Па добро, вољење и невољење...поента је у томе да већина људи не ставља претерану важност на то па ако нека власт дозволи да се одржи неће гласати за њих...Има важнијих фактора од параде и као што каже Марадић само се њоме мажу важније ствари које би стварно преокренуле гласаче...
Transvestiti su muškarci koji nose žensku odeću, identifikuju se kao muškarci i kao heteroseksualci. Ova grupa ljudi nije bila zadovoljna rečju transvestiti. U srpskom jeziku i dalje ne postoji tačna reč za ovu grupu ljudi, dok se u engleskom koristi cross-dresser. Transvestiti se distanciraju od ljudi koji sebe smatraju homoseksualcima i često smatraju da njihovo ponašanje ne potpada pod fetiš.
Sve je to lepo, mili, a sto su kros dreseri dosli na paradu pedera u Meontevideu? Umesto da okacis slike pedera, ti kacis te kros dresere, prilicno sam zbunjen i iznenadjen.
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Bolestinaaaaaaaaaaaaaaa uyas, bre cime se bre vi bolesnici bolesni ponosite
Nije bolest shvati više!
kur moj nije!!! pa cime se ponosis ti?? time sto ides protiv biblije?? time sto te ceo svet mrzi?? time sto skrnavis isusa jel time???
Njima je Biblija vazna koliko i tebi izvestaji sportskih klubova po selima Kalifornije. Oni idu protiv Majke prirode a to je najaci zakon uspostavljen a nepromenljiv kosmicke federacije kojoj pripadamo. E sad...naci ce oni izgovor da se leptiri, neke bube i gmizavci pare a istoposlni su.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2013, 23:42:37 od Arijada »