Aha, a kako ce u zraku da je uhvate pincetom genije?
Па из осињака пинцетом за крилце или ногу и ручни рад...
Da Cisto sumnjam da imaju potrebnu opremu da se zastite, a s obzirom na to da ni to nije dovoljna zastita ako su ose ugrozene, vrlo su opasne, naprave rupicu ocas posla i "pojedu" lice za 3 sekunde. Moj bivsi sef je imao pcele, nije smeo da im pridje ako je bio imalo nervozan, a za osinjak da i ne govorim...
A ovo za maticu necu ni da komentarisem koliko je apsurdno...
Ma, zaboravljate da su oni bogougodni, pa vuku sa sobom tamjan i kadionicu... Samo ne znam kako ce da se penju po tavanima i drvecu....
Platila bih za taj prizor...
zamislite... zamislite samo lika isposnickog lika sa bradom i u babinom dzemperu wannabe monaha kako mlati kadionicom i peva Blagosloven esi Gospodi, nauci mje oprabdenijem tvooojim... a likovi u trenerkama skacu i love ose... ohohoho...
« Poslednja izmena: 26. Sep 2013, 19:53:54 od Anea »
хкј, не вјерујеш ваљда у те глупости око диверзије кукцима?
Da li verujem da će to uraditi - ne. Da li verujem da su razmišljali o tome - da.
Mislim,ne radi se ovde o pčelama i pederima... Radi se o nečemu većem. O tome da mnogi ovde nisu u stanju da žive (ne rade,ne razmišljaju,nego samo da žive) kao homo sapiensi. Ali zato kad treba nekog da zajebu, nešto da eskiviraju, ili se pak najebu majke - ni manje ni više nego jedni drugima... onda se svi pretvaraju u zle genije i tome se posvećuje sva moguća energija,pažnja i vreme.
To mi je ovde uvek bilo fascinantno. Da se uradi nešto korisno - nigde nikog. Da se napravi neko sranje i pakost - eto ti genijalaca sa svih strana za tri sekunde,sa već razrađenim planovima.