спорт или није српске националности...

3.зашто ти ђоковић не прија ?
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 23:55:28 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49818
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
Мени је најјаче кад навијају за Јанка, Ану, Ненада,... али не могу да поднесу Новака. То ми је врхунац глупости и омаловажавања нашег спортскох хероја.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 23:56:15 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Asha 302
Dobro brate, ovo je tema o Federeru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Nije jedini,ali polako...Niko nije ocekivao ni ovakvo vece LS-a,a eto kakve 2 utakmice i 2 rezultata padose...
Ja samo kazem da ne treba nikog otpisati,niti dici u nebesa.Ovo je 4. mesec godine i ima jos dosta da se igra.Dovoljno je reci da ima jos 3 GS-a da se igraju,zato samo treba posmatrati i uzivati,pa na kraju godine podvuci liniju,kao sto to rade sami teniseri pri samokriticizmu.

само да ти поставим неколико питања, ништа лично

1.које си националности ?
2. да ли волиш спорт ?

просто ми је чудно да неки србин (ако си те националности) не воли ђоковића, мада не мора ни да га воли, али ДА НЕ НАВИЈА за њега, то не могу да схватим. Не волети највећег српског спортисту свих времена и навијати против њега, то може само особа која или не воли спорт или није српске националности...

3.зашто ти ђоковић не прија ?

A zasto to moze samo osoba koja ili ne voli sport,ili nije srpske nacionalnosti?!Kao sto ti rece-nista licno,ali ta izjava znaci da si ogranicen kao terasa...

Srbin sam pre svega i volim ovu zemlju.Sport obozavam i da pratim,a jos vise da igram,tako da puf-pade ti teorija -.-
To sto je tebi cudno,ne mora da znaci da je pogresno,ili neopravdano.Ja ne sporim da je on jedan od najvecih sportista svih vremena(mozda i najveci,ali necu da omalovazavam i neke druge sportiste koji su mnogo postigli,ali ne u toliko poznatim sportovima,a nadam se da ne moram da ih navodim),ali imam pravo na svoje misljenje i svoje opredeljenje.

Ne navijam za Djokovica,jer navijam za Federera,a samo zato sto se pojavio Srbin,ja necu da menjam svoje misljenje koje sam gradio nekoliko godina.

A vec sam objasnio zasto mi Djokovic ne prija i inace se ne ponavljam,ali ne bih da imas pogresnu sliku o meni.
Smatram da svako od nas u zivotu ima nekog koga iz ko zna kojih razloga ne gotivi(samo se pitaj koliko Srbina ne voli Federera zbog njegove face,ili cega vec,ili,a izvinjavam se zbog ubacivanja politike,koliko je ljudi glasalo za jednu osobu,samo da druga ne bi dobila izbore,a ne zbog svidjanja odredjene ideje koju taj kandidat propagira).Ja nisam ljubomoran i kao sto rekoh-ponosan sam na svaki njegov uspeh i gde god budem isao van Srbije time cu se diciti i hvaliti,ali da bih nekoga postovao i velicao,ja ne moram da ga volim,ili navijam za njega.Ja postujem i Barsu,pa navijam protiv nje i ne volim je.E sada,tebi je to opravdano,jer Barselona nije srpski tim,ali nije kada je u pitanju Djokovic,jer je srpski teniser,ali ja ne vidim u tome problem iz prostog razloga sto imam svoje misljenje i imam vec timove i igrace za koje navijam.

I naravno-kada je sada bio DC,iz sve snage sam navijao za Djokovica i kada sam video onaj snimak posle meca gde place,najezio sam se i samo rekao Svaka mu cast i hvala mu za svemu sto je uradio za ovu zemlju!Da nisam(navijao)-slozio bih se mozda sa tvojom konstatacijom do odredjene granice,jer i dalje smatram da je...diskutabilna,da ne koristim neke uvredljive izraze,ali kada on predstavlja sebe kao individuu na turnirima,ja jednostavno imam svoje igrace.

P.S.Ako ti ni dalje ne budem jasan,imas moj prethodni komentar u kojem sam svoje stavove obrazlozio,mozda cak i bolje i krace,nego sada,a i mozemo nastaviti diskusiju,mada bih ipak naglasio da je ovo Federerova tema.

P.S. vol. 2:No hard feelings,samo imam svoje misljenje i svoj stav,koji ne menjam zbog blage "promene kursa" u razlicitim desavanjima koja bi mogla da uticu na to  Smile
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49818
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Objasnio si svoj stav. Svaka cast na trudu. Volim normalnu diskusiju uz iznosenje referenci i argumenata.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2013, 15:32:47 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Dobro Luka, postujem tvoje misljenje, ali opet ponavljam da mi je previse cudna ta cela situacija jer svi koje ja poznajem (cak i oni koji ne prate sport) navijaju za Djokovica pre svega zato sto je SRBIN a posle zato sto odlicno igra i zato sto je kulturan,pristojan i OKEJ lik !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Dobro Luka, postujem tvoje misljenje, ali opet ponavljam da mi je previse cudna ta cela situacija jer svi koje ja poznajem (cak i oni koji ne prate sport) navijaju za Djokovica pre svega zato sto je SRBIN a posle zato sto odlicno igra i zato sto je kulturan,pristojan i OKEJ lik !

Pre svega je vazno da se medjusobno postujemo i na razumevanju-hvala  Smile

A sada,sto se tice tih navijaca...
Mi smo kao narod specificni po tome sto "navijamo" samo kada pobedjujemo,tako da je pravih navijaca vrlo malo.Klub,teniser,bilo koja institucija,ili individua se podrzava i kada je dobro i kada je tesko i to je odlika pravih navijaca,a ja sam ih manje sretao od onih drugih!Mogu ti samo reci da sam ja uvek prvi da branim Novaka kada je igrao lose i da ga pohvalim kada je igrao dobro i mislim da me to cini vecim navijacem od onih koji na prvi znak uzbune postaju najbolji strucnjaci u negativnim kritikama.

Anyway,kao sto rekoh-najbitnije je da se mi medjusobno postujemo i razumemo i da uzivamo i navijamo za sport i sve lepo sto on predstavlja,bilo u porazu,ili pobedi,a sada se vratimo ovoj temi i "mom" Federeru koji se takmici jedino sa Mirkom u tome ko bolje uspavljuje decu  Smile
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Citat
(samo se pitaj koliko Srbina ne voli Federera zbog njegove face,ili cega vec

Taj sam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
(samo se pitaj koliko Srbina ne voli Federera zbog njegove face,ili cega vec

Taj sam Smile

Smile

O tome i pricam i to je sasvim normalno,po mom misljenju.Jednostavno postoje takve osobe u nasim zivotima i to nije izmisljanje tople vode,jedino je pogresno nekoga,ko je zasluzio postovanje,osporavati iz tih razloga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.